Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 422
  • 786
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, харесах това в интернет много. Какво може да ми предложите доближаващо се максимално до цвета? От лили и дм ми е удобно да пазарувам. Благодаря.

Аз предлагам това, в номер 040, като финиш не е съвсем сух мат, но е доста трайно и пигментирано.

Все пак да се погледне на място, че и устните като пигментация се различават. Моите не са бледи и всеки цвят стои различно от снимка/реално.

# 151
Ще го погледна, благодаря. Това е същото като показаното. От тази марка винаги са липсвали или тестери в дм или пък самите червила. Или тестерите са максимално изчоплени и не е останала дори трохичка да си намажа на пръста.. За какво държат такива тестери да им се чуди човек - изхабени.

# 152
Flormar Kiss me more Lip Tattoo течно червило
страхотно е, много съм доволна
матово, трайно, не изсушава устните, леко е и не се усеща, не оставя следи
моето 06, но обмислям и 03

Скрит текст:

# 153
Сега се сещам, че и това на Есенс нанесено стои  като желания цвят.

Цвят пак 04 - Mad matters. Като засъхне е пълен мат и стои плътно, на мен леко ми изсушава, но е супер трайно.

Това с тестерите е много досадно, дано има от тези цветове и се ориентираш лесно Blush

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 10:40 от Tual

# 154
моят флормар е от лили, купуван е скоро, имаше тестери на всички цветове, бяха чисти и пълни
предварително знаех кой цвят ще взема, другият, който също мисля да купя, избрах заради тестера

# 155
Мацки, да ви благодаря, че похвалихте преди време маската с мед на Гарние, много ви хареса. Сега съм решила да пробвам тази срещу накъсване обаче викам първо да ви питам вас : ))
Хубава ли е, или да си взема отново тази с мед?

# 156
Здравейте, можете ли да ми препоръчате олио за тяло на достъпна цена
Ползвам олио за тяло на Nivea и съм доволна, но аз харесвам по принцип техните продукти. Не виждам опаковката точно на моето, явно ги сменяват, но сега има това
https://remedium.bg/nivea-omekotyavashto-olio-za-tyalo-za-suha-k … a-h250-ml-13825/p
Това, което имам, също е за суха кожа.
Всъщност, може би е точно същото, но не съм вкъщи, за да го видя. Blush

А от къде мога да го купя, от ДМ и ЛИЛИ ли?

# 157
  • Стара Загора
Течните червила Catrice Generation Matt спрени ли са и заменени с Matt Pro Ink?  Явно да, защото вчера гледах на стелажа и нямаше от старите, и в сайта им също ги няма. Някой използвал ли е от старите и от новите да каже дали има някаква разлика?

# 158
Аз предлагам да погледнете и Maybeline Super Stay Matte Ink. Наистина е Super Stay, много съм впечатлена от качеството, особено за цената си. Имам нюанс, доближаващ се до посочения, но по спомени май имат и такъв като искания.

# 159
Аз предлагам да погледнете и Maybeline Super Stay Matte Ink. Наистина е Super Stay, много съм впечатлена от качеството, особено за цената си. Имам нюанс, доближаващ се до посочения, но по спомени май имат и такъв като искания.
Бихте ли снимала вашите и номерата им ?
Днес не успях да купя и намеря, нямаше тестери, а тези издълбаните с нокът си седят от няколко месеца.. Е за какво ги държат се чудя . Не исках да говоря със служителките, само аз им липсвам с " претенции ". Но да, като един тестер е изхабен, толкова ли не могат да сложат , от заплатите ли им одържат тия тестери..

# 160
  • Стара Загора
Аз имам един нюанс от Catrice Generation Matt и съм много доволна от него, бетон е върху устните ми.

# 161
https://remedium.bg/agiva-roses-hyalurose-okolochen-hialuronov-g … a-x40-ml-155143/p
Днес загледах това, серум май се води, някой ползвал ли го е?

# 162
Използвала съм балсама и шампоана от серията, много ми харесаха и определено ги препоръчвам. Веднъж пробвах и от крема от същата серия, също ми хареса. Не съм пробвала маската, но мисля, че цялата серия е доста сполучлива.
Рядко слагам червило, но много ми допаднаха тези, които качихте и май май ще си взема тези дни нещо от Catrice или Flormar. Иначе използвам на Revlon и много ми харесват.

Мацки, да ви благодаря, че похвалихте преди време маската с мед на Гарние, много ви хареса. Сега съм решила да пробвам тази срещу накъсване обаче викам първо да ви питам вас : ))
Хубава ли е, или да си взема отново тази с мед?

# 163
Бихте ли снимала вашите и номерата им ?
Номер 130 - #Self-Starter

# 164
+1000,имам две и ям,пия,те си стоят.Много ги харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт