Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кои жени задържат мъжете?

 • 17 406
 • 661
 •   1
Отговори
 • Мнения: 1 423
Здравейте. Винаги съм се чудила кой тип жени задържат мъжете до себе си. Каква трябва да е жената, за да се поддържа тръпката, да вървят пълноценно отношенията? И от кои жени не бягат мъжете? И не в такъв смисъл да ходят където ходят и пак да си лягат до Жената, ами изобщо да не изпитват необходимост да изневеряват и т.н
Все се опитвам да разбера по някакъв начин кое е правилното в живота и често си размишлявам по най различни теми, опитвайки се да намирам отговорите.
Гледам има добри жени, на които се изневерява, има и инакви пък мъжете си стоят мирно при тях.
Аз самата съм от този тип, които дават много свобода в една връзка и всеки път бива превръщано на свободия от партньорите ми. Не съм изневерявала и не толерирам това, а попадам на такива, които сякаш аз съм им недостатъчна и се заглеждат за нещо друго наоколо. Общо взето - давам едно, а получавам точно обратното. Защо така се случва? Питам се по строга ли трябва да бъда към мъжете, да държа аз положението под контрол като жена. Но дори да е така аз не знам правилно да боравя с контрола. Нито знам колко, нито до къде се простират неговите граници. Чувствителна съм и играя с открити карти, липсва ми т.нар женска хитрост.
Та какви са вашите мнения относно темата? Къде е златната среда на едни взаимоотношения?

# 1
 • Боса по асфалта вървя си ...
 • Мнения: 19 687
Кой тип жени задържат кой тип мъже? Щом жените са видове..значи и мъжете са....

# 2
 • Мнения: 3 603
Според мен има хора, които са верни по природа и хора, които не са. И това няма общо с това как се била държала жената. Проблемът ти не е в теб, а в избора на партньори. Може би си падаш по такива - сладкодумници, играчи, женкари. Моят мъж, примерно, е обратното на това и не зависи от мен дали ще ми изневери или не, а от неговата собствена ценностна система и разбиране за живота.

# 3
 • Мнения: 24 780
Не е до типа жени. Просто мъжът ти е такъв.
Много ми е смешно като им изневеряват на жените и как почват да псуват любовницата, после почват себе си и да се променят заради "милото".
Но на милото нищо не му казват. Той не е виновно. Отношение като към 2 годишно детенце.

# 4
 • Мнения: 13 787
Жените, които внимават какъв с какъв мъж се събират. Не да се вкопчат в някой и после да се надяват да се промени заради огромните усилия положени заради него в кухнята, кревата и т.н.

# 5
 • Мнения: 1 548
Трябва да е добричка и не съвсем.
Да е своенравна и не съвсем.
Уж да дава свобода, но да контролира и да стяга каиша ако трябва.
Да е видимо любяща (пък и наистина Grinning), но и да не се притеснява да се ядоса.
Да си има тайни. Да се усмихва загадъчно. Да сложи апетитна маса, но и да измърмори накрая той да раздигне Grinning ако не й е кеф.
Изобщо 50/50.
И, в 80% ще й изневерят. Каквато и да е. Но ще останат с нея.
Цинично е, но това са ми наблюденията.

# 6
 • Мнения: 11 806
Ако си прочетеш поста, ще видиш толкова сигнали за неуспех.
Нито жената, нито мъжът "попадат" на половинките си. Не им се случват, не им се падат, не им падат свише. Партньорът ти е твой съзнателен избор. Може да се окаже лош избор, но си е твой.
Освен това как така ще си строга с него?! Това да не ти е дете? Не може да има отношения свързани с подчинение, възпитание, ограничения, опити за промяна на другия, и да очакваш да се получава.

Една жена може да изглежда добра, може и да е добра по природа и въпреки това да не се отнася адекватно с мъжа си и да не им се получава връзката.
Не мисля, че има правилен профил на хората с успешна връзка. За мен се гради на взаимното уважение, приемане, зачитане на другия като личност, доверие, общуване и други подобни благинки.
А изневярата е предимно въпрос на самоуважение. Или по-точно липсата му.

# 7
 • Мнения: 13 504
Не изневерява който не е хванат. И едни други дето са големи изключения.

# 8
 • Мнения: 3 950
Жените с много лица....интересни, променящи се, изненадващи....такива с които не знаеш, какво ново те очаква.В същото време любящи, и нежни, показващи грижа и отношение към партньора..Често жените в брак се оставят на течението, не се грижат за себе си, разчитат за всичко на половинката, още по- зле ,ако не работят и чакат на благоволение и издръжка.

# 9
 • Мнения: 24 780
Не изневерява който не е хванат. И едни други дето са големи изключения.

Така е. Един познат рекъл на жена си - "ако не се следим, няма да се хванем"

# 10
 • Мнения: 11 806
Това че всички изневеряват е всъщност едно доста пораженческо мислене, което ни спасява ако ни изневерят, да се успокоим, че то това е неизбежно и няма какво да се направи.
Вие изневерявате ли всички или това важи само за мъжете, защото те са особен животински вид, неспособен да си удържи нагона?

# 11
 • Мнения: 3 047
А изневярата е предимно въпрос на самоуважение. Или по-точно липсата му.

Всичко дотук брилянтно... И накрая това изречение/тези 2 изр.  Що за глупост. Скоро един веган ми каза, че месоядните избиват животински комплекси.
Ама стойте си на трева, на пост и молитва, на каквото си пожелаете. Но не начуквайте конкретни морални ценности като някаква норма за лично съвършенство, много моля.

# 12
 • Мнения: 24 780
То да смяташ, че всички го правят е глупаво, поставя ги под един знаменател.
Но при мъжете е голям %.
Иначе могат да се удържат, само ако искат.
Вероятноста да срещнеш мъж,който да не ти изневерява до края е доста малък. Нещо като печалба от тотото.
И не е въпрос на самоуважение, а на уважение към човека до теб.

# 13
 • Мнения: 13 504
Пораженческо мислене? Не, реалистично.
   Разбира се се отнася за дълъг семеен живот, десетилетия ,не две години.
А мъжете на моето време смятаха, че да се откаже на жена си педераст. Не е  сексуално това,  а поведенческо.

 Пък сега не знам как е, но свободните нрави предразполагат.  И освен това, ревността и следенето  прожектират филми,  и да няма изневяра, си създават в главите, от всеки флирт, от поглед.
 Мъже като някога,  силни, доминиращи, днес се смятат за насилници, ограничаващи свободи, неразбиращи.
Да имаш очи за един партньор е и задължаващо , прилича на подчинение. Днес не се приема добре.Собственическото чувство, моя си и на никой друг дали ще се хареса днес? А това моя си, произтича от твой съм и на никоя друга. Взаимно е.
Не може да даваш свобода и не си вземеш за себе си .

# 14
 • Мнения: 1 892
Според мен мъжете избягват налудничави жени. Има един такъв тип леко истерични и досадни жени, много фиксиращи се. Също разни счупени вази.

Шегата настрана, хората са различни типове. Не мисля, че свободата е лошо нещо. Ако ще по 1 път на половин час да му звъниш, пак ще ти изневери ако иска.

Въпросът е да си дадеш доверието на човек, който заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт