Великобритания - тема 83 Много Лятна Малко Коронована

• 39 369
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
  • Bristol
Супер mimmito! Кой парк беше? Кое фери ползвахте и колко ви излезе?

# 256
  • Оптимист по принуда
Да, може ли линк към мястото?

# 257
Ние се прибирахме от Франция в петък,бяхме в Сен Тропе, но не са задължителни маските ,но бяхме два дни преди това в бг и сме под карантина.Не ми е ясно от кога започва да тече обаче,от първия ден във Франция ли или от момента когато влязохме в Сърбия?

# 258
  • Манчестър
Ние се прибирахме от Франция в петък,бяхме в Сен Тропе, но не са задължителни маските ,но бяхме два дни преди това в бг и сме под карантина.Не ми е ясно от кога започва да тече обаче,от първия ден във Франция ли или от момента когато влязохме в Сърбия?

Ами маските сега вече са задължителни навсякъде във Франция, не само в Сен Тропе. За дните не знам, но за Белгия казаха,че ако минаваш транзит и  не си спирал никъде дори за гориво няма карантина.

# 259
Здравейте,имам предвид,че в затворени помещения са задължителни или там където има много хора навън са препоръчителни.Няма начин да не се спира никъде,все пак трябва да се сложи гориво,да се отиде до тоалетна и да се хапне нещо.Карантината и коронавируса са ми най-малкия проблем в момента честно казано.

# 260
  • Великобритания
Мястото е Thorness Bay , Ние букнахме през hoseasons
Минахме с ферилинк , общо всичко излезе към 800 , като само ферито в 2 посоки беше 200 ,(чак там разбрахме , че ако се обадим на рецепцията ще ни дадат код за отстъпка за ферито - ама след дъжд качулка )  иначе хванахме добра цена за караваната , за нас е идеален вариант , защото сме с куче , и доплащаме само 30 или 40 £  за него
https://www.hoseasons.co.uk/holiday-parks/thorness-bay-ptho
Ферито е около 30-40 минути , ама много бързо мина , с маски задължително пак , и само детските кътове не работят , всичко друго си е ок

# 261
  • Bristol
Не знам как ще засекат дали си спирал в Белгия, но по принцип Белгия се минава много бързо и е съвсем възможно да се мине през нея без да се спира за гориво, тоалетна и храна. На нас никога не ни се е налагало да спираме непланирано там или в Холандия, а всяка зима пътуваме или до Франция или до Австрия с кола. Дори от Франция въобще няма нужда да се минава от там, ако пътувате към Кале или Дънкърк.

# 262
  • Bristol
Mimmito, и аз там букнах! Това беше единственото свободно в този район, което ми излезе и то само 3 нощувки. Имаше и други хотели и къщички, но на някакви безумни цени... И караваната не беше евтина, но някак по се ядваше. Аз по принцип бягам от такива места, но бях много отчаяна вчера 😂 ще си взема задължително и колелото, защото отдавна исках да обиколя из острова с колело. Дъщерята искаше море и плаж, а мъжът просто да отидем някъде Simple Smile

# 263
  • Великобритания
значи за плаж препоръчвам да идете до Ryde , най хубавия плаж наистина ,
с колела има много да се обикаля  по тия селски пътища , поне ние забелязахме много групи  с колоездачи
дано караваната ви е в горския район , хем да подишате чист въздух , хем да не ви пече много ..
аз бях взела един пакет мокри кърпи антибактериални , и един детол спрей , преди да влезем в караваната набързо позабърсах , но така или иначе имаше табела , че е минала дезинфекция,
Кога тръгвате вие?

# 264
Много приятно изглежда, чак започнах да се депресирам. Отивайте, Мери.

# 265
  • Манчестър
Мери, вие защо се отказахте от България?

# 266
  • Bristol
Мери, вие защо се отказахте от България?
Заради карантината, Аве. Ако си ок с България в Гърция е още по-безопасно, но винаги може да го има момента и на изненада за карантина и там. Една седмица по-рано да беше Гърция и щяхме да отидем. Избягвай Северна Гърция, Кавала и Корфу за момента. Гърците ще правят локал локдаунс само. В момента цените на квартирите са супер в Корфу, аз натам гледах 😔

Благодаря Mimito! Аз през booking ги намерих съвсем случайно, гледайки за друго настаняване и въобще не знам каква ще е караваната и къде, не пише. Те имат имена някакви и по това можеш да се ориентираш в кой район е. Само знам, че е с две спални... Предполагам барбекю на сайта не е позволено да се пали? Ние сме от 16ти там, ще видя и кои ресторанти предлагат отстъпката от понеделник до сряда и тях ще ги посетим Simple Smile Видях, че фиш анд чипс ресторанта на сайта не е с добро ревю.

# 267
  • Манчестър
 Мери, в БГ аз определено се чувствах по-добре оттук . Отделно, че мойте съмнения в цялата тази история  нарастват с наносекунди скорост.

# 268
  • Великобритания
може да се пали барбекю, поне ние палихме , а и почти всички около нас палиха , че и по няколко пъти на ден
Фиш и чипс не ядохме от тейк ауея , но от ресторанта каквото ядохме беше много вкусно , особено пиците на пещ и едни картофки с melted cheese and bacon голяма вкусотия
Имат ап, разглеждате , поръчвате и плащате през него ( с карта само) , въвеждате си номера на масата и ви ги носят.. доста добро е обслужването , наистина се стараят
ааа .. има и коста кафе машина ( Рай за мен )
Да се допълня .. най големият минус за мен - интернетът е супер зле , платих за wi-fi 27 кинта за 7 дена , не успяхме да го ползваме и 5 минути , няма го и толкоз. Не си давайте парите на вятъра , на телефона 4g e по добре , само да имате хубаво место и да го хващате , на кафето има безплатен wi-fi също

# 269
  • Bristol
Супер полезно инфо! Благодаря, mimmito! Аз кафеварката мислех да си нося и кафе, но щерката ще е щастлива с напитките от Коста Simple Smile

Ave, better safe than sorry. Особено карантина 14 дни и предих бях писала, заради 1-2 седмици отпуска, не, благодаря. Аз съм от съвестните и карантината щях да си я спазам Simple Smile Иначе щом не те притеснява и можеш да работиш от вкъщи, сега е моментът да пътувате.

Общи условия

Активация на акаунт