Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как изглеждат тези пликове с цип?
Какво представлява разкритието и как се измерва?
Какво представлява протеинът за бременни и каква е неговата роля?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как изглеждат тези пликове с цип?
-
Какво представлява разкритието и как се измерва?
-
Какво представлява протеинът за бременни и каква е неговата роля?
-
Как се измерва разкритието и какво е нормалното разкритие?
-
Мога ли да ям пилешки дробчета, много ми се приядоха напоследък?
Иначе ако изтекът вкъщи, няма проблем, но всъщност се надявам нищо да не тече, за да мога да остана колкото се може по-дълго време вкъщи и да отида за финала в болницата 
Аз не ги броя и честно казано не се и замислях. При мен има часове, в които е пълно затишие и нищичко не усещам и има часове, в които е дискотека. Даже мисля, че си има свой режим и сравнително добре си го следва.
Направо си боли...
), защото ако случайно не го усещам и започна да го бутам, той никога не реагира, което ме втрещява още повече. Добре, че не се паникьосвам лесно и имам търпението да изчакам. После обаче се започват едни танци... нещо бързичко ще да е
3100 гр бебе, ще пия Магнезий още 10 дни и го спирам. Каза, че няма смисъл да ходя на запис на тонове, при положение, че не се вижда нещо притеснително. Ако има нужда, той ще ми каже