Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 304
  • 786
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Скрит текст:
И аз се присъединявам към въпроса. От известно време мисля да го взема
Момичета, някоя от вас дали е ползвала този продукт? Чудех му се, но исках първо да се допитам до вас. 😀

Ползвам го 2 години.Капвам си в серума за лице и в лосиона за тяло, придава хубав тен и не става на петна.Но самостоятелно, не!

# 571
  • на дъното
Здравейте 😊! Препоръчайте ми добра водоустойчива очна линия с четка,а не с писец.Благодаря🤗

# 572
Здравейте 😊! Препоръчайте ми добра водоустойчива очна линия с четка,а не с писец.Благодаря🤗

Препоръчвам ето тази на Essence: https://www.dodis.bg/essence-ochna-liniia-techna-mastilo-vodoustoichiva.html .

# 573
  • Ланкър, планините Овнерог
Онзи ден взех душ пяна на Белеа. За първи път този тип продукт взимам, все гелове съм ползвала. Аз ли не съм у ред или това чудо не мие? На гъба го ползвам, но нямам чувството за чисто. Що не си взех, каквото си знам, но поне е евтино, няма да ми е жал да го хвърля.

# 574
Скрит текст:
И аз се присъединявам към въпроса. От известно време мисля да го взема
Момичета, някоя от вас дали е ползвала този продукт? Чудех му се, но исках първо да се допитам до вас. 😀

Ползвам го 2 години.Капвам си в серума за лице и в лосиона за тяло, придава хубав тен и не става на петна.Но самостоятелно, не!
Много благодаря за мнението.

# 575
Онзи ден взех душ пяна на Белеа. За първи път този тип продукт взимам, все гелове съм ползвала. Аз ли не съм у ред или това чудо не мие? На гъба го ползвам, но нямам чувството за чисто. Що не си взех, каквото си знам, но поне е евтино, няма да ми е жал да го хвърля.
Аз харесвам пяната на Нивеа,тази на Балеа не.Гъба не ползвам ,и с душ гела и с пяната с ръце се къпя.

# 576
  • София
Пяната на Балеа и аз съм ползвала и съм на същото мнение. Трия се с луфа или мрежеста гъба (не знам има ли име), в зависимост дали искам повече или по-малко пяна. И въпреки това не получих пяна от пяната. 😀 А само с ръце абсурд, чувствам се мръсна.

# 577
  • Седмото небе
Ами тя тая пяна затова е пяна. Защото няма нужда от гъба. Уж за по-лесно, бързо и практично. На Балеа бях взела и аз, но не ми допадна. Аромата беше лайм и нещо си, май предишната лимитка. Много бързо се... как да кажа... смачкваше и изчезваше самата пяна. В пъти предпочитам не-бюджетните пяни на Douglas и божествените Rituals. Те обаче първо изтичат като гел и после “бухват”, пяната е мека, лека и се задържа дълго, както и аромата. Както се казва обаче-кеф цена няма Wink

# 578
Да, и аз с мрежеста гъба. С нея си раздвижвам кръвчицата, освен че се чувствам по-чиста след баня. Явно не е в мен проблемът, ще си замине пяната. Някой взимал ли е от лимитирания душ гел с кокос? Как е?

# 579
Да, и аз с мрежеста гъба. С нея си раздвижвам кръвчицата, освен че се чувствам по-чиста след баня. Явно не е в мен проблемът, ще си замине пяната. Някой взимал ли е от лимитирания душ гел с кокос? Как е?
С кокос не знам,но лимон и мляко е много хубав.
Гъбата не знам защо я възприемам като развъдник на бактерии,никога не съм ползвала.То и затова душ гела все едно го пия,ръся по две шепи на едно миене.

# 580
А аз си мислех че съм само аз със странното чувство от тази пяна. Даже си мислех че проблема е в мен. Взех я преди седмица и от кеф че е нещо ново веднага започнах да я ползвам и съм на същото мнение като всички вас. Едно към едно и при мен е същото, може би с тази разлика че на мен ми мирише на лекарство за гърло и след 1 седмица мъки я оставих на страни и се върнах към предния ми кактус и нещо си (розов) пак от ДМ.
Обичам душ да имам душ гелове с хубав аромат и е малко руска рулетка с тези пяни след като не могат да се помиришат, но поне са евтини както казахте. 🙂

# 581
Някой взимал ли е от лимитирания душ гел с кокос? Как е?
Пълен боклук. Никакъв, ама абсолютно никакъв, аромат. Ни кокос, ни дявол

# 582
Брех,не напразно не ползвам гъба,сега се порових.
https://media.framar.bg/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1% … D1%80%D0%B8%D0%B8

# 583
Е, то не е ли като с четките за зъби? Просто трябва периодично да се сменя.

# 584
  • Чукарландия
Аз пък не мога да се къпя с душ-гел или пяна - все имам чувството, че не съм се измила достатъчно добре. Залагам единствено на традиционните твърди сапуни. Глицериновите ги обожавам, а също и тези с ексфолииращи частици (скраб сапуни). 😉

Общи условия

Активация на акаунт