СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 292
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 840
Някой за 138мо СУЗИЕ АЕ/ИЕ има ли прието дете? Всичко изчетох ,май няма такъв.

# 841
Айде сега, президенство, МОН...Едно дворче делят, че и има много хубаво ресторантче до Ротондата. Joy

# 842
Я, припомнете съдържанието на шкафа за неалкохолиците. Някои неща все пак ги пия.
За тази вечер съм си приготвила едно каберне, да отпразнуваме началото на гимназиалния етап. Ама виновникът хайманосва някъде с колелото, малкият на лагер във Варна, баща им някъде по задачи и сега какво, трябва да си пия сама виното.
Що не Joy
Е , как ще си сама ? Тук има много желаещи да кажат "Наздраве!" за успеха на децата и за "здрав разсъдък" на майките...🍷🍹🍻🍸

# 843
Чудя се да си сипя ли втора доза или да си легна?

# 844
Пиете ли? Пиянството на едни майки след първо класиране!
И аз съм на 100гр твърдо, че днес бях консултант и отговорник на една девойка, която до преди малко така и не разбрах ще се записва ли, или ще подава за второ.. Дано утрото е по-мъдро от вечерта

Моето беше ясно - първо желание е приет или се записва, или отива на трето...Ще се записваме, вероятно в сряда, защото за утре ми илязоха задачи, а и да вземат баш мераклиите за записване да се изредят, няма да се блъскаме я

# 845
  • София
Айде сега, президенство, МОН...Едно дворче делят, че и има много хубаво ресторантче до Ротондата. Joy
Дидева, в обратния ред - МОН, Президентството. Kissing Heart

# 846
Не пия и не спя, чудя се
Е така с голямата не спах, докато не се записа
Отвратително напрежение. И защо. Не знам.

# 847
  • София
Аз приключих работният ден и вече е крайно време да си сипя!Наздраве на всички празнуващи и умуващи!
(Мария,кажи някоя дума за 18-о,моля те.Може и на лично.Наборката дава зор утре да ходим да се записва.Заварих я да гледа маршрути за придвижване до там)

# 848
  • Бургас
Един въпрос от серията ,,глупави,,.Ако на второ класиране те приемат на по - предна позиция,но по някаква причина се откажеш .Може ли да се запишеш на това, което  си  приет по първо класиране  или не ?

# 849
# 850
sssani , струва ми се , че най-удобно от нашия квартал е със 60, за 20 мин.сте до 18-то .

# 851
  • София
Дидева, в обратния ред - МОН, Президентството. Kissing Heart
Министърът на образованието има повече правомощия от Президента. Поне по-съществени. Президентът може само да плюе по МОН, а това и без да си Президент може да ти се получи идеално. Joy

Един въпрос от серията ,,глупави,,.Ако на второ класиране те приемат на по - предна позиция,но по някаква причина се откажеш .Може ли да се запишеш на това, което  си  приет по първо класиране  или не ?
Този въпрос си е цял самостоятелен сериал - толкова често е задаван. Joy Не, не може.

# 852
  • София
Форума - Президент! Joy

# 853
Веднага разменям едно място с НЕ и АЕ в 31-во, срещу същата комбинация в 35-то. Просто днес съм щедра.... Joy 
31во измести 35то от топ 10 в София.

# 854
Аз приключих работният ден и вече е крайно време да си сипя!Наздраве на всички празнуващи и умуващи!
(Мария,кажи някоя дума за 18-о,моля те.Може и на лично.Наборката дава зор утре да ходим да се записва.Заварих я да гледа маршрути за придвижване до там)
На мен 18-то ми е на сърце. 5 години си живях супер. Никой не ме е натискал за нищо. И математика си научих на ниво. Тогава и персийския го поназнайвах, но вече е на нулата. Имам известни съученици: двама (вече бивши) министри, посланици, журналисти. Дворът е супер, мястото за мен е идеално и спокойно, сградата е стара и красива. (Учила съм в 134 и в 18. 18 повече ми хареса.)

Общи условия

Активация на акаунт