Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 353
  • 786
  •   1
Отговори
# 480
Кое Лили в Пловдив е най-добре заредено ? Ако някой има отзиви, моля да сподели.

# 481
Тази серия на Golden Rose хубава ли е гледам намалени са в Лили, имат доста неща матови червила.моливи ,гланц и други.?

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 15:57 от Mimeto74

# 482
Някой може ли да изрази мнение за матовите червила в гилза на флормар- extreme matte? От утре са на промоция в ДМ 2 за 10 и нещо, та се зачудих за тях. По принцип харесвам матовите червила на demi matt, на Голдън роуз от серията velvet matte.

Аз имам едно, но е от преди време. Не е лошо, но е сухичко. Сега може да има промяна във формулата.

# 483
Взимала съм насипни шипкови масла от Зоя, едното беше българско, едното чилийско, не се е случвало подобно нещо. Даже чилийското отвися доста време в къщи. Стояха в или на шкафчето в спалнята.

# 484
Някъде има ли новата брошура на ДМ, която е актуална от утре?

# 485
Да, много странно с това шипково масло на Ривана. Що така стана и аз не знам, но е факт. Ето и Морковел и тя сподели същото. Не е до шишенце и повредена опаковка, май е до качеството на маслото.

# 486
https://www.promooferti.com/dm-каталог-брошура-06-август-19-август-2020-и-23-юл/

# 487
Джаста, на Ривана не са хубави маслата.

# 488
  • Пловдив
https://broshura.bg/dm/dm-broshura-do-19-08-20

# 489
Аз също не мисля,че на Ривана съм им много качествени маслата,заради цената им.Исках да пробвам как ще се отрази на кожата ми,затова и не поръчах от някъде исках и малко количество,защото няма и на кой да го подаря.Затова заложих на тях,сега пак взех тяхно да видим ще му се случи ли същото.Маслото от репей пак беше тяхно, стояха на едно място с шипковото,но му нямаше нищо.

# 490
Аз също не мисля,че на Ривана съм им много качествени маслата,заради цената им.Исках да пробвам как ще се отрази на кожата ми,затова и не поръчах от някъде исках и малко количество,защото няма и на кой да го подаря.Затова заложих на тях...
Как точно мислиш че ще се отрази на кожата ти масло, което не е качествено? Това е все едно да пиеш мръсна вода и да кажеш че водата не е ок за твоето тяло. 🤔

# 491
Как точно мислиш че ще се отрази на кожата ти масло, което не е качествено? Това е все едно да пиеш мръсна вода и да кажеш че водата не е ок за твоето тяло. 🤔

По същия начин както ще се отрази крем, който е некачествен. Като започнем от лек дискомфорт, малки пъпчици, та стигнем до алергична реакция. От шипковото масло на Ривана получих ужасяващо зачервяване, от друга страна пък това на Зоя ми подейства чудесно.

Някоя от вас ползвала ли е интимните гелове на Malizia :
Скрит текст:
и ако да, доволни ли сте?

# 492
Момичета, виждам, че е коментирана измиващата пяна на Миша, тъй като аз използвах една опаковка, също мога да споделя мнение.
На мен изобщо не ми хареса. Имах чувството, че си мия лицето със сапун, доста ми изсушаваше кожата, ползвах я като втора стъпка при почистване. Харесвам по-щадящи почистващи продукти, а тази пяна не е такава.

# 493
Ползвала съм интимен на Малиция. Никакъв проблем.
В Лили видях Лактацид 400мл на супер цена, мисля 7лв и стотинки.Силно го препоръчвам

# 494

Скромните ми покупки от днес.
Никога не бях ползвала дезодорант на Балеа, грабнах този набързо, обаче се оказа доста приятен. Мирише на дъвка от пъпеш според мен. Впечатлих се.
Взех си черната маска на Агива, но за съжаление не ми издърпа черните точки по носа. Sad
Бях много доволна от шампоана Oil Repair на Балеа, сега реших да разнообразя с тази, която се води за увредена коса, но я избрах, защото искам подхранване, т.к. имам проблеми с косопада.

Общи условия

Активация на акаунт