На море в България 2020 г.! - 5

• 39 418
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Цитат
Иначе продължавам да не разбирам какъв е тоя напън да се плаща за неща, които не се ползват.

За фасон. Grinning

# 451
123, обещвам си  че това ще ми е последното, но иначе N-то на брой обяснение за ОИ. За учудване на всички Ои не е само ядене и пиене, за мен дори не е и анимация,  НО е лукс, чистота, осигурени чадъри и шезлонги, прекрасен плаж, осгурен паркинг, кафе в стаята, големи и уютни стаи или апартаменти, големи бани с всички глезотии в тях, често включва и СПА, фитнес, а за малките деца детски кът, детска анимация, А ла карт ресторант за хора с гурме изисквания, хотел на крачка от пясъка, разбира се и хубава храна. Коктейли и топли напитки по всяко време. Смяна на бельо и кърпи през ден, Голямо и удобно легло с хубави възглавници. Бутилка вода или вино за добре дошли или пък кошница с пресни плодове. Оформени фигурки от кърпи на леглото и т.н. Както и други писаха, най-вече спокойствието да не мисля за нищо. За протокола не съм с малки деца.

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 18:38 от fatalina

# 452
  • Beyond the stars
Накратко - спокойствие да не мисля за нищо.

# 453
Относно Белла Виста, бяхме в хотела от 21 до 30 юни. Хареса ни много. Но храната беше много еднообразна.  Казвам го за двамата потребители,които се насочват към този хотел, а прочетох че имат високи изисквания към храната,да не се разочароват.  Може пък сега в активен сезон нещата да стоят по друг начин...

Тази година наистина беше така! Отдавам го на малкото гости,както и на допълнителният персонал,който би бил необходим зад плексигласите при по-голямо разнообразие на храна.
Предните години нещата бяха в пъти по-добре от към разнообразие.

# 454
123, обещвам си  че това ще ми е последното, но иначе N-то на брой обяснение за ОИ. За учудване на всички Ои не е само ядене и пиене, за мен дори не е и анимация,  НО е лукс, чистота, осигурени чадъри и шезлонги, прекрасен плаж, осгурен паркинг, кафе в стаята, големи и уютни стаи или апартаменти, големи бани с всички глезотии в тях, често включва и СПА, фитнес, а за малките деца детски кът, детска анимация, А ла карт ресторант за хола с гурме изисквания, хотел на крачка от пясъка, разбира се и хубава храна. Коктейли и топли напитки по всяко време. Смена на бельо и кърпи през ден, Голямо и удобно легло с хубави възглавници. Бутилка вода или вино за добре дошли или пък кошница с пресни плодове. Оформени фигурки от кърпи на леглото и т.н. Както и други писаха, най-вече спокойствието да не мисля за нищо. За протокола не съм с малки деца.
Преувеличаваш, ама край. От написаното излиза, че ОИ са все хотели на плажа. Да не говорим, че има и хотели, които предлагат както ОИ, така и пакети само със закуска или НВ. Да нямаш грижа за нищо е ок, но се случва да не ти хареса онова, за което си предплатил и тогава се появяват грижите.

# 455
  • Beyond the stars
123, обещвам си  че това ще ми е последното, но иначе N-то на брой обяснение за ОИ. За учудване на всички Ои не е само ядене и пиене, за мен дори не е и анимация,  НО е лукс, чистота, осигурени чадъри и шезлонги, прекрасен плаж, осгурен паркинг, кафе в стаята, големи и уютни стаи или апартаменти, големи бани с всички глезотии в тях, често включва и СПА, фитнес, а за малките деца детски кът, детска анимация, А ла карт ресторант за хола с гурме изисквания, хотел на крачка от пясъка, разбира се и хубава храна. Коктейли и топли напитки по всяко време. Смена на бельо и кърпи през ден, Голямо и удобно легло с хубави възглавници. Бутилка вода или вино за добре дошли или пък кошница с пресни плодове. Оформени фигурки от кърпи на леглото и т.н. Както и други писаха, най-вече спокойствието да не мисля за нищо. За протокола не съм с малки деца.
Преувеличаваш, ама край. От написаното излиза, че ОИ са все хотели на плажа. Да не говорим, че има и хотели, които предлагат както ОИ, така и пакети само със закуска или НВ. Да нямаш грижа за нищо е ок, но се случва да не ти хареса онова, за което си предплатил и тогава се появяват грижите.

Винаги чета и ровя доста - booking, TripAdvisor, tophotels. ru, Google. Места за отзиви - бол.

Не ми се е случвало да се разочаровам от място за настаняване до сега.

# 456
А аз например вече не търся хотел с платени чадъри и шезлонги на плажа, защото пожизнено не мога да се доредя до преден чадър още в осем сутринта. Метнати хавлии по цял ден. А на платените такива има желязна организация и спасител събира оставени от предния ден кърпи, защото му се губи оборота така. Иначе си отивам като бял човек, плащам си и ако трябва цял ден си ползвам вече платения шезлонг. Ето ти друга гледна точка. За мен хотел, който се е справил със запазването на шезлонги с кърпи и неползването им, ще е на първо място в списъка ми на бели хотели, обаче за съжаление досега не съм виждала такъв. Защо да го плащам тогава предварително? Плащам и остава за мен шезлонга до кошчето за боклук и стълбите на края на плажа, ми не ми е ок.

# 457
А аз например вече не търся хотел с платени чадъри и шезлонги на плажа, защото пожизнено не мога да се доредя до преден чадър още в осем сутринта. Метнати хавлии по цял ден. А на платените такива има желязна организация и спасител събира оставени от предния ден кърпи, защото му се губи оборота така. Иначе си отивам като бял човек, плащам си и ако трябва цял ден си ползвам вече платения шезлонг. Ето ти друга гледна точка. За мен хотел, който се е справил със запазването на шезлонги с кърпи и неползването им, ще е на първо място в списъка ми на бели хотели, обаче за съжаление досега не съм виждала такъв. Защо да го плащам тогава предварително? Плащам и остава за мен шезлонга до кошчето за боклук и стълбите на края на плажа, ми не ми е ок.
Дам, такива „дребни неудобства” биха ми вгорчили почивката. Да не говорим, че често в офертите пише, че чадърите и шезлонгите не са гарантирани.

# 458
.....и не са, откровени са хората

# 459
  • Beyond the stars
Аз пък не разбирам вечното напрежение да не се минем.

Разни хора, разни идеали. Има си предлагане за всички предпочитания и това е най-хубавото.

Сетих се за заведение в Синеморец, някой питаше, Скритият мъж.
В силен сезон август трябваше да резервираме от предния ден.

# 460

Разни хора, разни идеали. Има си предлагане за всички предпочитания и това е най-хубавото.

Приеми, че сме стиснати и не желаем да си хвърляме парите за неща, които няма да ползваме. Не си бера парите от дърветата и не обичам да ме правят на идиот. Оферта, в която хем има паркинг и чадъри, хем не са гарантирани, могат да си я ******.

# 461
  • Beyond the stars

Приеми, че сме стиснати и не желаем да си хвърляме парите за неща, които няма да ползваме. Не си бера парите от дърветата и не обичам да ме правят на идиот. Оферта, в която хем има паркинг и чадъри, хем не са гарантирани, могат да си я ******.

Вие се чудите на хората, мен ми е абсолютно whatever кой за какво си дава парите.
За това има огромен туристически пазар с разнородни продукти и у нас, и в чужбина. Защото хората искат и плащат за различни неща.

# 462
Днес се прибрах от Paraiso Theopolis , Обзор като цяло съм доволна.
Бях резервирала за Парайзо Бийч стая с гледка море, но нямаше и ни настаниха в Теополис базата е по-нова.
Басейна е чист,но шазлонгите бяха малко.
На плажа си запазвахме шезлонг още в 8ч., защото след закуската е много трудно да си намериш празен.
Яденето беше ок,коктейлите също.
Цената също беше доста разумна 180лв. на стая.
Стаята е с двойно легло и разтегателен диван.
Другия месец пак сме там за 3 дни.
Пускам и малко снимки.

# 463
За учудване на всички Ои не е само ядене и пиене, за мен дори не е и анимация,  НО е лукс, чистота, осигурени чадъри и шезлонги, прекрасен плаж, осгурен паркинг, кафе в стаята, големи и уютни стаи или апартаменти, големи бани с всички глезотии в тях, често включва и СПА, фитнес, а за малките деца детски кът, детска анимация, А ла карт ресторант за хора с гурме изисквания, хотел на крачка от пясъка, разбира се и хубава храна. Коктейли и топли напитки по всяко време. Смяна на бельо и кърпи през ден, Голямо и удобно легло с хубави възглавници. Бутилка вода или вино за добре дошли или пък кошница с пресни плодове. Оформени фигурки от кърпи на леглото и т.н. Както и други писаха, най-вече спокойствието да не мисля за нищо. За протокола не съм с малки деца.

Стига, де. На повечето от тези неща може да се наслади човек и без анимацията, пияндурниците, повръщащи край теб и т.н. в добри хотели с включени закуска и вечеря или пълен пансион. За хората с малки деца разбирам защо анимацията им е от особена важност, ама за тези без деца или с големи такива – тя е само минус.
С безплатния (долнокачествен или разреден) алкохол е същото. Ние например предпочитаме осигурена храна, за да не губим време в обикаляне на кръчми, но не държим на алкохола – по-добре да си носим. Или да си поръчаме. Или да мръднем някъде наблизо.
Някои ходят на море/планина/спа заради само тези екстри и държат да им се наслаждават максимално дълго. Други ходят заради други удоволствия и си ги търсят. Нека да не се унифицираме толкова грубо. Има достатъчно много хотели и заведения за всеки вкус. А някои дори предпочитат на палатка сред природата – включително и семейства с деца.
Тупането в гърдите как моето е по-по-най от вашето ми идва в повече. Не е това целта на темата.

# 464
  • Beyond the stars
Днес се прибрах от Paraiso Theopolis , Обзор като цяло съм доволна.
Бях резервирала за Парайзо Бийч стая с гледка море, но нямаше и ни настаниха в Теополис базата е по-нова.
Басейна е чист,но шазлонгите бяха малко.
На плажа си запазвахме шезлонг още в 8ч., защото след закуската е много трудно да си намериш празен.
Яденето беше ок,коктейлите също.
Цената също беше доста разумна 180лв. на стая.
Стаята е с двойно легло и разтегателен диван.
Другия месец пак сме там за 3 дни.
Пускам и малко снимки.

Снимките са уникални Heart

Общи условия

Активация на акаунт