Най-гадната зодия за мъж! - 3

• 37 177
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
Има логика. Студено, празници 😁

# 151
Като за един ден - може би, съгласявам се. Като за цял зодиакален период - скорпиони. И аз четох статия в нета Simple Smile Simple Smile

# 152
Аз пък си мислех, че най-много се раждат Април, Май, направени на морето Grinning

# 153
А коя зодия бихте или не бихте искали да ви е дете? Любимите ми зодии за приятели са стрелец и риби, а и за дете ми се иска да е с РД от средата на Септември до края на Март.

Моят РД е лятото и нямаше как в училище да черпя другите а и в адска жега хич не ми се празнува каквото и да е. Grinning За мен от средата на юни ди началото на септември ми е твърде топло.

Как са девите, везните, скорпионите, овните и водолеите като деца, защото за тях има доста негативни мнения? Като познати и приятели се напатих с по-горните, но пък Луиз Хей беше везна, а ми допадаше излъчването й. За стрелците и рибите си знам, че са артистични и ми харесва енергията им.

# 154
Везните са хубави деца Simple Smile

# 155
Всички зодии са хубави за деца.
Проблемът е, че не всеки родител е способен (да може или да пожелае) да се съобрази с конкретните особености.
Това за тези, които фанатично вярват в зодиите.
За останалите – каквото се падне. Simple Smile

Скрит текст:
Аз моето дете си го планирах да е от моята зодия. По едно време обаче започнах да съжалявам и да се чудя дали нямаше да е по-добре за него, ако беше от зодията на баща си.

# 156
Моето го желаех раче, ама бях с термин за чист лъв. Егати дяволият рак ме изненада, постоянна игра на нерви е. Но всичко е период, за който знам, че ще копнея омммм 😆

# 157
Стрелецът кипи от енергия. Добросърдечно, любвеобилно дете, никога не се инати, както съм виждала други на площадките. Не може да го видиш сърдито. Но е шумно - смее се, пее... JoyJoyJoy
В игрите е направо безстрашна - каскадьор. Предпочита да играе с момчета. Sunglasses

# 158
Да, важно ми е да ме зарежда положително, да не (се само)критикува и да не е свръх перфекционист, все пак животът не е идеален и не може да промени и контролира околните. Да обича да излиза и изкуствата. И да обича животни. Не искам - може би свръх домошар, или пък да прекалява с цифри и екрани за сметка на спорт, изкуство или взаимоотношения.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 20:44 от Анонимен

# 159
Винаги съм казвала на приятели, че детето ми ще е телче (моята зодия), ще е родено пролетта. Всички ми се смяха, но бях права. Роден е на 20.05 следобяд, успях в последния ден от зодията. Виках си поне да му знам номерата на малкото, нали е от моята порода. Божке, само на 2 е, а ме надмина по проклетия и инат (то на тази възраст всички са така, но моето е топ на инатестия топ). Одрало ми е характера отвсякъде, нещо страшно. Май трябваше да го планирам за друг месец Grinning

# 160
Аз преди десетина години си казвах на майтап повече, че ще си имам момиченце скорпионеса. И то къде майтапа, там и съдбата. Сега си сърбам попарата.

# 161
Внимавай какво си пожелаваш наща работа.

# 162
Според мен скорпиончетата са малко дръпнати, аутсайдери, затворени..
Бих се радвала моето да е овне или козле. Знам, че ще ми е трудно с него, но мисля, че ще бъде успешно в живота.

# 163
Ма майко, с овне косата ти ще побелее за норматив 😄

# 164
Възможно е Grinning
Наблюдавам детето на приятелка, то - козле, тя - овен. Малката е много борбена, самостоятелна, лидер, всички деца я търсят и й угаждат. Майката също е била такова дете и я възпитава по същия начин, което на мен много ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт