Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 413
  • 786
  •   1
Отговори
# 180
Ами... Евентуално едно ламиниране в салон да ти направят и после да го поддържаш за по-продължителен ефект.

# 181
Ами... Евентуално едно ламиниране в салон да ти направят и после да го поддържаш за по-продължителен ефект.
А как мога да го поддържам в домашни условия?
Чувала съм за ламиниране, но не знам дали не уврежда косата повече, отколкото да има полза. 🤔

# 182
А как мога да го поддържам в домашни условия?
Чувала съм за ламиниране, но не знам дали не уврежда косата повече, отколкото да има полза. 🤔
https://ladyzone.bg/krasota/kosa/laminirane-na-kosata-v-domashni … -mnogo-lesno.html
http://bg.ladyjanet.biz/laminirovanie-volos-zhelatinom-v-domashn … y-masok_1050.html
Но направи първата процедура в салон с професионални продукти и както си трябва, за да оправиш щетите и после вкъщи поддръжка. Не виждам с какво ламинирането би увредило косата! Може би си представяш нещо агресивно, а то съвсем не е така.

# 183
  • Седмото небе
Много любима като комбинация в последните месеци са ми тези бюджетни продукти:

Резултата е чиста за 3 дни, мека, плътна, гладка и лъскава коса. На всяко миене суша със сешоар, преса ползвам рядко. Блясъка след изправяне особено е такъв, който съм постигала само с профи серии на Керастас и Алтерна. Тези 4 сладурчета горе на обща стойност около 23-25 лв без активно намаление са едни от най-добрите ми бюджетни попадения за коса. Разбира се след тези:

# 184
За мен несъмнено това, което може да направи косата ти невероятна е шапкомаската на Doori.
Маската обаче не е особено ефтина и дори намалена е над 5 лв., а е за еднократна употреба.

Моят съвет е да си купиш няколко олиа за коса, както и някоя от маските на Гарние от снимката. Аз преди да измия косата си, нанасям олиа, както и маска (използвам тази с Папая, Банан или Макадамия, защото се вписват в нуждите на косата ми) и ако имаш възможност да постоиш с тях известно време (час, два, три), за да се подхрани косата ти.

От бюджетните продукти съм най-доволна от тази серия:

Значи голям проблем с моята вечно изтощена коса. Не я третирам с нищо, не е боядисана и вечно е на метла. Има ли вариант с нещо да стане мека и блестяща и да стои равна, без да е вечно начупена, защото вече се уморих да купувам маски и шампоани, които още повече я изсушават и не дават ефект. Дайте идеи.
Косата ми е гъста, кестенява, дълга до раменете с дебел косъм.
Благодаря предварително!

# 185
За маската на Doori само да спомена, че на мен едва ми стигна количеството, а не съм с дълга коса.

# 186
Не съм купувала нито един от продуктите, които споменавате. Добре че попитах, защото явно се лутам с грешни избори.
От маските на Garnier Hair Food ако стоя само половин час ще има ли някакъв ефект? Наистина ми е трудно с престой един, два часа. Знам че няма да се справя да го правя.

# 187
Нали знаеш приказката "Красотата изисква жертви"? Вълшебни продукти няма. Иска се постоянство и търпение, за да има ефект.

# 188
Дами ,препоръчайте ми хидратиращ крем/лосион за тяло на Балеа 😊
Мисля да си взема днес този продукт за поддържане на тен .Имате ли отзиви ,за цената си е доста бюджетен

# 189
Нали знаеш приказката "Красотата изисква жертви"? Вълшебни продукти няма. Иска се постоянство и търпение, за да има ефект.
Да, така е и съм съгласна напълно. Просто не мога да седя с влажна коса. Иначе всичко друго мога 😁
Отивам сега в Лили и ДМ да видя от вашите препоръки какво има налично Simple Smile
Редакция:
Купих каквото намерих, че бяха и на промоция
Ревюел, Глис и Гарние всеки по 4 лева.
Балеа всеки по 3 лева.

Спрейовеге ги започвам веднага, а останалите в понеделник.
Благодаря за препоръките Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 10:49 от Lale_Lili

# 190
  • Deutschland
След доста проби на лосиони за тен, най-бързо става с Дав при мен. Няма петна, няма неравности, а аз и не го поставям внимателно даже, щото все бързам заради малките и все ми се причува рев отнякъде. Говоря за Дав в обикновената туба, а не Дерма спа.
Надвечер ще мина през ДМ за видя профитата им за коса. Чудя се на Glossy Brown или серията с колаген. Много са хвалбите, а аз все ги подминавам, освен тоя почистващия де 😊

# 191
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали безсулфатен шампоан за мазни корени? Благодаря предварително.

# 192
След доста проби на лосиони за тен, най-бързо става с Дав при мен. Няма петна, няма неравности, а аз и не го поставям внимателно даже, щото все бързам заради малките и все ми се причува рев отнякъде. Говоря за Дав в обикновената туба, а не Дерма спа.
Надвечер ще мина през ДМ за видя профитата им за коса. Чудя се на Glossy Brown или серията с колаген. Много са хвалбите, а аз все ги подминавам, освен тоя почистващия де 😊
И двата съм ги пробвала, препоръчвам Glossy brown. Прави страхотен цвят, косата е подредена. С колагена не се разбрахме, тежък ми беше за тънкия косъм.

# 193
  • Deutschland
Хелия, проблема е, че съм руса. Ако оцветява, отпада..

# 194
  • Седмото небе
Тонира макар и леко, но го прави Глоси Браун. В такъв случай пробвай тези за блондинки. Те са даже три вида-два в жълти опаковки и един вид в лилава. А универсалното решение за боядисана коса е червената серия. Подарявала съм я на червенокоса свекърва и на тъмнокоса мама. И двете-доволни!!!

Общи условия

Активация на акаунт