Най-гадната зодия за мъж! - 3

• 37 213
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
А Венера в Близнаци за какво говори?

# 196
А Венера в Близнаци за какво говори?
Венерата отговоря и за това какви жени харесва мъжът. Е, малко повече отговаря за любовницата.
В случаят ще се търси жена с  качестват на Близнаците - многопластовост, ерудираност, приказливост.

# 197
Хаха, това ме срази. Затова ли с Венера в Козирог съм си взела ... Козирог. Grinning

# 198
Венера в Близнаци е раздвоение. Единият близнак/ близначка иска/ харесва едно, другият/ другата е на друго мнение. Променливост. Интелектуална страст, която надвишава физическата. Човекът е малко хладен.
Дори ако зодията е топла, любяща, Венера в Близнаци те кара да стоиш на разстояние, да се разсейваш, да правиш нещо друго, да си свободолюбив. Може да има интерес към няколко обекта  паралелно.

# 199
Какво й е зле-то на венерата във водолей?

# 200
Благодаря ви! А Венера в 10-ти дом в Близнаци?

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 18:36 от Анонимен

# 201
Аз наскоро разбрах, че е съществувала личност на име Tarrare, роден в края на 18 век. Интересно ми е какви са били неговите характеристики.....🤐

# 202
  • Тра-ла-ла
Има отделна тема за астрологията с по-подробни обяснения и тълкувания
https://m.bg-mamma.com/?topic=1244638.msg41376906#new

# 203
  • UK
Какво й е зле-то на венерата във водолей?

Такива индивиди често се самоизолират по собствено желание, трудно се сближават, ексцентрици, обичат да са заобиколени от много жени, една не им е достатъчна. Трудно е да ги разбереш. Фантазьори, не обичат брачният живот, предпочитат да са сами и да си философстват в измисленият свят.

# 204
  • Тра-ла-ла
Добавям за МЪЖЕТЕ с Венера във Водолей. Като цяло са хладни и дистанцирани. Не изпитват особена необходимост от интимности като прегръдки и целувки. Даже направо не разбират потребността на другите от такива лигавщини. Склонни са да подтискат чувствата си, ако приемем, че е възможно да изпитват сериозни и дълбоки такива. Възможно е повече да ги интересува духовното, интелектуалното и приятелското у жената, отколкото любовното и сексуалното. Т.е. да предпочетат ненатоварващи взаимоотношения пред вероятността някакви женски емоционални амплитуди да им развалят дзен-а.

Приятелството с жена може да прерастне в интимна връзка. Връзката да затихне до приятелство. Въобще не обичат да бъдат ограничавани във връзките, не само за брак. Имат странни виждания за взаимоотношенията си с противоположния пол. Харесват интересни жени, които изпъкват сред масата. Но и бързо могат да изгубят интерес, ако не си постоянно на ниво...

Като теглим чертата....странници, които може и никога да не разберем. Камо ли да обединим нашия и техния свят за едно общо бъдеще. Това е твърде ограничаващо и скучно Joy

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 21:33 от Джулая

# 205
Оф, само за тази Венера във Водолей четем, откъде тръгна, даже взех да се разпознавам...Накрая си проверих записките и аз съм също с Венера във Водолей. Джулая, кажи две изречения за жените!

# 206
Това си ми звучи като най-обикновен, средностатистически; Водолей, Близнак или Везнянко на мен.

# 207
Това си ми звучи като най-обикновен, средностатистически; Водолей, Близнак или Везнянко на мен.
Да, на мен на Водолей абсолютно.

# 208
Че къде ти Близнаци или Везни хладни и дистанцирани?

Като казахте класически Водолей. На една приятелка от детинство мъжът й е Водолей и във фейсбук публикува само някакви странни неща. Не знам колко приятели има, явно малко, но основно май само аз му ги лайквам...Joy Разбирам го човека, така да се каже.

# 209
Сериозно ли? Ами такива са ми и тримата въздухари на мен. Има една песен "Cold as Ice", от преди 100години, на мой бивш Близнак му я крещях в ухото, идеално го описва. Той пък се радваше, все едно комплимент му правя. Smiley
Водолей са ми готини на мен, за компания.

Общи условия

Активация на акаунт