Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са преживяванията на други майки с кърменето и изцеждането?
Какви са препоръките за болницата Niagara в Благоевград?
Какви са изискванията за получаване на еднократна помощ при раждане на дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са преживяванията на други майки с кърменето и изцеждането?
-
Какви са препоръките за болницата Niagara в Благоевград?
-
Какви са изискванията за получаване на еднократна помощ при раждане на дете?
-
Какви са преживяванията на майките при обличането на децата и грижите за тях у дома?
-
Какви са различните преживявания на майките със симптоми преди раждането?

По принцип правеше пауза след баня от 22:00 до 02:00 и след това си се будеше на 2 часа, 2 часа и половина ( в 4, в 6, в 8 ). Снощи го накърмих след баня към 21:30-22:00, събуди се в 02:00 и после спа от 03:00 до 07:00. Сутринта като видях колко е часът, първо се притесних за напрегнатите ми гърди, но после той си ги изпразни добре и си навакса с яденето, пак на всеки 2 часа
Ще видим тази нощ как ще е, но дори да е било еднократно, пак се радвам, защото много си мечтаех за повече от 2 часа непрекъснат сън, добре ми се отрази. Не знам дали е свързано, но от вчера давам Био Амика, въпреки, че мислех да давам само пробиотик. Но педиатърката ме убеди да пробваме, защото коремчето му е пълно с газове и много го мъчи.