СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 202
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 300
СМГ- Математика с немски -бал 494.75 .Някой знае ли какви документи се подават за записване?

Поздравления на тези влезли,където искат,и успех на тези,които отиват на второ!!

# 301
  • София
И аз все още не успявам да вляза в сайта. Поздравления на всички приети по първо желание ! Simple Smile

# 302
  • София
За статистиката-Момче бал 425,5 приет  Втора Английска АЕ/ИЕ/ИЦ/ГИ-ще участва на второ класиране

# 303
  • София
Ей ме на и мен тук. Не съм чела назад и не знам кой къде е приет, но честито на всички успели на първо класиране и късмет на тези, продължаващи с второ.
Митко е приет по второто си желание след ФЕГ – 133 СУ, френски и руски. Ще участваме и на второ като чакам с нетърпение да видя колко е минималния бал на момчетата и има ли шанс. Така или иначе съм доволна и той, и аз и дори и да не стане във ФЕГ, 133-то много ми допада, а и имам добри отзиви за френската паралелка там. Поуспокоих се поне на този етап!

# 304
Като чета СМГ си имат отделно класиране с десети и стотни ... и всички останали училища Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Аз си чакам статистиките за Пловдив, да си видя прогнозите Simple Smile Simple Smile Simple Smile

За форумната предварителна статистика - момче АГ, АЕ - 403 бал / 1 желание

# 305
  • Варна
4ЕГ Варна, с френски, точно както се ориентирах според резултата му и спрямо прогнозите, дадени тук. Благодаря много на всички за помощта.
Остава да се събуди и да ми каже утре дали да го записвам или да подавам за второ класиране.

# 306
  • Пловдив
[Извинявам се за спама, но да не сме били съученички случайно?

Изглежда, макар и вероятно от различни випуски. Blush Аз съм завършила 1994 г.Hug

Аз тогава съм влязла - разминали сме се

# 307

Момиче с бал 353 на първо класиране не стигна дори до 138-мо АЕ. Преди него в желанията са ни трите паралелки на 7-мо и 12 СУ. След тези училища девойката си беше сложила 127-мо, в което е приета. Продължаваме към второ класиране.

Балът не двете училища се образува по различен начин. Ние сме приети в 138 (бал 379,25), но не и в по-горното желание  в 127 (бал 346,5)

За 138мо какво мислите?(четох мнения,нищо конкретно няма) Ние сме там АЕ/ИЕ с 426,250 бал. Искаме друг език за първи,ще подаваме за второ.

# 308
Ох, аз класирането си го чаках спокойно, но сега ще се пръсна от любопитство и нетърпение да видя статистиката за паралелката.  Има да рефрешвам сайта на РУО 😂

# 309
  • варненка от София
Приета по второ желание в 4та гимназия Варна, ФЕ-АЕ-М-ИТ. Момиче, бал 429. Ще пробваме и второ класиране, но аз съм много доволна и от този резултат.

# 310
и ние сме приети на първо класиране, първо желание.
Иеееей!

# 311
Проверих още сутринта аз, но после ме завъртя ежедневието.
Първо желание АЕ/РЕ.
Честито на приетите, успех на тези които ще участват на второ класиране!

# 312
  • софия
Доста по висок ми се струва бала, или бъркам?

# 313
35-то, немски, руски география. Момиче, бал 429. Продължаваме за второ. Евентуално за паралелките немски руски бел, немски руски мат.

# 314
  • София
Девойка

Общи условия

Активация на акаунт