СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 527
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 480
И аз се изморих да обяснявам, че децата са различни. И това, че са си изкарали бал просто им дава шанс да избират какво им се учи, а не да го употребят както някой външен мисли, че е правилно (а това правилно не е Шанел 5 за моето).

# 481
# 482
Повечето градове изнесоха статистиката, Плевенското РУО още дремят.

# 483
  • софия
Употребата на бала е показател за изкривените "ценности", които масово се опитва да бъдат налагани. Моето дете не учи за бал. Учи, за да има избор, за да има умения. За съжаление балът, оценката във вида, в който са, не са трайни и стойностни знания.
И тя избра, и тя "похаби" бала си.
Подобно на Ния, подобно на прекрасната Д на Додиела.

# 484
На мнение съм, че " капиталът" трябва да се инвестира според интересите и нуждите на детето, не на кибиците.

# 485
  • София
Бисе, забелязвам, че Плевен и София обикновено дремят дружно.😁
Иначе безумната тема с хабенето на бала даже няма да я коментирам.
Та те са почти едно и също тези училища. Децата не се измерват в няколко точки от бала.

# 486
3СУ - Графичен дизайн, 5то желание, бал 184,5 (момиче)

Браво на детето,истинско геройче,след всичко, което преживя! А детето как се чувства,доволно ли е и добре ли е вече?
МНого присърце взех темата,заради миналогодишните ми писма и борби за втора дата за заболелите деца. И макар тази битка да беше неуспешна,се надявам,че  в един момент разумът ще надделее и ще има някакво нормално разрешение на такива,макар и единични случаи!

Честито на всички, които са класирани на желаното място и успех на тези,които остават за второ класиране.

# 487
  • sofia
Повечето градове изнесоха статистиката, Плевенското РУО още дремят.

В сравнение със София сигурно са като коли от формула 1, ще видим още в рамките на деня

# 488
  • София
Нямате представа как родители повтарят една и съща грешка, с налагането си върху децата! И не се учат от грешките си! Жалко, много жалко, и за децата, и за родителите, които се оказват в позицията на обвиняеми след 5 години...

# 489
  • София
Употребата на бала е показател за изкривените "ценности", които масово се опитва да бъдат налагани. Моето дете не учи за бал. Учи, за да има избор, за да има умения. За съжаление балът, оценката във вида, в който са, не са трайни и стойностни знания.
И тя избра, и тя "похаби" бала си.
Подобно на Ния, подобно на прекрасната Д на Додиела.

и ние "похабихме" бала Simple Smile

не се и опитвам да обяснявам, че е имал възможност да избира от всичко без 2-те топ училища, но е предпочел да научи още един език и то този, който на него му харесва... Simple Smile

# 490
  • Някъде в Европа...
3СУ - Графичен дизайн, 5то желание, бал 184,5 (момиче)

Браво на детето,истинско геройче,след всичко, което преживя! А детето как се чувства,доволно ли е и добре ли е вече?

Присъединявам се към поздравите!
Очите ми се насълзиха като прочетох...
Детето-геройче в темичката ни!

# 491
  • София
Прегръдки за Furia и нейното дете!
Браво!
Мисля, че това е най-големият успех тук. Heart

# 492
  • София
И ние похабихме бал. Е, детето е доволно, то това си искаше, ама балът, балът е загубен. Мъжът ми каза днес, че всички го питали "Е защо не в ... с този бал?". Yum
Фуриа, не знам какво му е било на детето, но се надявам всичко да е минало и заминало. Късмет и здраве! Най-вече здраве!

# 493
  • Sofia
Почнаха се чуденките защо моята е решила да си "хаби" бала - 462,500 за ЕГ, 463,750 за МГ

Не осъзнават, че дава шанс на някого, който много драпа за ЕГ.
Това е писано от дете, надявам се...

# 494
  • sofia
2169 деца са кандидатствали за паралелката с не и ае в 1 аег. Чувствам се доста странно, като знам , че моето дете е едно от тези 26, което е прието

Общи условия

Активация на акаунт