Най-гадната зодия за мъж! - 3

• 37 194
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
Овните ги харесвам аз, много силни характери са. Много са активни, не се спират на едно място.

# 166
За шут на компанията обикновено стават овните.

# 167
Моето скорпионче е много контактно и много палаво. Горда е от себе си,  като направи някоя беля и само чака момента да види реакцията ми, когато забележа какви ги е свършила и умира от смях. Иначе от малка е чистница. Със ставането от сън отива да мие прозорците със шишето си с вода. Купих и и метла, защото все взимаше моята, а прахосмукачката всеки ден я пускаме, иначе е рев.Детската прахосмукачка не я признава.Аз много и се радвам, че е толкова весело и артистично дете и дори това, че е своенравна и прави каквото си науми ми харесва. Много обича да пее, да танцува, все на масата отгоре иска да се качва да танцува, никъде не го е виждала това, от вътре и идва да се забавлява. Впечатления от други хора от тази зодия нямам, защото не познавам, но аз съм очарована от малките скорпиончета, а тя е съвсем малка.

# 168
Според мен скорпиончетата са малко дръпнати, аутсайдери, затворени..
За страничен наблюдател може действително да остава такова впечатление. Моята от съвсем малка никога не се впускаше от раз в игрите на площадките с други деца. Първо действа сама, наблюдава ги, анализира си нещо и който хареса се присламчва лекичко, без натрапване, но така че да я забележат. Сега си има доста приятелки и с тях играе, чужди не забелязва или трудно пробиват.
Харесвам, че е самостоятелна и то до степен на вбесяваща независимост, мисли се за голям човек - че може и знае всичко. Креативна е много, изумява ме понякога. Умна, но не го показва много-много. Вкъщи е шумна и лигава, въпреки че никой не я лигави, но .. да. И така.

# 169
Една бивша колежка е скорпи. Не млъква - постоянен смях, душата на компанията. Само заради нея и една подобна овенка - още по-постоянно хилеща се стоях на тази иначе монотонна и стресова работа. На подобна работа пък седях само заради две рибки - и те много говорят, нищо общо с клишето. Те бяха едни от малкото неинтриганти в тези големи фирми.

# 170
Аз наблюдения върху деца от различни зодии нямам, но не искам детето ми да е Овен, Телец, Лъв, Стрелец, Везни, Водолей Smiley За останалите съм съгласна.
Иначе то и аз е трябвало да съм Козирог, ама съм се родила Скорпи Relaxed, та ще видим след време, дали когато ми се роди дете и се върна на този си коментар, няма да е точно зодията, която не искам Satisfied
Късметлийки са тези, които си пожелават зодия и детето е с такава.

# 171
Темата не е за децата, а за най-гадна зодия за мъж.

Би се получило сладко, ако си отворите отделна тема, определено е интересно и приятно да ви четем мненията.

Но според мнението ми, по-добре да не разводняваме конкретно тази тема.

# 172
И от мен спам тогава - оффф.

# 173
Ако искаш, вярно че децата не са по темата, ама така като гледам тя не се движи особено много и по въпроса с най-гадната мъжка зодия Smile, та нищо че сме изписали 1-2 страници. Simple Smile
Иначе даваш хубава идея - Заемам се да направя такава тема за децата и зодиите Stuck Out Tongue

# 174
Ако искаш, вярно че децата не са по темата, ама така като гледам тя не се движи особено много и по въпроса с най-гадната мъжка зодия Smile, та нищо че сме изписали 1-2 страници. Simple Smile
Иначе даваш хубава идея - Заемам се да направя такава тема за децата и зодиите Stuck Out Tongue

Това е защото гадните зодии за мъж се изчерпаха много бързо. Само 12 са.

# 175
Има ли вече тема за децата, та да ги почвам и тях? 😂

# 176
  • Тра-ла-ла
Има ли вече тема за децата, та да ги почвам и тях? 😂
Децата и зодиите
https://m.bg-mamma.com/?topic=1249753

# 177
Аз имам бивш “приятел” водолей. Доста тежка енергия. Подмолен, контролиращ, лъжлив, завистлив, постоянно клюкари и оплюва, настройваше всеки срещу всеки в нашата компания. Лъжейки се кълнеше в родителите си! Все някой му е крив, а дори е крал от мен и другите. Мания за величие, отнасяше се с другите като със слуги, тотален вампир. Като си върнах откраднатото реши да си отмъсти. Не знам дали отново ще имам приятели с тази зодия, по-скоро не.

# 178
Нямам наблюдения да са толкова лоши водолеите. Аз се разбирам добре с тях.

# 179
  • Бургас
Не е характерно това за водолей, но изключения има, кой знае къде са му личните планети.Може да е само слънчев знак водолей.

Общи условия

Активация на акаунт