Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 266
  • 786
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Капсули с витамин С на Балеа мернах тези дни в Пловдив, но не помня в кой филиал, защото редовно влизам в няколко филиали. Но със сигурност ги видях.

# 136
  • Стара Загора
Какви са тия твърди шампоани за коса. Гледам и прехвалените нейчър бокс са ги пуснали? (не виждам нищо уау в тази марка). С какво едно такова нещо ще е по-ефективно от класически течен шампоан?
Не мисля, че казват, че са по-ефективни от течните шампоани. Твърдите шампоани са по-компактни от тези в бутилка, опаковката им не съдържа пластмаса. Аз лично ползвам от няколко месеца на Balea и съм доволна. За мен е икономичен продукт. На опаковката пише, че е за до 60 измивания, но то има значение дължината на косата и колко се втрива самия шампоан. Купих си и другия вид на Balea, както и хваления тук на Shauma, когато беше на промоция в Лили. Иначе използвам и шампоан на Nature box с авокадо и също съм доволна - не ми премива косата, не ми дразни скалпа. В момента използвам и двата шампоана (първо мия с твърдия, после с Nature box). И двата продукта не са нещо уау, но на този етап на мен ми допадат и косата ми се чувства добре.

# 137
Капсули с Витамин С има и в ДМ на Тракия до районния съд във Варна. Намалени са на 1.99лв. Познайте кой си накупи 3бр. блистерчета. Grinning Wink

# 138
Здравейте, можете ли да ми препоръчате олио за тяло на достъпна цена

# 139
  • София
И аз да дам инфо за капсулите с витамин С на Балеа. Има в ДМ, Бизнес парк София.

# 140
Здравейте, можете ли да ми препоръчате олио за тяло на достъпна цена
Ползвам олио за тяло на Nivea и съм доволна, но аз харесвам по принцип техните продукти. Не виждам опаковката точно на моето, явно ги сменяват, но сега има това
https://remedium.bg/nivea-omekotyavashto-olio-za-tyalo-za-suha-k … a-h250-ml-13825/p
Това, което имам, също е за суха кожа.
Всъщност, може би е точно същото, но не съм вкъщи, за да го видя. Blush

# 141
  • Пловдив
Някой да знае дали е качен някъде каталогът на дм от утре?

# 142
Има го качен на сайта им.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/aktualen-dm-journal-121134

# 143
Здравейте,
Какво ви е мнението за червилата на Катрис от серията demi matte?
Конкретно съм харесала цвят 070.

# 144
  • Пловдив
Има го качен на сайта им.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/aktualen-dm-journal-121134

Бях го видяла, но макар, че написаните дати са от утре, при мен се изтегляше стария каталог, този до днес.
Сега вече се отвори и новият. 🤗

# 145
Здравейте,
Какво ви е мнението за червилата на Катрис от серията demi matte?
Конкретно съм харесала цвят 070.

Страхотна консистенция, не изсушава устните, не засъхва веднага, трайно е, имам цвят 090 и за мен е страхотен нюд.

# 146
  • Deutschland
Страхотни са demi matt, аз имам два или три цвята. Не знам дали ги има още

# 147
  • Бургас
Момичета, някоя от вас използвала ли е чили буустера за усти на катрис в червената опаковка? Какво е мнението ви? Наясно съм, че подобни продукти не правят чудеса, а и не търся някакво огромно уголемяване. По-скоро търся плътност, сочност и “почервеняване”, ако така мога да се изразя. Имам бледи устни, а понякога не ми се носи червило и ми се иска да са по-розовеещи натурално. Дали това ще свърши работа?

# 148
Ако ползваш балсами за устни, вариант е някакъв оцветен да вземеш, поне на мен тези в червеникави нюанси ми харесват много. Устните ми не са бледи, но лицето ми е бледо като цяло и дори и само с такъв балсам си е друго, има си малко цвят а стои естествено. От години съм с тези плодовите на Нивеа - ягодата има лек червеникав цвят, къпината се оказа също попадение, там вече зависи какъв нюанс търсиш. Сигурно има сполучливи и на други марки, тези са които съм пробвала до тук.

# 149
Момичета, харесах това в интернет много. Какво може да ми предложите доближаващо се максимално до цвета? От лили и дм ми е удобно да пазарувам. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт