Най-гадната зодия за мъж! - 3

• 37 273
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
Момент, мен ме е питал Стрелец. Сега се сетих. Joy

# 466
Извинявай Юлитке, но в оригинала на вица питащия е в женски род Wink

# 467
Тук един съфоромец нали обясняваше какво и защо привличаме според нашата натална карта.... 🙄 Аз все на лъвове попадам, не ги понасям само заради тази тяхна грандомания. Имам само един познат Лъв, чудесен характер, добър приятел. Иначе моите мъже гаджета, включително и настоящият ми, имат по нещо лъвско - асцедент, луна, венера... Той нали каза, че това е силна проява на Лъв. Но тези мъже не са имали, и не са проявявали силно чертите на лъвът. Настоящият ми съпруг, със сигурност се радва когато му казвам че е красив и умен ( такъв е, наистина). Обаче твърди, че го чувствал като мазнене....😜

# 468
Аз имам Луна и Юпитер, Лилит в Лъв. Може пък затова да стана свалката с мъжът ми навремето?

# 469
  • Бургас
Аз имам Луна и Юпитер, Лилит в Лъв. Може пък затова да стана свалката с мъжът ми навремето?

Луна на жената и Слънце на мъжа в един знак е класика за привличане, сигурно е с най-висок бал.

# 470
  • София
След като споменахте чатенето, по време на извънредното общувах с
Козирог, Дева, Стрелец, Везни мъже.
И въобще поддържам контакт с тях чисто приятелкски.
Мога да направя психо профил на повечето мъже.
Всички искат още една майка, имат комплекси и са като деца.
От тези 4мата най-заплашителен е козирогът, тъй като е и отмъстителен.

Отделно какво виждам за скорпион
Тези като захапят и това е. Твои са , покажеш ли им малко загриженост и им направиш 2 комплимента.

Писах си с един Водолей
Възможно най-хладните свалки ever. Но, единствен от всички останали зодии ме питаше - имаш ли нужда от помощ ( не на думи , в реала)

# 471
Луна на жената и Слънце на мъжа в един знак е класика за привличане, сигурно е с най-висок бал.

уффффффф, аз с луна в овен и марс в 7ми дом знаеш ли какво ми е Laughing

# 472
  • Бургас

уффффффф, аз с луна в овен и марс в 7ми дом знаеш ли какво ми е Laughing

Какво ти е? Laughing 

Няма да се много лесна, но ако правилно те разбирам и двете са в 7 дом би трябвало да привличаш хора, но дали ще можеш да мелиш брашно е друг въпрос.

# 473

Уау ! Значи не е случайно. И това в 7 ми и 8 дом. Не мога да разбера защо Лъв владее и 7 и 8 дом едновременно ? Иначе 7 ми почва в Рак, но до средата. Както и да е, явно мъж Лъв ми е писан, както си и стана.

# 474
  • Бургас
Не е задължително условие, но е късмет да го имаш, затова и се разбирате и харесвате.Домовете забравих от часа и/или от местоположението зависеха, но се случва един знак да обхваща няколко дома или един дом е с няколко знака.

# 475
Мъж везни не можеше да мине покрай огледало без да се погледне с уж шеговито "Я какъв съм убавец!". И позираше за снимки по-добре от мен. 😂

# 476
Оля, описваш моя син Joy

# 477
Еее, мъжката везна си е топ-кокона, това всички го знаят.

# 478
И не само мъжката.

# 479
Мъжката и женската везна нямат нищо общо поне мойте впечатления от хората, които познавам аз.  Мъжа везни е много суетен, поддържан. Външния вид му е най- важното нещо. Жената везни- нечистоплътна/нередовен душ/, въпреки че на пръв поглед не личи, но важното е, че се е напарфюмирала/ претенции няма да е скъп парфюма за разлика от мъжа везни/.Изобщо не е толкова вглабена във външността си. Иначе като хора са спокойни, неконфликтни, контактни, обичат хармонични отношения. Нищо лошо не мога да кажа за характера на хора от тази зодия.

Общи условия

Активация на акаунт