СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 110 040
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 1 275
  • софия
След радостта от сбъднатата мечта не спах цяла нощ в колебания и въпроси. Винаги така става.
Надявам се, че детето ще се справи и Колежът е наистина нейното. Защото тя няма колебания Simple Smile
Трябва ли да се обаждам някъде, че няма да се записваме на първо желание?

# 1 276
Добро утро, момичета 🤗 Вчера сутринта се записахме в училище, но тази сутрин статусът й в профила все още е незаписан.
Спокойно с тия статуси.. Миналата година МС го записахме 1вия ден след 1во класиране, стоя незаписан до последния ден, в който можеше да се подават заявления за 2ро (в случая 16 юли).
Различните училища се видя, че попълват по различно време:
- в момента на записване
- след час-два
- в края на деня
- в края на периода

Simple Smile

# 1 277
Добро утро на всички!Някой може ли да сподели впечатления за 12 СОУ?
Работя съвсем близо до 12 СУ и често обядвам в една градинка, в която се събират деца от училището. Има групички, които са в две различни крайности- както отявлени чалгаджии, така и доста интересни деца, които обсъждат философски теми за живота и  изглеждат  много одухотворено. Без да искаш понякога чуваш разговорите и музиката:)
Илит, ние вчера си изчислявахме път- само метрото до 18 СУ ни е 25 минути, а преди това има и автобус до метрото. До 31- во щеше да стига за двайсетина минути,  да ми е близко до работата и да го контролирам:) Но пък не се знае и дали изобщо ще има промяна в бала на училището за второ класиране.

# 1 278
  • София
Звънче, ако може да си го позволите финансово и детето го иска, хич не се кахъри. Направо минавай на ваканционен режим вече Hug Nature Sunny Nature Sunrise .

# 1 279
Звънче, не е нужно никъде да се обаждаш. В системата ще си остане незаписана по първо желание и сама ще я махне от джуркането за второ.
Не го мисли, защото освен да луднеш нищо друго не може да се случи. Щом детето го иска и вие можете да си го позволите, не виждам причина да се тормозиш.

# 1 280
  • софия
Ако не се беше събрала такава хубава форумска група деца във ФЕГ, които информирано и целенасочено избраха училището, а не защото просто балът им стига, ако в гимназията не е времето да научиш език, нямаше да се тормозя.

# 1 281
  • Пловдив
До утре включително ли могат да се правят промени, записвания, подавания и т.н...?

# 1 282
  • София
Да, до 16.07 включително.

# 1 283
Дано вече никой няма притеснения от средата във ФЕГ Stuck Out Tongue Winking Eye
След няколко години поименно ще можем да изброим всички деца Kissing Heart

# 1 284
Моят още си е със статут 'незаписан", но си мисля, че ще вкарат наведнъж всички записали се на 16.07.
ganis, всяка паралелка си беше на отделна място за записване и с отделен списък. Освен в списъка да са били подредени по входящи номера, няма какво друго да е.
Исках да получа информация за класен, учители, ама греда, нищо не можаха да ми кажат. Септември.
 ston, с какъв втори чужд език е детето?

Той е профил Математически - Мат, Инф. с ИИЧЕ английски. Иначе за цялото училище вторият език, който задължително започват от девети клас е немски. Сега вече предлагат и испански, но не знам кои и как ще могат да избират.

# 1 285
  • София
Аз пък не мога да разбера как може човек да си смени желанията в рамките на няколко дни. Има толкова много време да се избират и подреждат желанията, а сега като чета немалко хора записват на първо класиране, макар и неприети по първо желание, или пък се ядосват за грешна подредба. Отделни случаи мога да ги разбера, защото виждам, че желанията им още първоначално са били равностойни, ама повечето....👀 След толкова проучване, защо успяват някакви оплаквания от този и онзи или пък само защото са влезли еди-къде си 2-3 познати свестни деца, да обърнат подредби и желания? Все едно не вземаме стратегическо решение, а се чудим какъв вид сладолед ни се яде в момента...

# 1 286
Добро утро. Мен сън не ме лови заради нашата неправилна подредба - в последния момент преместихме една паралелка напред на база на грешно проверен бал от миналата година и точно там го приеха. Така елиминирахме  френската, 133-то.... май ще чакаме трето класиране Той пък снощи включи НТВГ в плановете неочаквано, макар че преди отказваше тази гимназия, но аз не искам много, защото сестра му е завърши. А бе.... Не съм очарована.
Здравейте,
Може ли да споделите резервите си към НТБГ. Моята дъщеря е приета там - Икономическа информатика. В момента се чудим дали да участва във второ класиране за 32 - ро. Тя учи там до сега и го искаше, но в момента е разколебана.

# 1 287
Здравейте, БГ мами,
Следя ви вече цяла година.И моята дъщеря е 7клас . Изпитите минаха, справи се горе-долу добре, 402,5 е балът й. Първите й желания са 1 АЕ и ФЕГ.След това , 22, 35, 32 НФСГ и т.н.На първо класиране я приеха Ик и М. с англ. език. в НФСГ. Настана драма обаче. Сега се чуди какво иска, да остане ли в НФСГ или да се пробва на второ за 22( смятам, има шанс за паралелка с ИЕ/АЕ) ? Отиваме с документи за второ и за записване Sad..... Луднала съм. За НФСГ имам отзиви, но за 22 почти никакви Sad

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 00:10 от Бояна Давидкова 672579

# 1 288
  • София
Добро утро. Мен сън не ме лови заради нашата неправилна подредба - в последния момент преместихме една паралелка напред на база на грешно проверен бал от миналата година и точно там го приеха. Така елиминирахме  френската, 133-то.... май ще чакаме трето класиране Той пък снощи включи НТВГ в плановете неочаквано, макар че преди отказваше тази гимназия, но аз не искам много, защото сестра му е завърши. А бе.... Не съм очарована.
Здравейте,
Може ли да споделите резервите си към НТБГ. Моята дъщеря е приета там - Икономическа информатика. В момента се чудим дали да участва във второ класиране за 32 - ро. Тя учи там до сега и го искаше, но в момента е разколебана.
Ами...не се юркаха много много да учат. В 8 клас доста добре беше с езика, но после...то намалени часове за щяло и нещяло ли не беше, счетоводство как и предаваха - не е истина!! Дъщеря ми намрази математиката заради учетилка..... И дъщеря ми и сина ми са учили с 32-ро до 7 клас/ в кой клас беше дъщеря ви?/ и знаете там как стои въпроса с намалените часове. Снощи гледах в НТБГ има променя в плановете, дано са позатегнали нещата вече.
На въпроса за грешките....ами как стана - в последния момент променихме подредбата, която бях направила преди това, щото бащата настоява за френски и това обърка нещата, защото сме гледали грешен бал на първо класиране от мин.година - гледали сме навярно девойки. Знам ли вече....

# 1 289
И нашата драма е подобна: НТБГ или второ за 32 ро

Общи условия

Активация на акаунт