ДЕВЕТОКЛАСНИКЪТ е във владение на ваканционното настроение

• 34 087
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
... Просто си представям физиономията на дъщеря ми, ако й предложа да дойде с мен на сбирка на бг мама. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ти ѝ кажи, че ще я водиш на сбирка бг-щерка.Stuck Out Tongue Winking Eye /бг-синко респ./

# 91
  • Sofia
За неделя силно се надявам и аз да дойда, ако съм в движение. Вчера стъпих накриво и нещо повредих крака, който чупих преди две години. Мислех да не му обръщам внимание, но до вечерта адски ме заболя и се поду. С предишното счупване пак така беше. В Пирогов ми казаха или 2-3 дни да не стъпвам изобщо на него, или да ме гипсират. Избрах първото, а си имам толкова ходене по задачи, но сега кротувам и слагам лед през 1 час.
Младежът утре ще се прибере в Сф и ще го питам дали иска да дойде. Никога не знам с какво ще ме изненада, та why not.

# 92
За неделя силно се надявам и аз да дойда, ако съм в движение. Вчера стъпих накриво и нещо повредих крака, който чупих преди две години. Мислех да не му обръщам внимание, но до вечерта адски ме заболя и се поду. С предишното счупване пак така беше. В Пирогов ми казаха или 2-3 дни да не стъпвам изобщо на него, или да ме гипсират. Избрах първото, а си имам толкова ходене по задачи, но сега кротувам и слагам лед през 1 час.
Младежът утре ще се прибере в Сф и ще го питам дали иска да дойде. Никога не знам с какво ще ме изненада, та why not.
Току виж сме запознали астралните близнаци, ако и моята се обърка нещо. Все пак твоето момче е първият мъж, който е видяла щерката след доктора , който я изроди Smile

# 93
  • София
... Просто си представям физиономията на дъщеря ми, ако й предложа да дойде с мен на сбирка на бг мама. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ти ѝ кажи, че ще я водиш на сбирка бг-щерка.Stuck Out Tongue Winking Eye /бг-синко респ./

Непременно  ще пробвам следващия път като се заорганизираме отново. Joy А пък и сега на дошлите тийнейджъри, ако им хареса може да повлекат крак и да започнат да се срещат сами и без бг мамите си. Joy
Мисля си, че по-лесно бих замъкнала мъжа ми (който изначало е  на мнение, че си губя стабилно времето във форума, което не че не вярно, де Stuck Out Tongue Winking Eye),  отколкото princess, но знае ли човек.

# 94
  • София
Хайде да си дадем време до събота на обяд за тържествени покани до децата и да се преброим.
Ще се радвам да се видим,
Санака, Слънце, пенсионирана русалка, айде и вие с нас! На Дидева не смея да се надявам в тази напрегната седмокласна кампания....
Най-много да окупираме цялото кафене. Ама, що пък не!
aniK, прави каквото трябва, да овладееш положението.  Само да кажеш, идвам и те докарвам!
Hug

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 16:47 от Fair Lady

# 95

Да се оправяш бързо, aniK, не е шега работа!
Съвсем му изпуснах края, така сте се засилили, че едва смогвам да ви настигна, при това само с четене. Нищо, нищо, само така Simple Smile

# 96
  • София
Ние уж пикник щяхме да правим този уикенд, за юлските горещници Laughing , ама като гледам времето... В Гръция брах душа от жега, върнах се и умрях от студ. Joy Тези късни класирания на седмокласниците утрепаха и юли. Smirk

# 97
  • София
На кантар съм. Ще взема малката с мен. Набора каза, че ще дойде ако дойдат” некви яки хора” считай мацки.

# 98
  • София
Ние уж пикник щяхме да правим този уикенд, за юлските горещници Laughing , ама като гледам времето... В Гръция брах душа от жега, върнах се и умрях от студ. Joy Тези късни класирания на седмокласниците утрепаха и юли. Smirk
Юлските горещници са в края на юли, а не както ги нарочиха У средата. Та, пикникът ви не се е отменил.
Можеш да "подгрееш" с едно кафене. А ако още ти е студено,  ще им кажем да пуснат печките. Simple Smile

# 99
  • Sofia
На кантар съм. Ще взема малката с мен. Набора каза, че ще дойде ако дойдат” некви яки хора” считай мацки.

С такава "стръв" и моят сигурно би дошъл Laughing

# 100
  • София

Че какво ви пречи да обещавате? Ние да не би да не сме "яки хора". Е, ако се разминаваме с техните представи, значи им липсва въображение Joy

# 101
Тези с щерките да пращаме ли снимка на лично, не че моята не я знае, де, така че останалите Joy

# 102

Те и мацките така казват...
А и ние сме си мацки, няма лъжа, няма измама Sunglasses

# 103
Мацки, разбрахте ли, че новата учебна година ще започне присъствено?

# 104
  • София
Ще доведа Валерия, не я е виждал 11 години..., Само не знам дали е в яките графи...

Общи условия

Активация на акаунт