Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 66

• 57 313
  • 786
  •   1
Отговори
# 615
Тъкмо си измих лицето след маска от Apivita със зелена глина. Маските им са с хубав състав и съм много доволна от всички,  които съм използвама до сега. Една маска струва около 5-6 лв. в аптеките, но едната от двете опаковки ми стига за 2-3 пъти, така че са и бюджетни, препоръчвам ги!
Скрит текст:

От капсулите за лице на Balea съм използвала само тези, които много ми харесаха, купувала съм 3-4 пъти. Когато си разчопля пъпка и стане петно, използвам върху петното от тези ампули, а също и пръскам лицето си с лавандулова вода (моята е от alteya organics) и кожата ми започва да се регенерира и бели много бързо, като петното изчезва до дни с премахването на слоя кожа, който се бели на мястото.

Скрит текст:

И аз не съм очарована от продуктите им в последно време Sad В момента използвам само 3 техни продукта - единият е тази пяна за бръснене, от която съм доволна и бих си взела отново, но е доста бюджетна и ще ми стигне за много време:
Скрит текст:

Вторият продукт, който използвам е този лосион за тяло, от който не мога да кажа, че съм много доволна, но мисля да го използвам до край. Ароматът му не е лош, но е много нетраен.

Скрит текст:

Третият продукт е спрей за слънцезащита, който използвам вече второ лято и това ми е втопа опаковка. Живея на морето и съм всеки ден на плаж през лятото. Това, което забелязвам е, че миналото и това лято косата ми не изсветлява толкова много както преди. Отдавам го на употребата на този спрей. Брюнетка съм, косата ми не е боядисвана. Има и маски от същата серия за еднократна употреба (в зависимост от дължината и гъстотата на косата могат да се използват и на 2 пъти). Маските са хубави, миналото лято използвах и тях.
Скрит текст:

# 616
  • Пловдив
Аз пък ще похваля Балеа Simple Smile. Имам някои техни продукти, които са ми незаменими. И разочарования има, но като цяло мнението ми е силно положително. Със сигурност ще пропусна нещо, но това са продуктите, от които съм страшно доволна - маслото за коса Oil repair, серума за коса за цъфтящи краища, млякото за коса с манго, няколко неща от серията за коса After sun - шампоана и балсам 2в1, маските в пакетчета и спрея, който orchid.xx е показала по-горе е чудесен /този спрей при мен прави страхотни къдрици, макар, че не му е това предназначението/, шампоана с мед, маската за коса с овесено мляко е разкошна, маската за лице златно мляко, хидратиращия серум за лице Аква, околоочните капсули, нощните капсули- аз ги ползвам за ръцете в комбинация с  крем, концентрата за ръце е супер, кремчетата в металките кутийки - аз ги ползвам за ръце, захарните скрабове за тяло, някои от лимитираните /и не само/ душгелове имат страхотни аромати. В коледния календар за тази година също имаше страхотни неща - богат крем за ръце, лосион за тяло с аромат на канела, олио за тяло и т. н.
Не ми хареса крема за лице с мед и авокадо, един околоочен крем, крем-гела с алое, един крем за ръце с помпичка от миналата пролет, балсама за коса с макадамия, за друго не не сещам в момента, което да не ми е харесало. Маската за лице с мед има страхотен автентичен аромат на мед, но при мен даде матиращ ефект, което аз приемам за дефект, но мисля, че просто не е за моята кожа.

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 23:54 от marzeliva

# 617
Най- после успях да намеря така хвалените капсули с вит С. И ако утре съм с подпухнали клепачи....мислете му!

# 618
  • Ланкър, планините Овнерог
От тези капусли имаше, колкото искате, в магазина в Мл1(Сф) зад пазара. Поне в петък имале доста. Мен не ме влекат.
На Белея харесвам, че даже и повторих и потретих покупка на розовата измивна пяна за суха кожа. Измиващият крем от същата серия е отвратителен. С други техни неща нямам кой знае какъв опит. Със замъглен ум мин. седмица си взех шампоана с балсам за след слънце. Абсурд да карам само по него. Слагах и маска, и термозащитен крем.

# 619
marzeliva, кремът за коса с манго и на мен много ми харесва, използвама съм няколко опаковки преди време. След като смених грижата за косата си с Doori не използвам друго, но определено от крема бях много доволна.

# 620
  • Пловдив
marzeliva, кремът за коса с манго и на мен много ми харесва, използвама съм няколко опаковки преди време. След като смених грижата за косата си с Doori не използвам друго, но определено от крема бях много доволна.

Тези дни трябва да си взема поредна опаковка от него. Simple Smile Видях, че от серията за след слънце вече има и крем за коса, взех си, но не съм го започнала.
А от къде взимаш Doori и какъв тип ти е косата?

# 621
Doori са голяма моя любов.
Има ги в Лили.

# 622
Косата ми е дълга и плътна, но не е хвърчаща, до кръста, не е боядисвана, не изправям, не къдря, но суша със сешоар. Има нужда от хидратация по дължините, но пък корените се омазняват след 2рия ден, затова гледам на 3 дни да я мия.
Doori си взех преди година и половина (шампоана и маската от серията Златен еликсир)

Имах големи очаквания, защото бях чела само позитивни мнения и до този момент бях използвала предимно бюджетни продукти като Garnier, Еlseve и други. При първото измиване косата ми изобщо не изглеждаше добре, при второто имаше подобрение, но пак беше зле по мое мнение. Оставих ги, но реших да им дам шанс и прочетох, че при преминаването от сулфатни шампоани (каквито бях използвала аз до този момент) към безсулфатни, се изисква известно време, за да привикне косата. После си купих и други техни серии, имам почти всички освен най-новата, която се продава в България - Кралска камелия. Препоръчвам ги с двете ръце!

Doori преди купувах от moiatakozmetika, когато има 15% намаление (на всяко 15-то число, всеки месец), но напоследък видях, че са доста по-изгодни в Lilly и в Remedium. Всеки месец има нещо намалено, а ако пуснат нещо добро като намаление си взимам и от moiatakozmetika.
https://remedium.bg/doori-247/b

Тези дни трябва да си взема поредна опаковка от него. Simple Smile Видях, че от серията за след слънце вече има и крем за коса, взех си, но не съм го започнала.
А от къде взимаш Doori и какъв тип ти е косата?

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 23:22 от orchid.xx

# 623
Не знам дали ще е полезно като информация, но миналата седмица видях мини шампоан от червената серия на Doori на щандовете с мини подукти в Лили. Предвид цената им, може би за проба ще е удачно едно мини. Но имаше само червено, друго не видях.

# 624
Оххх, цялото семейство са доволни от Доори, само аз нещо не се разбирам с горепоказания шампоан.
Косата ми е много гъста и тежка, дълга и никога не съм я боядисвала. Мила съм се 4 5 пъти с него, явно трябва повече търпение.. Не че косата ми става зле, но я усещам една твърда в корените най вече.
Иначе на баща ми му се сгъсти косата след 6 7 месеца използване. Майка ми също е уау за шампоана.

# 625
Показаната маска на мен ни утежнява косата, но шампоанът (Златен елексир) ми е най-любимият шампоан за всички времена. Искам да кажа, че ди сега не съм открила по-добър за мен.
Косата ми: гъста, нормален към фин косъм, боядисана, термично третирана, измивана всеки ден.

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 08:57 от Анонимен

# 626
Оххх, цялото семейство са доволни от Доори, само аз нещо не се разбирам с горепоказания шампоан.
Косата ми е много гъста и тежка, дълга и никога не съм я боядисвала. Мила съм се 4 5 пъти с него, явно трябва повече търпение.. Не че косата ми става зле, но я усещам една твърда в корените най вече.
Иначе на баща ми му се сгъсти косата след 6 7 месеца използване. Майка ми също е уау за шампоана.
за кой вид точно става дума? Че май и аз му хвърлих поглед...

# 627
Може ли да ми препоръчате хубава четка за преливане на сенки за очи от ДМ или Лили?

# 628
Четките на Лумс и Аура.
Аура имат една четка blending brush или нещо такова - ще я познаеш, която има очарователно качество! Много мека, лесно се почиства, съхне бързо ..какво повече да искаш 😊 А, и я имам от 5г и няма паднал косъм..все така мека и пухкава е.
А на Лумс четките за лице са страхотни - тази за пудра и бронзър са четките, които ползвам всекидневно.

# 629
Doori нямат други малки опаковки на продуктите си, освен тези от Платинум серията (червената опаковка). Преди в моятакозметика имаше травълпак на още 2 серии, от които си взех, за да пробвам. Вече обаче не ги предлагат.

Марката, както и всички други на пазара предлагат различни продукти според различните нужди на косата. Все пак както всеки продукт на едни може да им харесва, на други не. Лично аз използвам различни техни серии, като ги редувам. Това, което забелязвам е, че всеки път, в който измия косата си с други продукти, тя изобщо не изглежда жизнена, хвърчаща и безформена е. Затова реших да спра да пробвам други продукти за момента, запазих се от намаленията с техни и си използвам тях.

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 11:05 от orchid.xx

Общи условия

Активация на акаунт