СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 472
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 705
Моят въпрос е, не ме бийте, на 2ро класиране отиваме нагоре. Ама нали пак важи правилото, че за първото желание, за което стигне бала, просто само тези нагоре от това, дето вече сме заели? Че вече ми се замая главата от сметки и се съмнявам във всичко.

# 706
  • София
Хепи, надолу не може да отидете, само нагоре, като се почва от първо желание отново.

# 707
Да, но можеш да прескочиш някое!

# 708
Да, да, знам че не може надолу. Въпросът е че логиката е пак първото,за което стига балът Simple Smile Че сме втренчени в тая паралелка и вече се чудя що писахме други ( а иначе съжалявам, че не изредих всички в училището, но с тия профили детето огледа и намести всяка една паралелка и аз се съобразих).

# 709
  • София и там където не се пуши
Честито на приетите. Утре и ние с бабата на която помагам отиваме да запишем в 127 СОУ, това ѝ е трето желание, не и стига за фЕг и втора английска, с малко, ама не иска да чака повече.

# 710
А защо не иска да изчака, нищо не губи?

# 711
  • софия
Честито на приетите. Утре и ние с бабата на която помагам отиваме да запишем в 127 СОУ, това ѝ е трето желание, не и стига за фЕг и втора английска, с малко, ама не иска да чака повече.
Ееее, недейте се отказва! Повечето мина, остават само малко дни. Винаги има шанс, по-надолу не може да слезе и не губи нищо, само може да сбъдне мечтата си 🙂

# 712
Хареса си паралелката, мен ми е ясно всичко обяснявам, ама не иска.

# 713
  • София

Dorothy, ако не е стигнало с малко, абсолютно нищо не губите, ако изчакате. Попълнете заявление за 2 класиране и на 20.07 детето или ще се качи нагоре в желанията, или ще остане на мястото, на което вече е класирано. Няма какво да загубите. Между 1 и 2 класиране няма риск да загубиш мястото.

# 714
Как мислите с колко ли ще падне бала в СМГ на второ класиране

# 715
Доста са скочили баловете. За 22-ро 19 и 27 точки за двете паралелки, които ни интересуват. 12 точки не са ни стигнали за едната, испански и английски, дали ще стане на второ? Ще опитаме де, ама.... кой знае.

# 716
Сериозна група заформихте за ФЕГ❤
С такава компания чак ми се прищя и моят да го бях пратила във ФЕГ. И балът щеше да му стигне. Нищо ще ви се радваме отдалеч.
Аз получих информация коя учителка, може би, ще преподава по математика на синковеца. Ако се окаже вярно, ще сме ударили джакпота. Ами време му е да случи на учител по математика.

# 717
Да допълня, че днес е минала и през училището, много ѝ е харесало.

# 718
  • София
Прати я да мине през 2АЕГ - ще й хареса повече. Joy

# 719
  • София
Как мислите с колко ли ще падне бала в СМГ на второ класиране
За немските с 1-1,25, за английските с 2-2,25.
Но това е базирано на изцяло вътрешно усещане и нищо друго предположение.

Общи условия

Активация на акаунт