СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 347
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 690
Днес на дъщеря ми - Пета езикова Варна, са им изпратили новото приложение, от което се очаква да започнат есента. Дори да започнат присъствено децата, при един разболял се, училището ще затвори.

# 691
  • София
Направо не е истина  - последното прието момче във ФЕГ френски/испански е с бал 407 колкото е и на моя! Явно се е стигнало до взимане под внимание на допълнителните критерии при равни балове. Надявам се на второ да мръдне напред!
Ура, ура, ура! Мама Мони ще е при нас Heart.
Кой печели шкафа сега Simple Smile)))

АЗ!!!! Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще си го поделим. Simple Smile

Зравейте, имам едно питане:
За всички подадени желания не ни стигат точките. За една от паралелките става въпрос за разлика от 3.25 т., a за друга 1.5 т, дали има шанс на второто класиране и с колко може да паднат баловете?
Някой да коментира Innocent
Без информация за кои училища/паралелки става въпрос, как да коментираме? В някои балът можже да падне и с 20 т., в други - да не мръдне или да мръдне незначително.

# 692
  • София
Виждам, че мин. балове за младежи спрямо миналата година са паднали за 73-то - НЕ/РЕ и Испанската  - ИЕ/ФЕ.
Интересно е дали ще се запази тази тенденция и за второ класиране?

# 693
Баловете са жестоки!
Мама Мони, би трябвало да успеете с второто класиране, стискам палци! И ние сме жертва на допълнителните критерии - стига й балът за предното желание, но не е приета там! Егати, точката цепим на две. Simple Smile
А миналата година се чудех на съфурмките 2005 набор какво толкова се тюхкат на 1-2 точки от 100. Сега ги разбрах. Simple Smile
Отивам да си сипя ... сладолед.

# 694
Някой да отскочи до РУО-Перник да цъкне копчето? Само те ми бъркат таблицата със справките. Joy

# 695
  • София
И аз имам един агент там, ама ти ще си ми втори, ще черпя да мяташ по едно очо Hug , само да го вземат и да не тръгнат с ДО
Според вас половин точка преодолима ли е Sad
Естествено, че е преодолима. Миналата година в паралелките във 2АЕГ балът за момчета е паднал между 3,5 до 10,5т. /паралелката с руски/.

# 696
  • София
В крайна сметка утре от 8 ли започват да приемат документи (за записване и за участие във втори етап)?
За всички училища работното време е еднакво, така ли?

# 697
За 35то немските паралелки  и 133то с английски какви прогнози за точки надолу за момичета ще споделите?

# 698
  • София
Само за СМГ не ни е стигал бал. Аз съм доволна. Първо желание, първо класиране, ТУЕС.

# 699
Оказва се, че сме влезли в 127-мо (АЕ с нем.) с минималния бал от 353.50 точки.
Поразгледах статистиката. За училищата, в които ние се целим (7-мо, 138, 127-мо) балът тази година за първо класиране е с между 20 и 31 точки по-висок. Имаше такива прогнози, но не ми се вярваше.
Това бяха нашите училища резерва, които се оказаха с недостижим бал на първо класиране.....
На 90% официално набора е в НФСГ с немски. Съмнявам се да мръдне нагоре.

# 700
Я кажете вашите прогнози за 1 АЕГ момиче за второ класиране (без значение втори език). Че нещо не ми излиза на приятелката бала, а много НИ се ще да влезе там. Моите нали са все завишени, та по-добре да чуя някои реалистични.

# 701
# 702
  • София
Дадоха ни прогнозни от Регалия.
За момичета в I АЕГ слизаха до 444-446 някъде.
452 беше в паралелките, които при Дидева са 453. Simple Smile

# 703
  • София
Виждам, че мин. балове за младежи спрямо миналата година са паднали за 73-то - НЕ/РЕ и Испанската  - ИЕ/ФЕ.
Интересно е дали ще се запази тази тенденция и за второ класиране?
Даам, от години паралелката с втори португалски език в Испанската е с по-нисък бал от тази с ФЕ, но тази година при момчетата е обратно. Тук вече идва ролята на предпочитанията на децата в конкретния випуск, които няма как да се предвидят при прогнозите.

# 704
Някой да отскочи до РУО-Перник да цъкне копчето? Само те ми бъркат таблицата със справките. Joy

Пуснали са по водопровода, затова.
...
При нас записването започва от 8.00 ч. утре. На страницата на училището са публикували всичко  -какво носим, как трябва да отидем в комплект с ученика, къде и кога. Даже и учебници са ни съобщили да видим какви са одобрените за училището /пак в сайта/ и да си ги набавим. Без езиковия, който си става с обща заявка.

Общи условия

Активация на акаунт