СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 061
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Аманда,ама вие много рано хукнахте.Когато се отчете бяхме още вкъщи и допивах кафето.Все пак съобрази суетата на девойката  Wink  Повече време е туткането, въпреки нетърпението  да се запише

# 1 186
  • София
Sssani, при нас е цяло приключение да се излезе навреме, когато сме с девойката. 😁
Обикновено не издържам, грабвам боклука за изхвърляне и слизам да чакам долу.

# 1 187
  • София
zvanche, честито колежанче!
Какво нещо е животът, Мария се отказват от колежа, заради ФЕГ, а вие обратното. Поздрави и за двете ви, за това, че се вслушвате в желанията на децата! Няма нищо по-удовлетворяващо за един родител, от това, да види светещият от радост поглед на своето дете! Heartpulse
Поздравления и за всички записани и взели твърдо решение за записване!
Успех на участващите във второ класиране!

# 1 188
ssani, Simple Smile Преди малко се оплаквах вкъщи, че имам да прибирам пране, да сгъвам, да си приготвям дрехи за утре, че съм от ранен час на работа и мъжът ми каза, че пранетое  лесна работа, ама дрехите за утре ..не му се мисли Женски неволи
Моят младеж пък задължително държи да си измие и косата преди всяко излизане ..

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 19:59 от Amanda.D

# 1 189
  • София
zvanche, честито колежанче!
Какво нещо е животът, Мария се отказват от колежа, заради ФЕГ, а вие обратното. Поздрави и за двете ви, за това, че се вслушвате в желанията на децата! Няма нищо по-удовлетворяващо за един родител, от това, да види светещият от радост поглед на своето дете! Heartpulse
Поздравления и за всички записани и взели твърдо решение за записване!
Успех на участващите във второ класиране!
Но всеки избран път има безкрайно много разклонения и възможности. 😊

# 1 190
Red, ти си готова за философска книга за кандидатстването след седми клас. Ще ни впишеш ли като първи случай на  надявал се да бъде приет на 20 желание/ условно казано, че забравих кое беше точно/ на първо класиране, успял и записал се?

# 1 191
  • София
Ах, Аманда! 😃
Само ако можех да стигна до писане на книга, колко неща бих включила.
Лошото е, че ще е предвидима - накрая ще се стигне до коне и до природа като единствен смисъл на всичко. Та по-добре да не пиша. 😁

# 1 192
Веднага виждам връзка аз. През 2018 кодовото наименование на НЕГ беше Конското. Сещате се защо. Joy

# 1 193
Днес записах моята в 31-во. Тя дойде с мен и през цялото време ми говореше колко се вълнува, че вече е гимназистка. Досега 7 години учи в кварталното срещу нас. На излизане се разминахме с майка и дъщеря. След това отидохме в мола и купихме поредното худи и там отново се разминахме с тях и момичетата си кимнаха. И после в един магазин те ни намериха и се разприказвахме, децата си размениха инстаграм-а. За наше съжаление те ще чакат за ФЕГ. И дъщеря ми после вика: Дано не ги приемат, че да сме в един клас. Дадоха ни изходящ № и казаха да следим на сайта на училището за новости. Искаха само оригинал на дипломата. Питах дали има момчета поне за цвят - имало. Трябваше да посочим спорт в една декларация.

# 1 194
Ред, пиши, моля!
Имаш перо!❤

# 1 195
  • Бургас
Момичета, плача. Имам колежанка 💕
ех, zvаnchе, толкова хубава новина! Браво и честито! Развълнувах се, все едно на мен се е случило. Simple Smile
И аз днес записах моето момиче. Сградата на гимназията е същата, в която учих и аз. Влязох в нея за първи път след повече от 20години и честно да си кажа: тръпки ме побиха. Нямам хубави спомени аз и много се надявам тя да попадне в хубав клас и добри учители.

# 1 196
  • София
Гледам вече има хубав почин за ФБ група на приетите в 2-ра АГ, да си направим и на ТУЕС?

# 1 197
Ния се е присъединила в някаква фб група "Къде си приет след 7 клас?" (или нещо такова) и там си е намерила съученици и вече се сприятелили. Големи вълнения Simple Smile

# 1 198
Ех, че хубаво. Така ми се иска и моето дете да издирва съученици, но имам чувството, че се вълнува само от приятелите му от най- ранното детство . Все си е с тях.., сега пак са  заедно навън. Възприема училището само като нещо задължително и учебно, а живееето се случва извън него.
А и профил във ФБ няма, само Инстаграм. Но пък може да издирва и без да ме уведомява.
Само да си кажа, че забравих- много ми хареса детето, избрало училище по артистичния шал на портиера. Пак за книгата, Red. После ще анализираме успешни ли са  изборите, само да сме живи и здрави:)

# 1 199
Гледам вече има хубав почин за ФБ група на приетите в 2-ра АГ, да си направим и на ТУЕС?

Спретнах групата ТУЕС - осмокласници 2020/2021 - https://www.facebook.com/groups/269346221037711/

Общи условия

Активация на акаунт