Перилни препарати и омекотители – 62

• 65 485
  • 767
  •   1
Отговори
# 480
Течен Персил сензитив аз лично не съм ползвала. Към момента ползвам Персил прах за цветно, Персил течен за цветно и съм доволна.
Би ли споделила защо в началото е било: "Уау!", а после е замирисало на повръщано.
Чета, че Персил сензитив е за хора с чувствителна кожа.
Би ли споделила ти на колко градуса переше с него и каква продължителност на програма ползваше?
На 40 градуса само бебешки дрехи съм прала. В началото го комбинирах с жълтият коколино концентрат Йомос май се казваше. Бешв божествено. После без омекотител и миришеха дрехите ужасно. Само на 40 градуса съм ги прала. Веднъж кърпи прах с него на 60 градуса и се наложи преповтаряне ,защото миришеха на гадно. За справка всеки двн си хвърлям кърпата за пране, понеже ме е гад втори път да ползвам една и съща. Да не стане грешка качвам снимка на моят Персил.

# 481
Скрит текст:
В ЦБА продават Ариел в пликове, а не в кутии. Знаете ли от коя държава е? Или евентуално как да разбера?
По мастиления печат на опаковката. Пише дата на производство и произход.
Мерси! А като цяло има ли лош Ариел, или такъв, който да избягвам? Този, в пликовете, май ще да е полско/чешки... Иначе си е обикновен Mountain Spring.
Има аз бях взела някакъв гръцки в розова кутия. Уж беше универсален.Прането неопрано и мирише на .... Отврат

# 482
  • София
Много сте готини в тази тема. Само чета за някой препарат и тичам да взема. Понеже сте разбирачки, а мен хич ме няма какво ви е мнението за този Персил. Попринцип имам една трудно използваема бутилка Сенситив, но първият път бяха уау, от там на сетне на повръщано ми мирише и не го ползвам. Та нямам много опит с Персил. Купувам главно Ариел. Та моля за мнение, не че имам избор вече ги взех, но все пак.

Супер пере, но мирише ужасно на химикали, все едно не си прала, та само с омекотители.

Влюбена съм в течен Коколино. Мирише разкошно! Ползвам този за бяло и този за тъмни, но този за тъмни сякаш не е добре.
Цена 20 лв за 60 пранета, но дозировката е за 2-3 кг пране.

# 483
  • София
Купих такъв сега, да видим ще се харесаме ли Simple Smile
https://spumadisciampagna.it/prodotto/lavatrice-polvere/detersiv … -pulito-e-igiene/

# 484
  • Pazardjik
Bossa Nova и аз го загледах,но не го купих приятелка ползва течния за черно и е доволна.Ще чакаме да споделиш дали е хубав.

# 485
A да ви попитам тези перли за аромат които се споменха по напред, могат ли да повредят спортни дрехи?

# 486
Ами, аз в крайна сметка не рискувах, (нали имах идея и аз да го купувам), а си взех Даш. Сподели като го пробваш.

# 487
A да ви попитам тези перли за аромат които се споменха по напред, могат ли да повредят спортни дрехи?
Не, не могат. Това е парфюм за пране.

# 488
Не

# 489
Здравейте,
Избягвам да питам вече в темата, че отговор не всеки път получавам, но си я чета и препрочитам.
Та... Питането ми този път. В квартал Борово, на ул. Пирин, срещу железария ОРСИ, има магазин за препарати паралелен внос. Имате ли поглед за цени? Когато го видях, минавах служебно и не можах да вляза. Blush

# 490
Не
Точно само при спортни дрехи ги ползвам, защото при тях не слагам омекотител.
Р. S. Постове, които съобщават единствено, че някоя била много доволна, са абсолютно безполезни и товарят излишно темата.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 16:29 от milanda

# 491
Повлияна от хваленето на Персила вчера купих, но този. До сега съм прала с Турския и бях доволна. Да кажете този как е, не съм го почнала...

# 492
Защо да се товари темата от това, дали някой е доволен или не от даден препарат? Не е ли именно това идеята? Все пак не сме на професионално събиране на специалисти от химическата промишленост. Чудесно е, който може да се обоснове с професионални знания и доводи и да ни научи и нас на неща, които не знаем, но не само това... Blush

# 493
  • София
Повлияна от хваленето на Персила вчера купих, но този. До сега съм прала с Турския и бях доволна. Да кажете този как е, не съм го почнала...

Великолепен прах! Simple Smile

# 494
Имам един течен препарат, който е за вълна. Нещо се присетих, че на такива препарати съм виждала често да пише, че са подходящи за вълна и коприна. Сега как да го възприемам този - дали наистина е само за вълна? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт