СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 109 795
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 135
# 136
  • София
Добро утро,ние не сме приети на първо класиране.За участие във второ класиране каква е процедурата?Къде мога да се запозна.Благодаря!
Ако никъде не сте приети, участвате автоматично и нищо не трябва да правите. Ако все пак сте приети някъде - дори и да не там, където искате - отивате в училището, където сте приети и подавате заявление за второ класиране.

# 137
Еее, аман, заби и не мога да влезна.

И при нас така!

# 138
Излязоха

# 139
  • София
Някой забеляза ли, че текстът отдолу е за второ класиране, а не за първо...

# 140
  • виртуално
Леко ми е лошо, ще чакам статистиките

Наppy, споко - ще стане на второ класиране. Green Heart
Къде се очаква да излезат статистиките? Нещо не се оправям с тоя сайт на РУО-София град.
Ние сме приети според прогнозите - Испанската с френски. Бал 471,500, момиче. Сега девойката трябва да реши иска ли да участва на второ класиране. Има шанс за паралелката с италиански, но никакъв за паралелката с английски според моите изчисления.

на приятел дъщерята е приета в паралелката с англ. - бал 480
това за ориентир

# 141
Добро утро,ние не сме приети на първо класиране.За участие във второ класиране каква е процедурата?Къде мога да се запозна.Благодаря!
Ако никъде не сте приети, участвате автоматично и нищо не трябва да правите. Ако все пак сте приети някъде - дори и да не там, където искате - отивате в училището, където сте приети и подавате заявление за второ класиране.
Благодаря Ви много!Хубав ден!

# 142
Не мога да влезна в профила, дава няква грешка, явно се претоварва сървъра

# 143
И на мен сега ми дава грешка .. ..

# 144
  • софия
Добро утро, успех на всички при нас вече мина,  приет е на първо желание.

# 145
  • София
Много сте, забила е системата. И приятелката ми така беше, като ѝ се обадих, влезна след една минута.

# 146
  • софия
Някой забеляза ли, че текстът отдолу е за второ класиране, а не за първо...
Да, логично е. За първо има обявен график.
Цитат
За II класиране е важно да знаете:
1. Ако сте приети на второ класиране, следва да отидете в училището, в което сте приети, и да се запишете. Ако не се запишете, то губите мястото си във второ класиране.
2. Ако не сте приети на второ класиране, то единственият вариант е да участвате в трето класиране.

За участие в трето класиране, трябва да се подаде ново заявление през системата онлайн. В него вие ще може да подредите нови желания за класиране само за паралелки, в които има останали след второ класиране свободни места.

3. Ако сте класирани в професионална паралелка е необходимо да се представи медицинско свидетелство при записването. Ако не го представите при записването, то губите мястото си в класирането.

# 147
  • София
Честито на всички !
Ние сме приети в "прогнозираната" паралелка, доволна съм.
31 СУЧЕМ, ИЕ/АЕ, момиче, 406.5.
Ще опитаме и второ класиране без особени надежди за 133то.

Bendiva любопитно ми е за паралелката АЕ/ИЕ колко ви е бала.

# 148
  • София
Добро утро!
Честито на всички приети по първо желание и успех на чакащите за второ.
Вероятно оправят текста и затова е забила системата.

# 149
Някой приет в 22ро или 32ро да даде ориентир за баловете, моля!
И при мен заби точно като видях бутона Класиране.... Но после ме пусна, само за да се разочаровам леко...

Общи условия

Активация на акаунт