На море в България 2020 г.! - 5

• 38 649
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • Точно където трябва
В Лозенец са хубави плажовете Корал и Оазис.
Имат ли прилична свободна зона?

# 421
Исето, аз се отказах от Дюни след многогодишно посещаване. По мое мнение след построяването на аквапарка комплексът загуби облика си на луксозно и тихо място с множество удобства, зелени площи и разнообразие. Отзив от миналата година - пълна трагедия в ресторанта, тълпи, шум, простотия, недостатъчно персонал, кратки интервали за храна, в които тези тълпи при 100% заетост няма как да се нахранят без да се бутат около маси и барове. За капа сервитьорите бяха изнесли казаните  и изсипваха пред всички недоядената храна в тях. Гнус и отврат, ама на тълпите румънци грам не им правеше впечатление. Камериерката идваше да почисти точно когато си лягахме след обяд, нямаше картонче "Не ни безкопойте" на вратата, два пъти си забрави парцалчето и препаратът  в стаята и я гонихме да го връщаме. Не говореше български, при положение, че е обслужващ персонал и това е недопустимо. Ресторант Ла Бриз - мръсотия, еднократни чаши обърнати по масите, мухи и остатъци от храна навсякъде. На барчето ти сипват разредена кола в малка чашка, която се изпоразлива докато си стигнеш до шезлонга. Та аз приключих с този вид почивки след миналата година и търся нещо спокойно, чисто и тихо за морска почивка. Може би ще отида извън сезона или въобще ще пропусна тази година. Фаворит ми е Санта Марина между другото, но нямат хубав плаж, иначе комплексът е невероятен.

Набелязала съм за скорошно посещение Санта Марина, тъй като допускат домашни любимци, а и изглежда невероятно зелено и просторно!
Плажа толкова ли е зле? Няма ли близък хубав плаж като алтернатива? Също ме интересува как стои въпроса с изхранването. Благодаря предварително!

# 422
Ами то в Корал е предимно свободна зона....Той е малко див плаж . За Оазис не помня, аз на свободна зона не съм била там. То тази година мисля, че платените зони са хит с тези регулирани цени.

# 423
  • Sofia
Ise, Laguna и  плажа на Blue orange същата работа ли е?
Много хвалят познати  Морско конче между Китен и къща Димови.
Ако блу ориндж е хотелът зад нас, то отговорът е да, на един плаж са. Плажът на лагуната е до плажа на къмпинга, дели ги едно мостче над нещо като канал. Снимката е от плажа пред къмпинга, че нали нашият е фул. 😀

# 424
Фаворит ми е Санта Марина между другото, но нямат хубав плаж, иначе комплексът е невероятен.
И на мен това ми е една от опциите, които съм си записал. Но нека някой който е ходил скоро да каже как са нещата? Нямат плаж и ще трябва да се ходи с кола това е ясно, ама въпросът е за колко време ще се стигне до най-близкия хубав плаж

# 425
Санта Марина имат плаж, до който се стига по нещо като мост и външен асансьор /панорамен/, обаче той е много дълбока лагуна, затлачена с нещо като водорасли. Имат и още един по-приличен в посока Созопол. Не се ходи с кола до там. Близки плажове за кола - Градина, Зл.рибка, Каваци. Но басейните и панорамата, озеленяването в комплекса са невероятни. Аз специално на плаж с кола не обичам да ходя обаче и търся нещо на самия плаж, ама да има и зеленина и да е тихо, да има малко хора. Трудна работа.

# 426
Фаворит ми е Санта Марина между другото, но нямат хубав плаж, иначе комплексът е невероятен.
И на мен това ми е една от опциите, които съм си записал. Но нека някой който е ходил скоро да каже как са нещата? Нямат плаж и ще трябва да се ходи с кола това е ясно, ама въпросът е за колко време ще се стигне до най-близкия хубав плаж

Ние бяхме в началото на месеца. Имаха оферта с безплатни чадъри и шезлонги на техния плаж, който не е чак толкова зле. Цените в барчето на плажа също са доста приемливи. Зеленината е основното нещо заради, което ходим там. Има няколко ресторанта, пекарна и няколко басейна. След като се прибрахме ми изпратиха и код за отстъпка, ако резервирам пак през техния сайт. Някой, ако реши, може да го ползва - DISCOUNT5. Хубавото е, че тази година ги няма руснаците и наистина е много спокойно. В сайта им има цени на заведенията, наема на кортовете и може да се ориентирате. Пеша се стига и до плажа на Златна рибка. Може да се ходи по брега.

# 427
  • Sofia
Милитана, това за Дюни хич не звучи добре! Щом е там е зле положението, не знам какво вече да търся?  Не искам само нощувки, не ми се обикаля всяка вечер по заведенията и да тръпна в очакване на поредната изненада.... Отвън го гледаш добре изглеждащ ресторант, има хора (уж това е ориентир за добра храна) и накрая ти сервират пилешко с лед под кожата! Ако не намерим подходящият хотел, пътят към София ще ни зове, поне ММ ще е доволен. Наистина  ли няма нищо читаво на ОИ на юг?

# 428
Ние ходим и в България и в Гърция и на двете места сме имали греди просто си трябва четене ровене и препоръки. На мен много ми харесва плажът на Каваци водата винаги е била много чиста там. Съответно в комбинация с Грийн лайф ми идваше много добре обаче преди две години голяма греда беше храната в хотела, много зле спрямо предни години а наблизо нямаше хубави места за хранене.  Чудя се тази година пак за там, нещо променило ли се е откъм заведения в последните две години? Само за сравнение миналата година бяхме в Гърция в Палио което уж много ми похвалиха- и какво се оказа водата мръсна, следобед оплитахме се в боклуци, пясъкът не беше от мидички ами докаран и насипан  съответно колко прахоляк нагълтъхме, за капак платихме 1000 за апартамент с една спаля а банята беше с някакъв мухъл но тъпите гърци ми обясниха че не можело да се изчисти. Та просто искам да ви кажа че и Гърция може да се прецакате  и там почнаха някакви балкански номера последните години. Та затова съм тук и ви чета.

# 429
Милитана, това за Дюни хич не звучи добре! Щом е там е зле положението, не знам какво вече да търся?  Не искам само нощувки, не ми се обикаля всяка вечер по заведенията и да тръпна в очакване на поредната изненада.... Отвън го гледаш добре изглеждащ ресторант, има хора (уж това е ориентир за добра храна) и накрая ти сервират пилешко с лед под кожата! Ако не намерим подходящият хотел, пътят към София ще зни зове, поне ММ ще е доволен. Наистина  ли няма нищо читаво на ОИ на юг?
Ами аз ти препоръчах Серенити, но ти се отказа. Виж и Бела Виста. До сега отзивите от този сезон са добри.

# 430
Бургас Бийч Резорт или Даймънд Бийч?
Някакви актуални отзиви?

# 431
Милитана, това за Дюни хич не звучи добре! Щом е там е зле положението, не знам какво вече да търся?  Не искам само нощувки, не ми се обикаля всяка вечер по заведенията и да тръпна в очакване на поредната изненада.... Отвън го гледаш добре изглеждащ ресторант, има хора (уж това е ориентир за добра храна) и накрая ти сервират пилешко с лед под кожата! Ако не намерим подходящият хотел, пътят към София ще зни зове, поне ММ ще е доволен. Наистина  ли няма нищо читаво на ОИ на юг?
Ами аз ти препоръчах Серенити, но ти се отказа. Виж и Бела Виста. До сега отзивите от този сезон са добри.
Понеже и аз продължавам да търся и следя и гледам Серенити ми излиза 400 лв на ден с ОИ за 2 възрастни и две деца и рейтинг 7.1 по букинг. Ми много ясно че ще се откаже Simple Smile Виж Бела Виста има някакъв шанс с по-ниска цена и по-добри отзиви.

# 432
Милитана, това за Дюни хич не звучи добре! Щом е там е зле положението, не знам какво вече да търся?  Не искам само нощувки, не ми се обикаля всяка вечер по заведенията и да тръпна в очакване на поредната изненада.... Отвън го гледаш добре изглеждащ ресторант, има хора (уж това е ориентир за добра храна) и накрая ти сервират пилешко с лед под кожата! Ако не намерим подходящият хотел, пътят към София ще ни зове, поне ММ ще е доволен. Наистина  ли няма нищо читаво на ОИ на юг?
Не се шашкай, това са мои отзиви за Дюни, болшинството тук особено с малки деца са много доволни от комплекса. Просто аз търся нещо друго, не ми допадат претъпкани хотели и шумни тълпи. Аквапаркът например само ме изнервя, за други това е прекрасна опция. Храната например е без забележки като асортимент и до някъде качество. Но просто времето за хранене е недостатъчно при пълен комплекс, то е някакъв ужас, съжалявам че не направих клип миналата година. И на море през август - никога повече!

# 433
Милитана, това за Дюни хич не звучи добре! Щом е там е зле положението, не знам какво вече да търся?  Не искам само нощувки, не ми се обикаля всяка вечер по заведенията и да тръпна в очакване на поредната изненада.... Отвън го гледаш добре изглеждащ ресторант, има хора (уж това е ориентир за добра храна) и накрая ти сервират пилешко с лед под кожата! Ако не намерим подходящият хотел, пътят към София ще зни зове, поне ММ ще е доволен. Наистина  ли няма нищо читаво на ОИ на юг?
Понеже и аз продължавам да търся и следя и гледам Серенити ми излиза 400 лв на ден с ОИ за 2 възрастни и две деца и рейтинг 7.1 по букинг. Ми много ясно че ще се откаже Simple Smile Виж Бела Виста има някакъв шанс с по-ниска цена и по-добри отзиви.
Не ползвам букинг. Цените са в пъти по-ниски. Дамата търси наистина качествен хотел по възможност с 24 часов ОИ. Това струва пари. Нямам предвид само храната, а цялостната услуга.
Да добавя, че с две деца почти навсякъде излиза цифра. Изключение правят хотели, които настаняват 2 деца до 13г. безплатно. Това обаче мен не ме вълнува. Не ходя на море с деца от много години.

# 434
  • Sofia
Фаталина, знаеш защо се отказах от Серенити, имам един порок и не искам някой да ми го ограничава, и то на открито. 😀 За Белла Виста знам, приятелката ми беше там, мислех си за него, но не виждам телефони за да се свържа директно с хотела. През агенции не искам, още чакам да ми върнат парите от пловаленото турско море. 😀

Общи условия

Активация на акаунт