Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 472
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
Не знам колко видове Персил има в момента на пазара... Оня ден се спеших да купя, но нямах време да ходя чак до ДМ, Лили, Била, Кауфланд и се заврях тука в едно квартално Макао (местна верига). Имаше такъв Persil Deep Clean и Persil 360. Моя е 360 за бяло. Не стига, че се набутах 10 лева за 20 пранета, ами май е и стар (ако правилно разчитам печата - май 2018).

# 496
  • София
Здравейте,
Избягвам да питам вече в темата, че отговор не всеки път получавам, но си я чета и препрочитам.
Та... Питането ми този път. В квартал Борово, на ул. Пирин, срещу железария ОРСИ, има магазин за препарати паралелен внос. Имате ли поглед за цени? Когато го видях, минавах служебно и не можах да вляза. Blush

Мисля, че се бъркате. Улица Пирин е в квартал Манастирски ливади, а ул. Пирински проход е в Борово, но там няма такава железария или поне аз не се сещам. А магазин за препарати няма със сигурност.

# 497
Здравейте,
Избягвам да питам вече в темата, че отговор не всеки път получавам, но си я чета и препрочитам.
Та... Питането ми този път. В квартал Борово, на ул. Пирин, срещу железария ОРСИ, има магазин за препарати паралелен внос. Имате ли поглед за цени? Когато го видях, минавах служебно и не можах да вляза. Blush

Мисля, че се бъркате. Улица Пирин е в квартал Манастирски ливади, а ул. Пирински проход е в Борово, но там няма такава железария или поне аз не се сещам. А магазин за препарати няма със сигурност.

Точно за Манастирски ливади става въпрос. Железария та е там от много години. Срещу нея, по-нагоре е магазин 345.
Та този за препаратите е след магазин 345 по посока на булеварда. Близо до бл. 14
Направи ми впечатление многото стока, но не можах да вляза

# 498
Моя е десет и нещо, май 18 пранета го дават? Какво количество да слагам, водата ни е твърда?

# 499
Има таблица на опаковката.

# 500
Защо да се товари темата от това, дали някой е доволен или не от даден препарат? Не е ли именно това идеята? Все пак не сме на професионално събиране на специалисти от химическата промишленост. Чудесно е, който може да се обоснове с професионални знания и доводи и да ни научи и нас на неща, които не знаем, но не само това... Blush
Каква информация ти дава фразата: Купих Едикойси прах и много съм доволна.

# 501
  • Пловдив
В Метро има 2бр Семана от 1,5л за 9,50лв.

# 502
Защо да се товари темата от това, дали някой е доволен или не от даден препарат? Не е ли именно това идеята? Все пак не сме на професионално събиране на специалисти от химическата промишленост. Чудесно е, който може да се обоснове с професионални знания и доводи и да ни научи и нас на неща, които не знаем, но не само това... Blush

Е, ако има продължение-защото изпра петно от вино или шоколадов сладолед- е информация.
Аз пък се учудвам на въпроса дали прахът е хубав, след като вече е купен.

# 503

Е, ако има продължение-защото изпра петно от вино или шоколадов сладолед- е информация.
Аз пък се учудвам на въпроса дали прахът е хубав, след като вече е купен.
Това значи, че сме се доверили на мнението на специалистите от темата и сме го купили...до сега не обръщах толкова внимание на праховете, защото имах възможност да купувам отвън, но на нашите нямам вяра

# 504
Това за "нашите" и "чужбинските", ако изобщо е било вярно, мисля че отдавна е в миналото...

# 505
Аз пък,когато потърсих темата бях решила, че това е тема за взаймопомощ относно качеството или липсата на такова на прахове и омекотители. Да има няколко дами със страшни познания за състав, чак химически формули и подобни, но това не ми пречи, напротив всяко нова информация носи нещо. Например благодарение на дамите тук вече не сипвам три пъти + прах . А качеството на пране не се е променило. Да не може мненията ни да са еднакви, относно аромат и прочие, но затова има толкова голям избор. Ако всички мислехме еднакво ,такива теми и въобще форуми нямаше да съществуват. Темата ми е полезна и я следя с интерес.

# 506
Това за "нашите" и "чужбинските", ако изобщо е било вярно, мисля че отдавна е в миналото...
Линиите за различните страни са различни, това го знам от работещ в такава голяма компания!
Купих и Персил Лавандула, 36 планета, десет и нещо от Била

# 507
  • На изток от Ада
Един бърз въпрос : кой прах за бяло да взема, Ариел или Декнмит ? Ариел не съм взимала, Декнмит съм ползвала преди от старата опаковка .

# 508
Ариел. Но всяка от нас има предпочитание и вероятно някоя ще каже ДМ. За да се обоснова-ДМ : лоша химична миризма и сякаш прането ми сивееше от него.

# 509
  • На изток от Ада
Благодаря ти ! Да, на Денк мит нищо особено не ми се видя, като се замисля.

Общи условия

Активация на акаунт