На море в България 2020 г.! - 5

• 38 573
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • София
И към плажа на Приморско Дел сол имаше скари.

# 556
  • Sofia
До пътеките на Серенити не си ли стига по стълбички? Поне такива са моите спомени.

# 557
  • Сф
И към плажа на Приморско Дел сол имаше скари.
Има,но до пясъка. Май се пита скарите да са до водата,защото инвалида на ръце ли през пясъка?Дете малко се пренася, обаче иначе ще е трудно..
Съсед е на инвалидна,виждала съм..ама в Гърция.Ех..
Те ходят и на Равда на НСА, лагери за инвалиди, сега си мисля дали и там няма?За параолимпийци и т.н.

# 558
  • София
Чак до водата не се сещам някъде да съм виждала. Примерно до последния ред шезлонги май бяха тия на Приморско.

Успех. Дано се намери нещо подходящо. Съжалявам, че извън темата, но всеки път като вървя в града се замислям колко е недостъпно всичко за хора с увреждания, няма рампи, скапани тротоари, всички магазини, голяма част от банките са на стъпала.

# 559
Ще снимам после в Китен...до водата са почти, има 30-40 см остатък. Защото бяхме с обувки и гледахме да не се напълнят с пясък.

# 560
До пътеките на Серенити не си ли стига по стълбички? Поне такива са моите спомени.
Има полегат широк изход от двора на хотела от към сцената за анимация. Пак казвам обаче, че най-добре е да се пита на рецепция как стои въпросът с плажа и от къде и как е осигурен достъп за инвалиди, защото е възможно тази година концисионерът да не е поставил такива пътеки, предвид това, че няма да прибира такси за чадърите. Ако не си бях сменила резервацията за по-късна дата, вече щях да съм посетила хотела и да имам актуална информация. Уви хотелът не отвори за моят период, а и аз предпочитах да изчакам, за да видя как ще се развие епидемията, защото ми е важно.
Назад в темата тези, които ходим в този хотел сме дали телефони за връзка.

# 561
Благодаря за отзивчивоста.Знам аз че нашия хотел е Серенити ама много ми е скъп.Тук в Албена скари до последния шезлонг.Иначе сложили табела с инвалидна количка.Направо подигравка.Аз обмислям за второ море.Не че напълно не може да ходи ама ивицата е широка и е трудно.Ще събирам мнения.

# 562
10-12 мои крачки са до водата.

# 563
Може ли да ме насочите за кой точно хотел Дюни говорите? Пишете доста положителни мнения за него и би ми се искало да го разгледам.....

# 564
Това дърво няма ли да изгние, ако е съвсем до водата? Понякога, особено зимата, приливите са по-изразени. А тази зима специално морето е "изяло" пясъка на много места.

# 565
  • Sofia
Ако наема апартамент от частно лице в Грийн лайф Созопол, мога ли да ползвам басейни, спортни площадки и чадър на плажа? Закуска може ли да се до плати на място?

# 566
Това дърво няма ли да изгние, ако е съвсем до водата? Понякога, особено зимата, приливите са по-изразени. А тази зима специално морето е "изяло" пясъка на много места.

Зимата ги прибират. В Несебър миналата година още средата на Септември ги товареха и ги махаха.  Там обаче стигат само до бара, дори не обхващат чадърите и шезлонгите ( за плаж Несебър става въпрос )

# 567
Тета това е идеално.А има ли съвсем на близо хотел ,да погледна на картата.

# 568
Знам,че не е на юг ,но скари има пред Гранд хотел Поморие, започват от паркинг,на който може да оставите колата и стигат до втора/трета линия чадъри и шезлонги.

# 569
  • Сф
Тета това е идеално.А има ли съвсем на близо хотел ,да погледна на картата.
Румка, пътят надолу за коли е стръмен, асфалтов.Там минават с бебешки колички и пеша, но иначе с инвалидна, не знам колко ще е удобно.Затова според мен е по- удачно да се слезе с лека кола до долу- скарите, плажа.
Хотели, къщи- бол.Обаче пак трябва да е пригоден и хотела.Мисълта ми е, където и да е хотела, с кола ако сте, защото плажа е удобен, все тая.
Трябва май да се звъни и да се пита по къщите, сем хотели.Луксозни хотели няма хич в. Китен, които да са пригодени и за инвалиди.Това са все 4° и пак човек трябва да пита изрично.

Общи условия

Активация на акаунт