Кои жени задържат мъжете?

• 22 338
  • 661
  •   1
Отговори
# 45
Да, това с доживотната борба вкъщи е невероятна житейска концепция.

# 46
  • София
Ооо, отдавна не се и опитвам да се боря за някакви фантомни любови. Има ли я, борба не е нужна. Но аз съм старателен човек, обичам да си изпипам отношенията, да направя на другия хубавото, защото така ми е хубаво и на мен. Видя ли, че отсреща не се цени и няма взаимност, следващият. Обичам да давам, но държа и да получавам.

# 47
Сутринта го питам моя мъж (да си сверя часовника тук с форума):"ако спреш да ме обичаш, аз с какво мога да те задържа?"
Той ми вика:"О, ти точно с нищо. Добре, че те обичам, че нито можеш да готвиш, нито ме гледаш, нито се грижиш за мен, нито си разбрана и добра, нито пари носиш"

# 48
  • волно калдъръмче
Сутринта го питам моя мъж (да си сверя часовника тук с форума):"ако спреш да ме обичаш, аз с какво мога да те задържа?"
Той ми вика:"О, ти точно с нищо. Добре, че те обичам, че нито можеш да готвиш, нито ме гледаш, нито се грижиш за мен, нито си разбрана и добра, нито пари носиш"
Ем, това е. Той може всичко - грижи се и това му харесва. Не му го отнемай и прави света му красив.

# 49
Има мъже, дето никоя няма и да иска да ги вземе.
Ако задържането е проблем, вземаш такъв и си рахат. Rolling Eyes

# 50
Ем, това е. Той може всичко - грижи се и това му харесва. Не му го отнемай и прави света му красив.
Ужассссс Cry

# 51

Абе аз ли нещо съм бъгната, ама това би ме обидило супер много ако ми го кажат

# 52
Добре изолирано помещение със здрави решетки върши работа принципно...

Никой никога никого не задържа, хората остават по своя воля, ти нищо не можеш да направиш, освен да се молиш сами да си тръгнат.

# 53
Темата е приключена Joy

# 54
Бъди красива и мълчи.

# 55
  • волно калдъръмче
Ужассссс Cry
И к`во да й кажа - отивай на тръстиката наравно с него?

# 56
  • Далечният изток
Ами авторке, то в нагласата за държането е проблемът...
Грешна е една такава стратегия за мен - хващаш и не пускаш....
Въобще да имаш стратегия е абсурдно де. Не се ли получават с лекота нещата, колкото и да стискаш, не става...

# 57
Не изневерява който не е хванат. И едни други дето са големи изключения.

Така е. Един познат рекъл на жена си - "ако не се следим, няма да се хванем"
Тогава кому са нужни връзки, семейства, деца, общо домове, сватби и прочие.  Стой си сам и си лягай с всеки, с който поискаш. Така нито ще те дебнат, нито ще се съмняваш. Струва ми се далеч по-лесно и логично.
 Наистина не го разбирам това. Ако действително е нормално да се изневерява, то аз живея в измислен свят.

# 58
Не изневерява който не е хванат. И едни други дето са големи изключения.

Така е. Един познат рекъл на жена си - "ако не се следим, няма да се хванем"
Тогава кому са нужни връзки, семейства, деца, общо домове, сватби и прочие.  Стой си сам и си лягай с всеки, с който поискаш. Така нито ще те дебнат, нито ще се съмняваш. Струва ми се далеч по-лесно и логично.
 Наистина не го разбирам това. Ако действително е нормално да се изневерява, то аз живея в измислен свят.
Ами защото хората освен нужда от секс имат нужда да се обичат и да живеят заедно. Всеки иска да намери човека, никой не иска да е сам. Секса не ти носи такова пълно удоволетворение.

# 59
Е, стига, де. Това е повече от безотговорно и нагло. Можеш да създадеш толкова важни и големи неща, но не можеш един секс да удържиш. Ами яко е.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 14:26 от simonazh.

Общи условия

Активация на акаунт