Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 312
  • 786
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Аз пък не мога да се къпя с душ-гел или пяна - все имам чувството, че не съм се измила достатъчно добре. Залагам единствено на традиционните твърди сапуни. Глицериновите ги обожавам, а също и тези с ексфолииращи частици (скраб сапуни). 😉

Аз доскоро ползвах само душ гел. Откакто стана епидемията, първото измиване го правя със сапун (за по-сигурно), след това с  душгел. И после душ олио.Simple Smile

# 586
  • Седмото небе
Колкото и да не ми го понася сухата кожа напоследък и аз един път в седмицата си позволявам да се изкъпя със сапун. Любимият ми класически Dove. После кожата ми попива всичко като гъба обаче, даже и олио. Нищо друго не ми дава такова усещане за чистота като любимия сапун. Разтривам си го и ползвам с едно такова като кесийка, мама ми е ушила 10ина от един стар леко груб тъкан плат. И след 4-5 употреби изхвърлям, след всяка употреба обаче пера в пералня и суша на слънце/въздух. През другото време ползвам само разтрити с ръце олио за душ и рядко крем/гел за душ или душ-пяна. Без гъба, точно поради същите “бактериални” причини. Точно затова и на мен течните продукти за душ ми “вървят” много бързо.

# 587
И аз от години не ползвам гъби, но понякога си купувам ексфолиращи душ гелове.

# 588
Съжалявам, че ще го кажа, но напоследък продуктите на Балеа не струват. Знам, че марката има много фенове тук, аз също съм купувала много техни продукти, но за мен това е истината. След едно разчистване на козметиката ми, забелязах, че имам продукти, които не съм пипвала от доста време или изобщо вече не използвам и повечето от тях бяха именно на Балеа.
Шарени опаковки, интересни аромати, в крак с трендовете в козметиката, но за жалост качество и ефект - 0. Ненапразно трупат прах в шкафа, а аз продължавам ли да купувам и купувам..щото изглежда шарено и интересно, мирише приятно и струва 2-3лв. Но спирам на този етап с марката, поне докато не пуснат нещо наистина качествено.
Честно казано предпочитам да дам 4-5 лв. отгоре и да купя нещо, което ще ми върши работа.

# 589
Аз съм с такива впечатления от Алверде.
Една пяна за лице си взех преди седмица, която изобщо не ставаше за нищо. Хем не измива, но в същото време изсушава. Изобщо каквото съм пробвала все така е ставало.
Балеа не използвам..като зачета състава и ми става лошо. А от техните душ гелове имам алергична реакция на кожата.
Така, че съм съгласна с всяка дума от горното мнение! 😊

# 590
Съжалявам, че ще го кажа, но напоследък продуктите на Балеа не струват. Знам, че марката има много фенове тук, аз също съм купувала много техни продукти, но за мен това е истината. След едно разчистване на козметиката ми, забелязах, че имам продукти, които не съм пипвала от доста време или изобщо вече не използвам и повечето от тях бяха именно на Балеа.
Шарени опаковки, интересни аромати, в крак с трендовете в козметиката, но за жалост качество и ефект - 0. Ненапразно трупат прах в шкафа, а аз продължавам ли да купувам и купувам..щото изглежда шарено и интересно, мирише приятно и струва 2-3лв. Но спирам на този етап с марката, поне докато не пуснат нещо наистина качествено.
Честно казано предпочитам да дам 4-5 лв. отгоре и да купя нещо, което ще ми върши работа.
И аз забелязвам нещо подобно. Душ геловете не са нещо особено, лосионите им като цяло не харесвам, маските за лице, ексфолианти в пакетчета и капсули изобщо пък нищо не правят. Добри отзиви от последните месеци мога да дам за шампоана Glow moments, маската от серията Beauty therapy с хиалуронова киселина и измиващите гел и пяна с алое.

# 591
  • Пеликания
Тази маска виждали ли сте я?

# 592
  • София
Да. От серията видях и душ гел, скраб, лосион за тяло, сух шампоан, гел за бръснене, сапун за ръце. Взех почти всичко, само заради опаковките. Simple Smile)

А коя пяна обсъждахте? Лимитираната с Папая?
Аз много харесвам и винаги имам заредени от тези на Нивеа.

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 17:41 от bebsun

# 593
Ох, като почнат тези "инфлуенсъри" с техните реклами. Добре че повечето не ги следя.
Не съм я виждала маската, но и аз съм недоволна напоследък от почти всички продукти на Balea, така че не смятам и да я купувам. По-добре някоя от корейските маски на Миша. Със сигурност ще са на една и съща цена (4 лева), а качеството едва ли е съизмеримо.
Маските на Миша ги има вече и в нашето квартално Лили, така че явно се разрастват магазините, които ги предлагат Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 10:53 от Lale_Lili

# 594
Здравейте, можете ли да ми препоръчате нещо за сухи краища на косата, много са ми сухи краищата и изглежда изтощена.
Кажете ми нещо от което да ми живне косата, без маски защото съм използвала много и освен да ми омазняват косата друго не става.

Прочетох, че говорите за измивни гелове за тялото,да споделя мнение аз от този на Cerave не съм доволна беше 30 лв

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 14:05 от siskaaaaaaa

# 595
Маската с манго я пробвах, хич не е лоша. Държах я доста, докато почти не изсъхна. Мирише много хубаво, хидратира прилично.
Вчера се намазах с тази с диня, отстраних я с влажна кърпа и нанесох следващите стъпки, кожата ми стана много хидратирана и хубава.

От техните маски харесвам няколко - почистващата с бяла глина, хидратиращата с алое, скраба с киви, шийт с кактус (лимитка е май) и тази с динята.

# 596
Скраба с киви и захарния къде отидоха?Никъде не ги намирам!

# 597
  • Бургас
Юбилейните продукти на Balea, има ли ги всичките видове в ДМ вече?

# 598
Юбилейните продукти на Balea, има ли ги всичките видове в ДМ вече?
Какви са тези продукти?

# 599
И аз напоследък не съм доволна от Балея. Една маска, с мляко и мед май беше, така ми поду лицето... Капсулите с вит. С пък ми подуха клепачите....

Общи условия

Активация на акаунт