Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 496
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
Честно и аз за първи път го видях, реших да го взема и да пробвам предвид ниската цена Simple Smile

# 466
  • оттам, откъдето започва България
Има ли видим ефект след използването му?

# 467
  • Плевен
А къде да го намерим "Снежко" ?

# 468
Аз съм от малък град и не знам с отговора дали ще помогна.
В града имаме магазин за паралелен внос Жасмин, от там го взимах.
Утре мисля да го пробвам, ще пусна една пералня с бели дрехи Simple Smile

# 469
Аз съм от малък град и не знам с отговора дали ще помогна.
В града имаме магазин за паралелен внос Жасмин, от там го взимах.
Утре мисля да го пробвам, ще пусна една пералня с бели дрехи Simple Smile
Къде се намира?

# 470
И за бяло, и за цветно ли е това...🤔...цветното ставало по-свежо.

# 471
За бяло и за цветно са различни дозите. Освен това този прашец няма активатор, така че на ниски температури е безопасно при използване от време на време (при петна примерно).

# 472
Скрит текст:
В ЦБА продават Ариел в пликове, а не в кутии. Знаете ли от коя държава е? Или евентуално как да разбера?
По мастиления печат на опаковката. Пише дата на производство и произход.
Мерси! А като цяло има ли лош Ариел, или такъв, който да избягвам? Този, в пликовете, май ще да е полско/чешки... Иначе си е обикновен Mountain Spring.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 17:07 от Анонимен

# 473
  • have faith and be patient ..
Видях майка ми вчера да мъкне голям плик с капсули ариел  от сба - 74/5 бр за.. 20тина лв ли ми каза.. 25ли нещо такова, ако някой има интерес да се разходи

# 474
За бяло и за цветно са различни дозите. Освен това този прашец няма активатор, така че на ниски температури е безопасно при използване от време на време (при петна примерно).

А за избелване, при високи температури над 50 С ли се ползва?

# 475
Мерси! А като цяло има ли лош Ариел, или такъв, който да избягвам? Този, в пликовете, май ще да е полско/чешки... Иначе си е обикновен Mountain Spring.
Не. Чешкият завод е невероятен. Последен писък на технологиите. Част от продукцията за германския пазар е точно от там. Българският, в кутиите, също е от Чехия.

Има сега един Ариел, който не е концентриран (доза 100 г/145 мл), в Елитис го гледах, но има само малки кутии за 4 пранета. Той е за румънския, сръбския, албанския и т.н. пазари, но има и български текст на опаковката. Той е произведен в Турция, щото нали P&G продаде румънския завод на Dalli Werke. Турският завод също е добър.

Обаче Ариел е орязан. Вече няма фотоизбелител. Не, че е фатално, но за информация.

Изобщо праховете лека-полека ги орязват. Хенкел държи фронта с Персил, но пък намалиха броя пранета, за да запазят качеството.
Персил в момента ми е фаворит. Има достатъчно избелители и целулаза. Ариел имаше няколко предимства, но като ги орязаха, за какво да си увонявам душата с него.

А за избелване, при високи температури над 50 С ли се ползва?
60+.

# 476
Значи на Персил си залагам. Той си ми е фаворит и знаеш, че обичам целулаза.

# 477
Целулазата за какво служи?

# 478
Много сте готини в тази тема. Само чета за някой препарат и тичам да взема. Понеже сте разбирачки, а мен хич ме няма какво ви е мнението за този Персил. Попринцип имам една трудно използваема бутилка Сенситив, но първият път бяха уау, от там на сетне на повръщано ми мирише и не го ползвам. Та нямам много опит с Персил. Купувам главно Ариел. Та моля за мнение, не че имам избор вече ги взех, но все пак.

# 479
  • оттам, откъдето започва България
Течен Персил сензитив аз лично не съм ползвала. Към момента ползвам Персил прах за цветно, Персил течен за цветно и съм доволна.
Би ли споделила защо в началото е било: "Уау!", а после е замирисало на повръщано.
Чета, че Персил сензитив е за хора с чувствителна кожа.
Би ли споделила ти на колко градуса переше с него и каква продължителност на програма ползваше?

Общи условия

Активация на акаунт