Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 468
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
nasito пита за прах и аз за прах и отговорих. Нямам поглед върху течните, защото ползвам инцидентно и то само за цветно.

# 511
  • оттам, откъдето започва България
Като споменахте праха на ДМ за бяло, някой да пере с него в момента? Искам да му задам въпрос и затова питам.

# 512
  • София
Като споменахте праха на ДМ за бяло, някой да пере с него в момента? Искам да му задам въпрос и затова питам.
Аз пера с него в момента. Харесва ми как пере и че след изсъхване прането не мирише на нищо, просто на чисто.
Иначе зимата купих един течен Ариел, който още не успявам да избутам, много ароматизиран :/

# 513
  • София
Досега перях главно с Перволите - пълната гама, но напоследък съм все по-недоволна от тях. Не само че стават все по-разредени като консистенция, ами и откровено някои си вонят - на нещо средно между мухъл, спарено и мокро куче. От момента, в който наредя дрехите на простора, вече не се диша.

Първо реших, че проблемът е в пералнята - чистих, дезинфекцирах, какво ли не. Е, не е от нея. От Первола си е.

По принцип не слагам омекотител в пералнята, защото детето е с чувствителна кожа и алергии, с които не ми се рискува. Моите дрехи и тези на ММ ги пръскам  със Сано Максима - омекотител спрей с парфюм, от който съм страшно доволна.

# 514
  • Somewhere far away

Моите дрехи и тези на ММ ги пръскам  със Сано Максима - омекотител спрей с парфюм, от който съм страшно доволна.
Не съм виждала такъв- от къде го купуваш ?

# 515
  • София
Не съм виждала такъв- от къде го купуваш ?
От дрогерия Лили. Нашият е син, с картинка със сини цветя. Има и някакъв розов, който не съм пробвала.
Но мирише свежо и толкова силно, че тия 750 мл ми стигат за доста време напред.

# 516
Досега перях главно с Перволите - пълната гама, но напоследък съм все по-недоволна от тях. Не само че стават все по-разредени като консистенция, ами и откровено някои си вонят - на нещо средно между мухъл, спарено и мокро куче. От момента, в който наредя дрехите на простора, вече не се диша.

Първо реших, че проблемът е в пералнята - чистих, дезинфекцирах, какво ли не. Е, не е от нея. От Первола си е.

По принцип не слагам омекотител в пералнята, защото детето е с чувствителна кожа и алергии, с които не ми се рискува. Моите дрехи и тези на ММ ги пръскам  със Сано Максима - омекотител спрей с парфюм, от който съм страшно доволна.

Первол? Той не е ли само за вълна и деликатни дрехи-тип коприна? Доколкото знам, е слаб за спално бельо и хавлии. Т. е. де факто дрехите на са изпрани добре.

# 517
  • На изток от Ада
А има доста Перволи - за бяло, за черно, за запазване на цветовете, за вълна, един нов вид и още 2 които не помня за какво бяха.

# 518
  • София
За феновете на Savex Platinum за бяло - видях го на промоция в CBA вчера - 3.99 лв. Този за цветно си беше към 7 лв.

# 519
Може ли мнение за този омекотител Ленор?

# 520
А има доста Перволи - за бяло, за черно, за запазване на цветовете, за вълна, един нов вид и още 2 които не помня за какво бяха.

Гес е писала, че Первол е специализиран препарат. Дано не се лъжа, де.

# 521
Питай, Дидке.

# 522
  • София
Натрупване на системно недобро изпиране. От некачествени препарат за пране. Че и омекотител с парфюм им слагаш...😢
Купи си качествен ПРАХ и изпери добре дрехите.

# 523
Момичета, какво е мнението ви за Persil Disks 4 in 1, сравнени с капсули ариел и лидълските?

# 524
  • София
Останах недоволна от този италиански прах, за който бях писала: не изпра петна от накапано (от салата и ядене), та трябваше да накапя със Спот и пак да пусна...
Става за нелекьосани дрехи

Общи условия

Активация на акаунт