Лаковe за нокти - 141

• 31 460
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Случвало ми се е, аз затова се лакирам вечер.

# 496
Лучия, случвало ми се е само да си поразмажа лака от някой пръст, обикновено 1-2. Справям се като винаги се лакирам вечер. Използвам бързосъхнещ топ, "паркирам" се пред телевизора/лаптопа и гледам някой хубав филм или друго интересно Grinning Изобщо, старая се поне 2 часа да не съм мобилна Blush Избягвам и да се лакирам близо до времето за съм...
Иначе мисля, че с вода в която има лед лакът изсъхва още по-бързо- но това е приложимо по-скоро за ръцете, отколкото за краката.
Слава Богу, чорапи не са ми залепвали за лака... Confused

# 497
Абе, то и аз се лакирам вечер. Цяла нощ мина, сложих обувките, следобяд едвам си събух чорапите - залепнали на палците :/ Но и целия ден беше жега, лакът се беше размекнал наново Joy
Не бях сложила топ на краката. Сега ще пробвам като сложа дали ще има разлика Rolling Eyes

# 498
Хм.... Thinking Такова размекване ми се е случвало само с един мега стар Ревлон който бях купила за левче от някакво изложение по време на Панаира Laughing Той тогава самият лак си съхнеше адски бавно...но засъхнеше ли нямаше проблем. Може и от лака да е тогава? Какъв използва? Да не е разреждан? Вече изсъхнал добре лак не ми се е размеквал при никаква жега (а и аз едно време не използвах топ лак и пак не се е случвало).

# 499
  • София
Luchia^^^, случвало ми сее няколко пъти. При мен става когато сутрин се лакирам, пробвам уж изсъхнало, ама не е. Много е неприятно. Ако бързам, изчиствам лака вечерта, когато се върна от работа и наново. Sad

# 500
Случвало ми се е на ръцете, но от неизсъхнал топ, според мен самият лак нещо е кофти.

# 501
Де да го знам, уж не е скапан лакът. Че е разреждан, разреждан е. Ама на майка ми се размаза така декорация, която й правих, а нейният лак вече със сигурност не е разреждан. Ще видим как ще е днес, за всеки случай поне си го снимах преди да обуя обувки Joy

Крака
Скрит текст:

# 502
  • Варна
Любимото ми фолио:

# 503
Аз моя педикюр го бетонирах още миналия месец с гел лак и приключих въпроса Grinning
Иначе винаги си слагам топ лак задължително и не съм имала проблеми, когато е с обикновен лак Simple Smile

# 504

Проблеми с педикюра имам само с определени обувки, без значение лака.
Благодаря ви, че всеки ден показвате страхотни маникюри! Simple Smile Simple Smile

# 505
  • В полите на Пирин планина
И на мен ми се е случило да ми се залепи педикюра с определени, по-тесни обувки. Лепвам по една лепенка отгоре (такива за рани) и така се запазва, защото обикновено се разваля на палците.

# 506
И на мен ми се е случило да ми се залепи педикюра с определени, по-тесни обувки. Лепвам по една лепенка отгоре (такива за рани) и така се запазва, защото обикновено се разваля на палците.
A, това вече е идея! Много благодаря! Ще опитам Simple Smile

# 507
Днес съм "слънчева":

Скрит текст:

Пп Относно педикюра и при мен затворените обувки го размазват/изтриват. Може и до лак да е, но основно е до обувката и кожата на обувката.  Има известно запазване, ако лака не е прясно лакиран, но не винаги.

Пп Момичета, отново всички сте прекрасни. Heart Eyes

# 508
  • Варна
Джаста, тази форма повече ти отива (е, аз я харесвам повече от заострената).
И аз си намерих uv топа на trend it up и в неделя ще го пробвам. Мацнах само на 1 нокът върху друг топ, изсъхна за около 5 мин, вижда ми се траен засега.

# 509
  • Измир
Luchia, много ми хареса педикюра. Аз също си правя вечер краката, за да намаля щетите.
Джаста 💛
Евелин, Тина и всички други момичета прекрасни сте!
Показвам ви един Ревлон, който такива балони направи, че заприлича на пясък 😄

Общи условия

Активация на акаунт