СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 109 720
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Японски в 18то. Сега ще чакаме да видим дали ще му стигне бала на второ за НПМГ.

# 106
  • ГО
Аз съм Sad
Класиран е по първо желание, ама не там където аз исках. Не знам, ще говорим пак, ама ми се изпариха всички надежди.

# 107
  • София
Излезе, ама прогнозите ви не са верни....
Хепи, прогнозите са за второ класиране, спокойно.

# 108
  • София
Добро утро и късмет !
За НПМГ инфото за записване ( Ники и Кати , green_dawn)
Скрит текст:

къде го видяхте - и ние сме в НПМГ

# 109
  • София
Добро утро Simple Smile Много щастливи деца днес, а тези като нас, които продължават на 2ро, търпение , и нашето време ще дойде Simple Smile

# 110
  • у дома...
Мечтаната паралелка - ИЕ/АЕ/БЕЛ в 30 СУ.

# 111
Хора, не е истина - класиран е за 18 СУ с френски и испански!!!! Май няма да участваме във второ класиране. А баловете в София явно наистина са много високи .

# 112
  • София
Много интересно ми стана! Ние сме приети 35. СЕУ "Добри Войников", ГР.СОФИЯ   Чужди езици - ФЕ РЕ ИТ и пред тази паралелка са само 1 и втора английска.

# 113
Очите ми са пълни със сълзи от радост (НПМГ-физика) !
Ще подадем за второ , но съм щастлива , че успя за любима моя гимназия !

# 114
Добро утро, момичета! Успех на всочки ви! Каквото и да стане, за добро да бъде! Nature Sun With Face

Миналата година опашки нямаше,защото за всяка паралелка си имаше списък с децата и отделни преподаватели.Така при 7 паралелки си имаше 7 комисии по записването /ако мога така да ги нарека/ и 26 деца за записване или за кандидатстване за 2-ро - за 3 дни си е нищо и половина ,седиш и чакаш някой да дойде.Не си мислете,че всички хукват веднага. Yum
Hushed Означава ли това, че вече децата са окончателно разпределени по пралелки? Или в която стая вляза, може в тази паралелка ще бъде записано детето?
                 Да!Означава! Вие кандидатствате за паралелка и сте в списъка на тази,за която кандидатствате.Там където са обявени две паралелки заедно още не са разпределени. Има общ списък,но вие си казвате специалността или езиците ,за които кандидатствате.

# 115
Леко ми е лошо, ще чакам статистиките

# 116
  • София
Девойката, се разочарова опитвам се да я убедя, че прогнозата е за второ класиране, ама не. Иначе за статистиката 31 СУЧЕМ АЕ ИЕ 452 бал

# 117
  • София
II ра АЕГ! 😊
Ура!
Оттук може само да се катери нагоре.

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 09:58 от Red

# 118
  • Варна
Ние сме приети по първо желание в Първа ЕГ Варна НЕ+АЕ+химия+биология.Бал 456.

# 119
Ние ще чакаме второ класиране. Чакам с нетърпение и статистиката да видя имаме ли шансове... Sad

Общи условия

Активация на акаунт