Лаковe за нокти - 141

• 31 463
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
БЕЛ мини са като бонбончета. Купих си, разбира се 🙄 Имат хубави цветове. Не са предимно есенни като другите. Не съм ги пробвала още и не мога да дам отзив. Вчера водих неравна битка с печати (за пореден път) и сега не ми се трие. Имат едно страхотно зелено с шимър, но аз не се лакирам в зелено и не го взех. Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 12:24 от Pupsi

# 511
  • Измир
Ха ха ха, вижте как превърнах един несполучлив маникюр в нещо интересно.

# 512
  • София
Luchia, много ми хареса педикюра. Аз също си правя вечер краката, за да намаля щетите.
Джаста 💛
Евелин, Тина и всички други момичета прекрасни сте!
Показвам ви един Ревлон, който такива балони направи, че заприлича на пясък 😄

Така се получава когато много си разбивала лака преди нанасяне или с два плътни слоя, като вторият е нанесен преди да е изсъхнал хубаво първия.

# 513
Момичета, прекрасни сте всички! Blush
Джаста, много добре си оформила ноктите- тази форма ми харесва колкото и другата Heart Eyes
Пупси, къде ги има тези Бел мини? Да беше щракнала поне зеленото, да го видим! Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз съм "чудовищно синя" днес Grinning

Скрит текст:

Лаковете са Флормар Cookie monster и ГР Сити калър 102- брокат. Естествено, на живо това синьо е много по-хубаво Heart Eyes Голямо цапане и триене падна с този брокат Laughing За първи път ми се случва така да ми се накъса течният латекс около ноктите, буквално на парченца го свалях- наложи се част да махна с инструмент за кожички и останалото с четка с лакочистител Flushed А между ноктите и кожичките "резнах" с клечка за зъби и после с върха на метална пила- иначе започваше да се бели и лакът заедно с предпазния латекс...Накрая реших да не пипам повече и оставих по-финото почистване за днес Sunglasses
Слагам и част от педикюра. При мен проблемът е, че обуя ли обувки (дори сандали) и веднага започват да ми се белят кожички- извинявам се за гледката. А как мразя да слагам крем на краката, веднага започват да се потят и това ме отказва от кремовете...може би не съм открила подходящия. Препоръки? Дори не мога да обясня колко плътни бяха база, топ, 3 обилни пласта от тези супер непокривни и рядки ГР Айс шик+ точките на палците Grinning Единствените щети си ги направих с клечка за зъби- боднах една синя точка, но на живо не си личи.

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 18:13 от dolce miele

# 514
  • Измир
Amiamo, аз живея в Кипър и температурите са над 40, а вечер около 30. Забелязах, че лятото винаги имам проблеми. Топ лаковете  са ми в хладилника, но нямам място за цялата ми колекция. Замислила съм да взема втора ръка мини бар, като в хотелите, само за лаковете ми.
Друг вариант е ако съм избрала предварително цвета да го сложа 3-4 часа в хладилника да се охлади.
Благодаря за препоръките, дайте още идеи.
Долче 💙

# 515
Леле Долче, очите ми останаха Heart Eyes  Много добре са ти ноктите в момента, а броката ми е един от любимите Blush

# 516
Олгарита, жегите обикновено са проблем. Аз съм установила, че течение (вятър или климатик) също влошават нещата...Открадвам идеята за хладилника- само там не съм държала лакове хи хи Grinning
Tual, благодаря Hug При мен май е...колкото по-заострени, толкова по-добре Blush За съжаление, просто не мога да хвана на снимка цялата красота на този брокат Heart

# 517
  • Перник
Долче, ноктите ти са станали трепач /пу-пу/ И формата и дължината са ти страхотни.

От мен лак 21,номер 25:

# 518
Тина, много хубаво ти се е получило с това фолио.
Евелин, много нежно.
Олга, много интересно си реновирала "балонестия" лак и си превърнала дефекта в ефект.
Долче, ти си еталон в темата за страхотен напредък. Ноктите ти са повече от чудесни. Толкова добре да ти стои тази форма. Просто прекрасно.
Румяна, хубав цвят на хубави нокти.

Да си призная аз си харесвам и двете форми - и квадратната и заострената. Заострената ми е по нежна и женствена, но имам греда с нея, много ми се чупят връхчетата. Заострената форма я харесвам на по дълги нокти, но явно моите нокти не я харесват - чупят се, кривят се и ми дават отпор. Карай, здраве да е. Като ми омръзне или се заинати едната форма, ще сменям с другата и така. Grinning

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 15:08 от Джаста Праста

# 519
  • София
Dolce, имам едно квартално магазинче и в него си ходя Simple Smile Утре ще отида и ще ти го снимам. Или ако изляза привечер пак. 😀

# 520
Момиченцаааааа, толкова сте страхотни! Прииска ми се да изтрия лака и да се намажа с нещо друго днес вече Laughing

# 521
Румяна, Джаста, Hug
Джаста,
Скрит текст:
в началото имаше период когато малко повече ми се начупваха връхчетата- може би докато свикна с формата и как да си движа ръцете, че да не ги блъскам навсякъде Grinning Начупваше ми се само горният или долният слой на връхчетата и или изпилявах повърхността и укрепявах с пакетче от чай, или  се налагаше да скъсявам (отчупи ли се връхче от долния край е почти неспасяемо положение). Имаше период на свикване, така да се каже. Но твоите нокти са хубави с всякаква форма. Blush
Арабеск, понякога имам чувството, че "не ми стигат ноктите", за да се налакирам с всички лакове Laughing

# 522
  • Варна
На мен не ми стигат почивните дни в седмицата,  за да се лакирам с всички лакове Grinning ако почивахме и в сряда, с удоволствие щях да сменям лака тогава. А чакам и още нови, един от които дълго мечтания Ан Болейн Blush

# 523
Момичета, в Елитис на Главната в Пловдив има няколко цвята пясъци на Прити(май) и мнооого цветове на Бел.

# 524
От мен едно Essie- Spring in your step и на Maybelline- White dream. Blush

Общи условия

Активация на акаунт