Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 221
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, опитайте този омекотител https://vnositel.bg/media/64/158.jpg, изключително траен е аромата, няколко съседки вече ме питаха с какво пера, че мирише така хубаво Simple Smile. Това е предишният ми фаворит https://www.supermagplovdiv.bg/media/99/7602.jpg, също много траен аромат, ама вече ни омръзна, 2-3 години го ползвахме.

# 106
  • Пловдив
Natt,споделям мнението за този Tesori d"oriente Ayurveda,при мен също остава силен аромат(аз суша целогодишно в сушилня).Скоро видях нов омекотител(поне за мен е нов) Chicco-италиански е,някой ползвал ли е?

# 107
  • Плевен
Момичета, омекотителя на Tesori от паралелния внос ли купувате? Или го има и на друго място? Blush
Сега ме човърка да го намеря и аз.... В момента пера с Ариел течен и Ленор morning dew. Нищо. Почти никакъв аромат няма.

# 108
  • Пловдив
Момичета, омекотителя на Tesori от паралелния внос ли купувате? Или го има и на друго място? Blush
Сега ме човърка да го намеря и аз.... В момента пера с Ариел течен и Ленор morning dew. Нищо. Почти никакъв аромат няма.

Да,Tesori d"oriente има в паралелният внос,в електронните магазини.

# 109
Тази кутия колко килограма е?
2,925 кг Simple Smile

# 110
Има го в магазините за един лев за 4.20 лв.

# 111
За мен най-траен аромат има Коколино ( концентрирания) оранжевата бутилка от него и след сушилня се усеща.  От другите ако пуснеш дори едно доп. изплакване и вече ефект от омекотителя няма. Ама нещо не съм го виждала по магазините точно оранжевия.

# 112
Не ползвам омекотител от няколко години по мои съображения. Но ви чета и се чудя какво коментирате-това все пак се казва омекотител, а не ароматизатор. С най-добри чуства.

# 113
Ами да ти кажа, щом се чудиш. 😃 Нещо като измивните продукти, които оставят аромат по тялото след като се изкъпеш. На някои им е достатъчно да се измият с домашен сапун и със сигурност ще са чисти, но на други освен да са чисти, им харесва да имат и фин аромат по кожата след измиването. Та така и с омекотителите.

# 114
Не си ме разбрала.Не виждам да коментирате омекотява ли,а има ли аромат. Ако използвам твоето сравнение-да търсиш само аромат в сапун,без да те интересува основното му предназначение и качество-да измива,без да изсушава и напуква кожата,без да се размеква и "разлигавя" т.н.

# 115
Ами като го изплакнеш, какъв ефект да има? За да има ефект, омекотителят се ползва при последното плакнене, т.е. трябва да остане в тъканите.

# 116
Има го ! Точно за него казвам и аз, страхотен е ! Сега даже са на промоция в Кауфланд по 5 лв. Аз от Емаг си го бях поръчала по- скъпичко,но накуп няколко бутилки. Но свърши ,ползвах поне 10 различни даже си седят започнати бутилките , но пак от него ще купя. Другите са ми слаби.
За мен най-траен аромат има Коколино ( концентрирания) оранжевата бутилка от него и след сушилня се усеща.  От другите ако пуснеш дори едно доп. изплакване и вече ефект от омекотителя няма. Ама нещо не съм го виждала по магазините точно оранжевия.

# 117
Напротив, разбрах те. Но аз омекотител, който да не омекотява, не съм срещала, че да искам омекотяването да обсъдим. Затова питам за остатъчен аромат, което е доста по-проблемно, както знаят всички, които ползват омекотител. А и не смятам, че е проблем човек да обсъжда точно това, което го интересува, без да класифицира основна или спомагателна функция на продукта е това.

# 118
Привет, сигурно е писано по напред, но добър ли е прахът от ДМ, днес взех за цветно, преди години бях купувала и нямам спомен много да ме е очаровал?
Иначе омекотителите и аз държа да оставят ухание...!

# 119
  • Плевен
Аз съм купувала течния на ДМ - този с ябълката.
Замислям се дали пак да не се върна на него.

Общи условия

Активация на акаунт