СЕДМИ клас 2019/2020 - Първо класиране - (13.07. - 19.07)

• 107 168
  • 2 759
  •   1
Отговори
# 2 340
Според вас, има ли минимален шанс балът за 2 АЕГ или ФЕГ да падне с 20т.?

# 2 341
  • Стара Загора
За Созопол потвърждавам - за 8 дни от понеделник само в неделя беше пълен плажа, а хора в града имаше по-слабо петък вечер, и в събота и неделя..Явно тази година хората предпочитат морето да е на уикенди....
И много хора са без отпуски според мен.
Нашата почивка я бях резервирала още началото на януари. На нашето море е. Надявам се на спокойна и без навалици почивка.
И аз съм от провинцията . Чета и следя нещата, подадох онлайн документи на сина, до човек е, не до местоживеене:))))
И въпреки, че е приет на първо желание и записан вече още ви чета:)
Вчера ходих до майка ми да си взема речниците по немски език и после прочетох Аманда... божке и у нас ще е същото:))) А аз ще му дам.... младостта си:))))

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 14:33 от Хера

# 2 342
Всеки трябва да си прецени силиците на детето, ако влезем във ФЕГ ми е ясно, че допълнително англ. ще я разконцентира, тя и без това не може да се съсредоточава принципно.
Добре, че съм на работа и не мога да мисля много за второ класиране. Не мога да повярвам, че в понеделник приключва всичко за нас, каквото и да е се записваме.

# 2 343
На теория може да се случи всичко, но на практика да падне бала с 20 точки за тези гимназии е невъзможно. Погледнете статистиката за минали години и ще установите падане с по 5, понякога даже 7-10 точки, но 20 са статистически невероятни.

# 2 344
  • София
Нищо не съм чела назад, после ще се връщам. Операцията на баща ми мина успешно. Сега предстои възстановяване и раздвижване, което няма да е бързо, но лека полека ще се случат нещата. Вече спокойно чакам класирането в понеделник и нямам търпение.

# 2 345

Статистически има шанс да падне и с повече, но с много малка вероятност (общо взето колкото по-голямо число искате, толкова по-малка вероятност, но различна от 0). Миналата година има паралелки и с -13 във ФЕГ. По-миналата: -10.

# 2 346
  • софия
Пълно и успешно възстановяване, Мони!

# 2 347
Бързо възстановяване на баща ти, Мони!

# 2 348
  • София
Бързо възстановяване на баща ти желая от все сърце, мама Мони! ❤️

# 2 349
  • София
Ех, хора, цял ден лежа на плажа и ви изчетох най - сетне, не мога да ви догоня. 😂
Сега по точките:
Аманда, ако беше в Стара Загора ти гарантирам, че със сигурност нямаше да запишеш детето си във ветеринарния техникум. Голяма група наши приятели са завършили там, скоро бяха ма другарска среща, на която учителите са им казали, че техникума няма нищо общо с преди и в момента имат само цигани - ученици. Същото важи например и за химическия техникум в Димитровград, където някога се е влизало по пантофи дори.

За среща - на линия съм, знаете, чр отдавна искам да се запознаем на живо. На Созопол ще бъдем от 30.7 за 10 дни, през другото време съм в София.

Стискам палци за понеделник всеки бал да падне до нужния и всяко дете да е щастливо!

Незаинтересовани родители винаги е имало и винаги ще има, не желая да съм от тях и се радвам, че си общувам с вас!

И една снимка от мен от сега за вас от сърце:

# 2 350
Бързо възстановяване на таткото на мама Мони!
Прекрасни морски снимки!
Има ли онлайн тестове за определяне на ниво, безплатни, но достатъчно достоверни? Или сте правили към различни курсове, вие и децата?

# 2 351
За Созопол потвърждавам - за 8 дни от понеделник само в неделя беше пълен плажа, а хора в града имаше по-слабо петък вечер, и в събота и неделя..Явно тази година хората предпочитат морето да е на уикенди....
И много хора са без отпуски според мен.
Да, а също така според мен ги няма и чужденците. Балконът ми е под трасе на бургаското летище и други лета самолетите бръмчат над главата ми през пет минути, а сега, ако мине някой самолет, почвам да се чудя к'ва е тая странна птица 😵
Моят младеж е записан вече в ПГКПИ в Меден Рудник по второ желание, първото беше другата паралелка в същото училище, но преценихме, че при разлика в бала 30 точки няма смисъл да чакаме още една седмица, предните две години е падал до 2,5 точки.

Разсмяхте ме, като ми припомнихте, как се потих над частите на колата на немски 😹 най-вече, щото не знаех и на български какви са тия всичките ремъци и бурмички... Десният винт на лявата задна гума май си имаше някакво специално име...

Мама Мони, бързо възстановяване на баща ти, ако съм в състояние да помогна с някакво медицинско мнение, тук съм 💖

# 2 352
  • София
Има ли онлайн тестове за определяне на ниво, безплатни, но достатъчно достоверни? Или сте правили към различни курсове, вие и децата?

https://learnenglish.britishcouncil.org/online-english-level-test

# 2 353
  • София

Статистически има шанс да падне и с повече, но с много малка вероятност (общо взето колкото по-голямо число искате, толкова по-малка вероятност, но различна от 0). Миналата година има паралелки и с -13 във ФЕГ. По-миналата: -10.

Вчера 05.08.2019г. се проведе IV етап за класиране, на ученици в VIII клас.
Класирането приключи и резултатите са изнесени в долната таблица.
Записан е ученикът с най-висок бал. Свободни места в паралелките с
днешна дата няма.
РЕЗУЛТАТИ ОТ ЧЕТВЪРТО КЛАСИРАНЕ, ЗА ПРИЕМ В VIII КЛАС:
№ Вх. № БАЛ
1 2201328 392,500 ЗАПИСАН
2 2201192 381,000
3 2208002 332,000
4 22002362 325,500
06.08.2019г

Ето линк към целия документ:
https://www.feg.bg/wp-content/uploads/2019/08/SAOBSHTENIE-zapisan.pdf

Първите две са момичета, вторите- момчета.
Разликата с първо класиране е към 50 точки, 443, 5 и 443 са от първо класиране за миналата година.

# 2 354
Azzy, четвърто класиране е нещо съвсем отделно.
Още на трето  е различно - авантюристи, силно желаещи дадено училище, ново редене. На трето и четвърто може и да се качи бала, но това не променя статистическите очаквания на второ.

Общи условия

Активация на акаунт