Кандидатстване след седми клас с рисуване - част 6

• 39 078
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Аз също съм разпечатала имейла. Като няма друго.

# 676
Имам един тъп въпрос, но не ми дава мира...
В сайта на НУИИ за изпита пише: "Кандидатите да се явят пред училището в 7.30 ч. в деня на изпита, като носят лична карта и номера, получен при подаване на документите."
Само че след подаване на документите получихме мейл, в който пишеше само "документите са входирани под номер ...", запазих и автентичния правопис. Нямаше прикачен файл, нито нещо друго.
За сравнение НГПИ си изпратиха пълен *pdf с нужната информация, който можеш да разпечаташ като документ.
Та въпросът е какво точно се предполага да направя:
1. Изпращам детето на изпита, като то е запомнило входящия си номер?
2. Разпечатвам смехотворния е-мейл от НУИИ и му го давам като "документ", който да представи?

Аз получих същия email. Попитах ги дали само с това се явява детето и те отговориха "да". Тук Furia беше писала, че
 и миналата година така е било, викали  са ги по входящ номер на вратата, проверявали са им документа за самоличност и това е Simple Smile

# 677
[

Някой днес да е получил входящ номер от НУИИ и НГПИ? Да даде ориентир приблизително докъде са стигнали номерата?
[/quote]
Над 350 в Приложното.

# 678
мда... няма да им е лесно на децата...

# 679
В сайта на "Свети Лука" пише, че до 28 ми ще бъдат уведомени кандидатите за точния час на провеждането на изпита, някой дали е уведомен вече, защото аз нямам никакво писмо?

# 680
  • София
Имам един тъп въпрос, но не ми дава мира...
В сайта на НУИИ за изпита пише: "Кандидатите да се явят пред училището в 7.30 ч. в деня на изпита, като носят лична карта и номера, получен при подаване на документите."
Само че след подаване на документите получихме мейл, в който пишеше само "документите са входирани под номер ...", запазих и автентичния правопис. Нямаше прикачен файл, нито нещо друго.
За сравнение НГПИ си изпратиха пълен *pdf с нужната информация, който можеш да разпечаташ като документ.
Та въпросът е какво точно се предполага да направя:
1. Изпращам детето на изпита, като то е запомнило входящия си номер?
2. Разпечатвам смехотворния е-мейл от НУИИ и му го давам като "документ", който да представи?
Първото Hug Не е нужно официално представяне на входящия номер, достатъчно е детето просто да си го помни или да го има записан на лесно място, защото извикват по номера за влизане в залите.

# 681
  • Ланкър, планините Овнерог
Според мен може и просто да покаже мейла през телефона. Не знам, едно време записвахме и взимахме вх.номер на място, но така ми се струва логично.

# 682
Почти всички деца, които се явяват на проверка на способностите ли се явяват после и за изпитите към училища към МК? Опитвам се да се ориентирам грубо  за конкуренцията и къде се позиционираме изпити има в   (3СУ , Райнов, 51 СУ, 144су, нсу София,) Х 120 деца - приблизително 600 - 650 деца.

# 683
По скоро доста деца се явяват на изпитите за училищата към МК, но не се явяват на изпита за способности. Поне такива случаи наблюдавам, включително и дъщеря ми на изпита за способности в последния момент я записах, само за упражнение. Но все пак това са съвсем ограничени наблюдения от моя страна.

# 684
  • София
Почти всички деца, които се явяват на проверка на способностите ли се явяват после и за изпитите към училища към МК? Опитвам се да се ориентирам грубо  за конкуренцията и къде се позиционираме изпити има в   (3СУ , Райнов, 51 СУ, 144су, нсу София,) Х 120 деца - приблизително 600 - 650 деца.
Без да имам сериозни наблюдения мисля, че не всички го правят, доколкото темите на изпитите са различни. Има и деца, които се явяват и на двата типа изпити, но не мисля, че са много.

# 685
  • София
Моите две деца се явяваха и на двата изпита и към МОН и към МК, даже девойката ще ходи на още 2 урока преди последния изпит на фотографското.
Миналата събота и беше първата свободна без уроци, пита ме какво да прави, това не и се е слувало от 3 години да има събота без урок.

# 686
[/quote

И още 140 СУ, 111 деца са се явявали тази година

# 687
  • Ланкър, планините Овнерог
Моята не се е явявала на ПС и на изпита в НУИИ. Ако не я бяха приели в НГПИ, нямаше да е никое друго подобно.

# 688
  • София
Моето не се яви на МОН-ския за ПС, не пожела.
Но ще отиде на двата изпита в НУИИ и в НГПИ.
Има възможност резултатът от изпит по рисуване към училище на МК да се използва вместо ПС, но не виждам как едно дете, изкарало добър резултат за влизане в НГПИ примерно, ще се откаже от това и ще предпочете МОН-ско.
Но може и да има такива, светът е шарен.

# 689
Моят се отказа от монския вариант, реши го още в средата на май. Иначе много се двоумеше, защото в нуи са паралелка 26 човека и ако не се получи остава без западен вариант. Реши в крайна сметка че ако не, ще опитва езикова паралелка а с рисуване ще се занимава допълнително. Честно казано видях че като взе това решение му олекна някак, концентра се изцяло на мк формата за изпит. Нашият изпит ще е мвжду 06-08.07. Има още много време.
От класа му, от 26 човека 12 не са се явили на проверка на способностите към МОН, значи че и и те оставят като нас вариант само към МК. В смисъл не е нещо необичайно.

Общи условия

Активация на акаунт