Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 318
  • 786
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, някой пробвал ли е този интимен гел

Беше на промоция в Лили и реших да го пробвам

# 541
Харесвам много от продуктите на Есенс, но палитрите им сенки за очи не са сред тях. Даже смея да твърдя, че са едни от най-лошите сенки, продавани в нашите дрогерии. Взех палитрата Сидни миналата година на намаление и макар да беше една идея по-добра от другите им палитри, не ми хареса като качество и още на второто ползване замина при майка ми. Единствените сполучливи сенки на марката за мен са единичките Melted chrome, които май вече не се предлагат.

Сенките са очи са ми голяма страст, в последните 5-6 години вероятно съм пробвала над стотина палитри със сенки, висок клас и дрогерийни, като цяло дрогерийните палитри лека полека стават все по-добри, за жалост обаче най-добрите дрогерийни марки още не се продават в дрогериите в България, а само онлайн.

# 542
Замислих се за серумите за лице и като че ли не е лошо да включа такъв в грижата за кожата. На 32 съм със суха към нормална кожа. Какво бихте препоръчали?

# 543
# 544
  • Някъде по Дунава
Здравейте, някой пробвал ли е този интимен гел

Беше на промоция в Лили и реших да го пробвам
Аз го ползвам точно този и съм доволна.

# 545
Благодаря, Азалия!
А какво мислите за серумите на Lumene и Marion?
Някой пробвал ли ги е?

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 10:20 от Lale_Lili

# 546
Здравейте, марките L'Oreal, Maybelline, Maxfactor, Manhattan и Rimmel за по-висок клас ли се считат? Защото знам, че ги продават и тях в ДМ и Лили и са по-скъпички от другите.

# 547
Благодаря, Азалия!
А какво мислите за серумите на Lumea и Marion?
Някой пробвал ли ги е?
Lumea не знам кои са, на Марион да и съм доволна много.

# 548
Благодаря, Азалия!
А какво мислите за серумите на Lumea и Marion?
Някой пробвал ли ги е?
Lumea не знам кои са, на Марион да и съм доволна много.
Ох, още ми се спи, съжалявам. Lumene имах в предвид.  Simple Smile
Може ли да споделиш кой на Marion ползваш?
Тези Holo дали са окей?

# 549
Вчера гледах в нашия ДМ тези Марион, съставът им е много добър, като действие вие кажете.
И цената им е супер....

# 550
Любим ми е с хиалуронова киселина, но за другите съм чела, че също са хубави.Хвалени са от доста потребители тук.

# 551
Благодаря ДХЗ, точно от този се интересувам.
И за да съм полезна с поста искам да похваля тоникът на Балея от серията Мед /бялата/. Използвам го след почистване с уош гел да обере ако има нещо останало и да успокои кожата. Като състав е добър, няма алкохол - за разлика от повчето тоници от мас маркета. Опаковката обаче не е удобна и съм го преляла в шише с помпа.

# 552
Здравейте, марките L'Oreal, Maybelline, Maxfactor, Manhattan и Rimmel за по-висок клас ли се считат? Защото знам, че ги продават и тях в ДМ и Лили и са по-скъпички от другите.
Не.
Това не означава обаче, че нямат хубави продукти. Цената невинаги е определяща. Любимата ми формула на кремообразно червило е Мейбълин, огромен фен съм на матовите червила на Катрис, помадата за вежди на Лореал е прекрасна и т.н...

# 553
Аз ползвам някои продукти на Marion и съм доволна. Сега съм поръчала този серум и го чакам.
Скрит текст:

# 554
Любим ми е с хиалуронова киселина, но за другите съм чела, че също са хубави.Хвалени са от доста потребители тук.
+1
Доволна съм много.

Общи условия

Активация на акаунт