Отговори
# 660
Привет момичета.

МИМИ, продължава нашето Фе да рекламира продуктите на Лореал , кога с грим, кога без но винаги прекрасна.
Вери, радвам се тази снимка . защото е явно след завръщането на Бу , и настриението им супер.
Бу отпуснат и спокоен ,а Фе щастливо закачлива.
И двамата в доста нюанса СИВО Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Тази двойка  стана любима на зрителите , дано и следващата е така сполучлива  за влизане в живота на Осман.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 18:35 от sebilMM

# 661
Привет, момичета!

Един великолепен зимен колаж със семейство Озчивит. зимна приказка!

Излязъл е снощи и вторият фрагман на утрешния епизод. Тази вече трябва да е новата хатун. Втората жена на Осман, много бойна.

Хубав ден!

# 662
Привет!
                        В годините 2018, 2019, 2020, 2021,

МИМИ как да не е прекрасек колажа , когато материалът  за него е съвършен!

И малко загряфка за утре и сериала който очакваме.

Бъдещата!

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 22:31 от sebilMM

# 663
Здравейте, момичета в нашият ден за кино Сряда!

Идеалното семейство Озчивит за един прекрасен ден.

Ще спаси ли Осман своята Бала, това ще разберем довечера.
Скоро хармонията в  това сериално семейство ще се развали от трети човек. Дали този втори брак няма да е политическа стратегия на Осман? Или е само заради наследник?

Каква ще се окаже новата хатун и как ще я приеме Бала. Ще има съревнование за вниманието на Осман. Ама той горкия зает само с битки, кога ще обръща внимание и на две жени не знам.

Хубав ден!

# 664
Приятен следобед от мен .Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Много изоставам със споделяне  на гледани от мен със субтитри серии 44,45 ...но нали споделих 1е си имам гостенче и му обръщам нужното внимание. Радост е за  мен в тези абсурдни времена.Аз вече съм по- спокойна защото съм и с втора ваксина ,но пак не е същото.

Не зная дали ще гледам и цялата серия ,защото по това време  вечеряме. Тя е тук само още 3 дни.
 ,

МИМИ каквото и да се случи  в бъдеще няма да е както преди, Бала много силно и искрено обича Осман.
Предстоят и безсънни нощи представяйки си  друга жена в обятията на Осман а когато роди и синът му  ще е съвсем нещастна.Така е поне от моя гледна точка.

Основното бойно ядро.

Страхотен поглед,на Бу ,страхотна актьорска игра ,за кой ли път вече споделяме.

Не зная дали е политическа сделка или не но няма как да има чувства.

П:риятно гледане довечера

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 17:39 от sebilMM

# 665

Интригуваща първа част на серията.
Осман успя да спаси Бамсе, благодарение на новопоявилата се Малтун хатун и хората й. Тази ще му бъде явно бойната другарка в живота. Ама много е добра с лъка.
Кокорка хвана Бала за заложник и се опита да се отърве от нея, но Синеочко в последния момент успя да и помогне като даде на Бала решаващия нож, с който уби и ликвидира веднъж завинаги гаднярката. Явно с това приключи ролята на Кокорка във филма. За капак се появи и Осман с войните си. Гектук отново се върна при тях.
  А Джеркутай умело освободи Савджи бей и хората му от капана на Флатиус. Айгюл все повече взема да го харесва този лудия. Лика прилика са си тия двамата.
      Тази Малхун хатун да не се окаже близка приятелка на Селджан хатун, я как добре я прие .

# 666
Сунеочко  отново е нашето момче.
ВЕроятно само одраскан е жив и здрав и спаси Бала в най- важния момент като я въорази с нож ,с който дефакто сложи край на Кокорка.

Джеркутай  и той на върха- спаси пленничките  в каруцата .Горката Лена все за бременния си корем се държи.
Страхотна сцена м/у Бала и Осман ,любовта струи от всеки поглед от всеки жест .Браво!

А новата Малхуен май е яка .Воюва като мъж и ревнува от Бала много.Точи се за брачното ложе на Осман

Само тази сцена м/у Осман решеш косата на Бала да беше в тази серия щяха да я обявя за една от най- прекрасните.

Новата няма да е лесна и май Осман го разбира.
Не зная само как един мъж прави любов с такава като нея само за наследник при наличието на нежната и всеотдайна любов на Бала.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 21:49 от sebilMM

# 667
Изпуснах част от серията, но хванах края.
Този дребният предател, най-накрая Осман го хвана. Но за жалост не можа да каже за кого доносничи. Получи си и той предателската стрела, която ще го накара да замълчи завинаги.

# 668
МИМИ като цяло серията много ми хареса.
Не си изпуснала много .
Имаше дълги монолози на Едибали и леки словестни схватки мезду двете съперници за леглото на Осман.

Лека нощ

# 669
️TOTAL:

1. #ОснованиеОсман - 13.48(+0.98)
2. #Неверный - 11.25%(-0.10)
8. #СудьбоносныйДом - 6.11% (+0.42)
15. #МеняЗовутМелек - 3.77% (-0.16)
24. #МояЛеваяСторона - 2.37% (+0.37)
Добро утро мили мои,не съм гледала серията снощи,но от това което прочетох ще е била супер.
Да се надявам днес да имам време да и хвърля едно Око и после ще пиша пак.Рейтинга се покачил,значи и турския зрител е бил доволен
Сладурите на нощна разходка.

# 670
Привет и от мен, момичета!

Рейтингът снощи се е покачил значително, което ме радва.
И аз имам да наваксвам с част от епизода. Интересна беше серията. Тази Малхун хатун ми се стори доста настоятелна, да не би да е била обещана отдавна за жена на Осман и сега да си търси правата? Как ще се справи с две жени Осман нямам представа, едната винаги ще е пренебрегната.

А нашите влюбени гълъбчета, някой ги е издебнал на среднощна разходка из улиците на Истанбул. Снимани отзад, без да подозират, пак изглеждат толкова влюбени.

Приятен ден!

# 671
Здравейте момичета HeartHeartHeart

МИМИ,Джил много съм доволна и от рейтинга и от серията.
Това иска всеки зрител  на Осман- история, бойна мощ и сила на тутците и разбира се романтика и малко сплетни.
Няма само глави да хвърчат я.
Две забележителни сцени имаха Осман и Бала Първата спонтанната пртегръдка и гушкане на Бала е мощните гърди на Осман  и другата която бе прекъсната от Новата с уста "кокоше дупе"/да ме извините моля/

Не ме дразни , но не съм и фенка във филма.

A колкото до тази последната средощна снимка сем. Озцивит отново ни показват-
-Прекрасни отношения м/у тях!
-Отлични рорители на прелестно дете ....разхождат се когато е заспал и то не се чувства пренебрегнато.
-Много добро чувство за хармонично обличне.
-Макар и вече много известни  не търсят евтина слава от папараците.Понощите те вече спят.

БРАВО на любимците ни  Hands WaveHands WaveHands Wave

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 16:02 от sebilMM

# 672
Здравейте, момичета!

Приятно е да гледаш любимците си така.

Скоро ще видим ли поредната сватба в сериала ни с тази хубава двойка?

А тези двамата красавци винаги са радост за окото. С възхищение гледам сцените с тях.

Липсваше ми Синеочко, къде без него.

Хубав Петък ви желая!

# 673
Здравейте и в петък вечер момичета,

От утре ще съм по - свободна и спокойна и се надявам да споделя вълнуващинеща около Осман.

Клкото до събитията  в Осман в момента най- ме вълнуват отношенията при влюбените двойки.

И Едебали в реала.

Много е сладъл Байходжа.

# 674
Здравейте в Събота, момичета!

Малко хубави спомени. ФЕ е брилянтна тук.

А тази снимка от същото събитие е без коментар.

СЕБИ, нашите готини момчета в испанско списание. Четох скоро, че Джан си е хванал някаква италианка за гадже.

Приятни почивни дни!

Общи условия

Активация на акаунт