Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 360
  • 786
  •   1
Отговори
# 465
Как така се е изпарило? Да не се е разляло? От години използвам различни масла,  включително и шипково, могат да гренясат или да си променят цвета, вкуса и т.н. но да се изпаряват?
На въпросът за хладилника- да, седят там или на тъмно и хладно в някой шкаф...

# 466
Аз ги държа в шкаф, на тъмно и хладно.
С моето масло от шипка на Ривана, също като на Морковел позабравено в шкафа, се случи нещо странно - стана като лепило, беше се сгъстило ужасно, лепнеше и имаше неприятен аромат. Изобщо не можеше да се извади от шишенцето. С друго масло не ми се е случвало. Изхвърлих го, а имах идея да го ползвам есента.

# 467
Чудех се дали да взема крема от серията като околоочния, но все пак по моя преценка и четене на описание и състав взех този. Неразпечатван е и евентуално мога да го върна, ако получа супер отзиви за хиалуроновия Simple Smile Свършвам желето на гарниер и исках нещо за превенция и скриване на нещо дребно и леко стягане. Щото желето за мен не е антиейдж, а за жегите, колкото да не си без нищо Simple Smile
Ползвала съм и от двата по няколко опаковки, но сякаш ейдж специалист е моят фаворит за лятото. Попива много добре, хидратира и изглажда и не оставя мазен филм. Хиалуроновият ми е малко по-подхранващ. Сега взех хидра специалист да пробвам, но също ми оставя филм.
Иначе и трите много добре хидратират и напомпват кожата, моята е суха, с фини линии и леки бръчки.

# 468
Момичета, скраба с киви на Балеа да не би да е бил лимитиран? Запасите ми свършиха и от 10тина дни проверявам в нашия ДМ, но не намирам.
И аз го търсих в три ДМ-а и го няма .Захарния също е хубав,уж не е за смесена кожа,но ми се отразява много добре
И на мен захарния много ми допада, на последния месец и повече не мога да го намеря. Днес пак ходих и нямаше.

# 469
Точно това стана което описва Джаста.Беше половин шише, което се превърна в суха смес,наподобяваща дъвка.То даже май и нямаше нищо,само подобен обръч на средата.Много странно буквално си се беше изпарило.И при мен за първи път се случва подобно нещо с масло.Всъщност веднъж имах такава случка със серума на Далия пак забравен,беше изсъхнал и изпарил така.Сега ще го съхранявам в хладилника да вида колко ще издържи.

# 470
Аха, един вид е изсъхнало. Явно е било некачествено. Или много старо.
Надявам се, че не си купила на същата марка отново.
Аз пък точно тая марка старателно я избягвам, защото едно от етеричните масла беше много зле, за по-скъпо не бих им се доверила.

# 471
Да, тази. Бежова е и опаковката, и самата база.

Ок, мерси определено бих я пробвала, ако я намеря.
Дано я намериш, но ако е по-стар продукт, може и да я няма вече. Катрис редовно спират продукти и после пускат нови на тяхно място, схнови цветове и/или формули.

Ривана са нисък клас масла за мен, специално за шипковото препоръчвам на Алтеа.

# 472
Момичета, влизам да похваля измиващата пяна на MISSHA. И на двата варианта пише, че са за суха кожа, аз съм със смесена, но реших да взема тази с боровинка. В първия момент като изстисках малко количество си помислих, че е адски твърда консистенцията и, че ще ми трябва много голямо количество, но стана много хубава пяна. Измива чудесно и аромата много ми допада. Бях си взела лилавите капсули на Balea, които не ми допаднаха, при нанасяне върху моята кожа стояха лепкави, сякаш не попиваха, но снощи след като се измих с пяната и сложих капсулата попи чудесно и днес се събудих с много гладка и хидратирана кожа. Дори я няма лъскавината, която иначе сутрин имам.

# 473
Момичета, влизам да похваля измиващата пяна на MISSHA. И на двата варианта пише, че са за суха кожа, аз съм със смесена, но реших да взема тази с боровинка. В първия момент като изстисках малко количество си помислих, че е адски твърда консистенцията и, че ще ми трябва много голямо количество, но стана много хубава пяна. Измива чудесно и аромата много ми допада. Бях си взела лилавите капсули на Balea, които не ми допаднаха, при нанасяне върху моята кожа стояха лепкави, сякаш не попиваха, но снощи след като се измих с пяната и сложих капсулата попи чудесно и днес се събудих с много гладка и хидратирана кожа. Дори я няма лъскавината, която иначе сутрин имам.
За тази пяна ли става въпрос, че съм й хвърлила око. Почиства ли грим, изсушава ли кожата?

# 474
За тази пяна ли става въпрос, че съм й хвърлила око. Почиства ли грим, изсушава ли кожата?

Да, точно тази. За грим не мога да кажа, сега в жегата и с тези маски, слагам само пудра. Не бих казала, че изсушава кожата, поне аз не усетих опъване.

# 475
На същата пяна съм хвърлила око и аз, сега е намалена в Лили и мисля да си я взема!

# 476
На вълна гелове за лице .. Вчера си взех гел за лице с грейпфрут и витамин С на Нутриджина от Лили. Беше намален на около 9-10 лева.
Страхотен гел за сутрешно измиване - нежен, събуждащ аромат, ще щипе и не опъва кожата, не изсушава. Прави хубава пяна с едно изпомпване. За грим няма да го използвм, а само сутрин.
Ако обичате аромат на грейпфрут да ви буди сутрин в банята - погледнете го. 🍊

# 477
  • Варна
Аз да ви попитам,къде си държите маслата след като ги отворите?Взех си шипково на Ривана,ползвах го някъде към седмица,после го бях забравила някъде за 10-тина дни.Като се сетих пак за него и исках да го ползвам то се беше изпарило.Интересното беше,че имах и отворено шишенце масло от репей,на него нищо му нямаше.Двете стояха на едно място,не бяха изложени на пряка слънчева светлина.Сега пак си взех още не съм го отворила,чудя се дали този път да не го държа в хладилника?
Миналата седмица изхвърлих шипково поръчано от Алтея, нямаше му нищо реално, дори не беше гранясало, но минаха 6м от отварянето на шишенцето и не ми се рискуваше. Съхранявах го в хартиена кутия в шкафа за козметика. В твоя случай според мен се касае или за некачествен продукт или повредено шишенце, не виждам как би се изпарило масло за толкова кратък период Thinking

# 478
  • София
Имала съм 2те бази на Катрис - в момента съм с тази за порите, определено ми харесва как стои нанесен фдт върху нея. Prime and fine съм я купувала веднъж и не си спомням дали съм я харесала или не (даже скоро питах за отзиви за нея), за да знам дали да не пробвам друга. Коректорът 5-ца го имам и аз, много го харесвам.

# 479
Някой може ли да изрази мнение за матовите червила в гилза на флормар- extreme matte? От утре са на промоция в ДМ 2 за 10 и нещо, та се зачудих за тях. По принцип харесвам матовите червила на demi matt, на Голдън роуз от серията velvet matte.

Общи условия

Активация на акаунт