Най-гадната зодия за мъж! - 3

• 37 201
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
  • UK
Пробвали ли сте да вземете жива РИБА с голи ръце? То се мята насам-натам, изплъзва се, пада и изчезва.. И пак го чакаш, мамиш го да дойде, чакаш, още чакаш.. и като го изтеглиш от дълбоката вода, пак същата история.
Особено тези с Венера във Водолей.

# 181
  • Тра-ла-ла
Ох, тази Венера във Водолей Scream ...независимо от слънчевата зодия.

Двама мъже познавам с такава позиция. Единият е стар ерген, поживял си на млади години. Другият също е възрастен и с манталитет на стар ерген. Твърди, че е бил женен и имал деца, но не поддържал връзка с тях. Трайно необвързан и интересът му към жените е само на думи. Вирее само в коч компании.

В същото време Алек Болдуин (62г.) също е с Венера във Водолей. А има 5 деца от последната си жена. Най-голямото е на 7г.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 13:48 от Джулая

# 182
Бях гледала един документален филм, за една убиица, много зловещо беше, по истински случай, та тази, беше убила няколко от собствените си деца, и непрекъснато беше бременна с ново. Докторите казаха, че имало такива състояния при някои жени, нужда да са непрекъснато бременни, обикновено не ги бива в полагането на последвалите грижи и отговорност за бебетата им. И други такива има по света, без да са зли убиици разбира се, особено в държави като Германия, с добра социална система, какви случаи знам и познавам лично, лелемайко...

Като чуя за някой с по 5-8 породени деца, в днешно време  все някак нездравословно ми звучи, правя си лични асоциации някакви, точно заради лични наблюдения.
 Но те все пак са селебрити хората, сигурно просто си имат план за изпълнение и си действат,  нищо лошо не правят.
Нейната Венера къде ли се намира? Thinking

# 183
  • София
В скорпион Joy

# 184
  • Тра-ла-ла
При Болдуиновица Венера е в Стрелец

# 185
  • София
Визирах тази на убийцата, дето си мори децата Laughing

# 186
Хилария Болдуин си има някаква обсесия на тема бременност, бебета, деца. От друга страна, Алек Болдуин според мен така и не преживя и не се примири с развода с Ким. Като се събра с младата и хубава Хилария, явно я е оставил да води и да ражда колкото си иска, той пари има и не го бърка. А с новото си щастливо семейство допълнително ще натрива носа на Ким какво е изтървала и как той си живее пълноценно и без нея.

# 187
  • Тра-ла-ла
Овен да страда 10г. за някоя жена, камо ли бивша съпруга?! Абсурд да го повярвам. Bowtie

# 188
Не че е страдал от любов и обич, а като удар по самочувствието му. Ким не му даваше детето, съдеха се с години, по-скоро е натрупал гняв и омраза към нея.

# 189
Джулая, ти пък по какво ги разбираш на кой къде му е.....венерата?? Open Mouth

Болдуин не бяха ли се изпокарали зверски след развода с Ким, май и двамата бяха с проблем с алкохола.

За него не знам колко страда, но Бейсингър е единствената актриса на света, която баща ми харесва, поне малко на външен вид. Никога и за никоя не беше казвал, че е красив, дори хубав/а, Бейсингър е единствената в света, след майка ми разбира се. Smiley

# 190
  • Тра-ла-ла
Джулая, ти пък по какво ги разбираш на кой къде му е.....венерата?? Open Mouth
С калкулатор за натална карта. Например https://horoscopes.astro-seek.com/birth-chart-horoscope-online

# 191
Мислех че трябва и час да се знае.

# 192
  • Тра-ла-ла
Мислех че трябва и час да се знае.
Час трябва, за да се видят асцендента, десцендента, имум цели, медиум цели и коя планета в кой дом попада в наталната карта. Не съм спец, но това знам Blush

# 193
асцендента, десцендента, имум цели, медиум цели
Ко каза ко Sweat Smile

# 194
  • Бургас
Тъкмо щях да кажа, че Риба с Венера във Водолей е по-зле от Овен с Венера във Водолей.Все пак Овена го движат други подбуди от Рибата, освен това са хармоничини помежду си двете планети.
Ким е Стрелец, Хилария Козирог.И преди съм го споменавала, че Овните правят често успешни връзки с квадратиращи Слънца-Раци и Козирози по мои наблюдения.

Общи условия

Активация на акаунт