Великобритания - тема 83 Много Лятна Малко Коронована

• 39 300
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • Оптимист по принуда
Могат да пътуват и с лк.

# 526
  • Sofia
Още един път ви благодаря за съдействието.

# 527
Здравейте,  днес получих писмо от училището на щерката какво да правим в случай на сиптоми. Обаче не ми стана ясно кой ще ни лекува ако недай боже се окаже някой от нас позитивен? И се притеснявам, защото при мен всяко гърло минава на антибиотик след изкарани синузити и пневмония преди години, пък и съм с алергична астма. Разбирам желанието на правителството да ограничи разпространението, обаче никой нищо не споменава ако имаме проблем какво правим?

# 528
В смисъл, как кой ще ви лекува? При по-леки симптоми се стои и кара у дома, при усложнения се отива в болницата.

# 529
Чисто нов британски гражданин. Туко що ми мина церемонията, дадоха ми сертификата, дадох клетвата и слушахме хинма. Сега вече въпрос на време и самия паспорт да подам, но той вече въпрос на свободно време.

# 530
Чисто нов британски гражданин. Туко що ми мина церемонията, дадоха ми сертификата, дадох клетвата и слушахме хинма. Сега вече въпрос на време и самия паспорт да подам, но той вече въпрос на свободно време.

Честито!

Аз пък тъкмо гледам, че са ни потвърдили статута с мъжа ми, но за децата писмо няма още. За тях пращат ли като приемат нашия автоматично?

brumm, ако имаш някой от трите симптома, запазваш час за тест през сайта. Всичко останало по познатия ред - звъниш на ЛЛ за час за преглед или рецепта. А ако е нещо спешно - 111.

Малката от неделя е с висока температура. Дадоха ми час за тест за след 2 часа още в същия ден и понеделник сутринта имах резултат. Сега си я лекувам стандартно и дано не стигане до лекар. Както и предполагахме - негативен. Но тя откакто тръгна на градина е с една ужасна гъста хрема, която предаде и на мен и беше логично вдигането на температура.

# 531
Ронка, честито Simple Smile
Памперс, за децата се кандидатства за статус по същия начин, не става автоматично чрез родителите. После и за тях идва мейл с потвърждение.

# 532
  • UK
Ронка, Честито!

Ние бяхме на изпита по английски в петък, сега се опитвам да наглася Life in UK теста, че ММ беше отпуска незнам кога ще може да излезе пак.

# 533
Ронка, честито Simple Smile
Памперс, за децата се кандидатства за статус по същия начин, не става автоматично чрез родителите. После и за тях идва мейл с потвърждение.

Аз и за тях кандидатствах. Значи да чакам писмо.

GreenP, ще разкажеш ли за теста? Догодина ще трябва и ние да го минаваме.

# 534
  • София
Честито, Ronka!

# 535
Благодаря ви момичета и испех на всички, които ще минават през това 🙂

# 536
  • Истински се вижда само със сърцето.
Честито Ронка Simple Smile

Ние сме на life in UK   в края на октомври, после ще ходим другия когато се стиковаме пак с ММ, само всичко да е ок покрай вируса.

# 537
Честито Ронка,аз тепърва ще подавам за settle statute, защото 5 години имам декември чак.

# 538
Здравейте, имам въпрос, като изобщо не знам дали в подходящата група задавам. Работя в малък градски хотел, който преди локдауна работеше основно с туристи. Заради рестрикциите на определени държави както и рестрикции за заведения и хоспиталити бизнес след локдауна клиентите ни са различни. Шефовете ни имат няколко хотела като един от тях работи изцяло със социалния департамент и настанява хора в нужда. Заради липса на места започнаха да прехвърлят към нас. Предимно хора със зависимости. Имахме събрание вчера, и ни обявиха че са в процес на сключване на договор със социалните, за да работим изцяло с тях. Доста хотели в Глазгоу затвориха за обикновени туристи и работят само със социалните. Въпросът ми е, понеже имаме срок да помислим дали искаме да останем, можем ли да изискаме някакъв тренинг поне. Ние не сме социални работници, рецепционисти сме. Вече имаше няколко неприятни случки, заплахи за самоубийство и така нататък и ние не знаем как да реагираме.

# 539
  • Великобритания
A_Joker не мога да дам точен отговор , но моя съпруг работи като охрана , точно в такъв хостел
Всяка седмица имат поне по 3 репорта за проблеми , кой прекалил с дозите , кой препил , боища , миналия месец един се наръга пред него , та полиции, линейки .. Не е за всеки , по едно време мислех да изкарам курсовете и да почна дневни смени там , че търсеха персонал .. ама след тоя инцидент мъжът ми е твърдо против - определено не е лесно и трябва здрава психика

Общи условия

Активация на акаунт