Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 6

• 38 826
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!
Има ли деца, влезли в Н.Райнов и ако мога да попитам с каква оценка? На нас ни предстои следващата година, за там сме се ориентирали и затова се интересувам. Благодаря!

# 106
  • София
Здравейте!
Има ли деца, влезли в Н.Райнов и ако мога да попитам с каква оценка? На нас ни предстои следващата година, за там сме се ориентирали и затова се интересувам. Благодаря!
83 т на оценка на сбособностите, бал 393.75

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 13:56 от Доника

# 107
Здравейте!
Най-добре ще се информирате от статистиката, която излезе в понеделник за първо класиране, а следващата седмица ще има и за второ. Все пак балът се формира не само от оценката за проверка на способностите, а е сбор от определени оценки от дипломата, резултатите от НВО и изпита по рисуване. Изпитът също се различава от този за училищата към МК и трябва да го имате предвид - избор между фигурална композиция ( с поне три човешки фигури) или модулна мрежа.
Мисля че при добра подготовка лесно се постигат 100 точки на този изпит.
Успех на детето следващата година! Имате достатъчно време, за да се подготвите.

# 108
Имате ли представа какво е съотношението момчета- момичета в паралелките в Приложното?

# 109
  • Върху лъчите на Слънцето.
Казвали са ми, че момчетата са малко.

# 110
Здравейте!
Най-добре ще се информирате от статистиката, която излезе в понеделник за първо класиране, а следващата седмица ще има и за второ. Все пак балът се формира не само от оценката за проверка на способностите, а е сбор от определени оценки от дипломата, резултатите от НВО и изпита по рисуване. Изпитът също се различава от този за училищата към МК и трябва да го имате предвид - избор между фигурална композиция ( с поне три човешки фигури) или модулна мрежа.

# 111
  • София
Имате ли представа какво е съотношението момчета- момичета в паралелките в Приложното?
Зависи от специалността - при нас в модата има едно момче, но ние сме в един клас с метала, а там са повече момчета, та си имаме. Но все пак  преобладават момичетата като цяло.

# 112
  • Ланкър, планините Овнерог
При дъщеря ми бяха 4 момчета - Рекламна графика.

# 113
Здравейте!

Да, благодаря за подробната информация. Прочетох вече всички по-стари теми и се информирах за вида на изпита. Синът ми ходи повече от 1,5 година на уроци по рисуване и е рисувал няколко фигурални композиции. Фаворитът ни е "Н. Райнов" и нямаме план Б. Не знам дали е разумно решение, но има време да помислим още една година.
А къде мога да видя списъците с баловете от първо класиране? Извинявам се, ако вече е писано по темата, а съм пропуснала.

# 114
А къде мога да видя списъците с баловете от първо класиране?

http://ruo-sofia-grad.com/wp-content/uploads/2020/07/min_max_1_etap.rtf

Успех!

# 115

На първо класиране максимален 461,75 и минимален 361,25. Няма квоти по пол

# 116
  • На един клон
Не знам дали е разумно решение, но има време да помислим още една година.
Добре дошла в темата!
Моето мнение е, че не е разумно да нямате вариант Б , а в случая на МОН-ските училища и по-нататък...
В Николай Райнов приемат под 30 деца в тая паралелка, а интересът расте от година на година, чувам.
Не знам колко ще надобрее детето, по принцип говорят, че момичетата са по-силни.

# 117
  • София
Добре дошла в темата!
Моето мнение е, че не е разумно да нямате вариант Б , а в случая на МОН-ските училища и по-нататък...
В Николай Райнов приемат под 30 деца в тая паралелка, а интересът расте от година на година, чувам.
Не знам колко ще надобрее детето, по принцип говорят, че момичетата са по-силни.
Факт. При записването видях, че преобладават момичетата.
Училището предлага безплатни курсове Wink

# 118
Добре дошла в темата!
Факт. При записването видях, че преобладават момичетата.
Училището предлага безплатни курсове Wink

За безплатните курсове разбрах от по-старите теми. Ако годината е отново онлайн, едва ли ще се състоят под друга форма обаче. Преди една седмица бяхме в училището, разведоха ни и ни обясниха всичко подробно. На сина ми много му допадна. Разказаха ни също, че започват и строеж на нова сграда в непосредствена близост до старата. Но ще мислим и резервен вариант.

# 119
В "Изобразително изкуство" сме Grinning А тази информация я дадоха при записването. Ще има родителска среща в началото на годината и там щели да обяснят по подробно. Според мен идеята на лаптопите е от тази година, заради дистанционното обучение. Даже щели да ги заключват с цел да се предотвратят злоупотреби.

Общи условия

Активация на акаунт