Най-гадната зодия за мъж! - 8

• 5 418
  • 151
  •   1
Отговори
  • Тра-ла-ла
8-ма поредна тема "Житие и страдания (с) грешнаго мъжа с още по-грешнаго зодия"

Класацията от тема № 7
ДЕВАТА отново държи първенството по "МАНИ ГИ ТИЯ" Trollface
СКОРПИОНЪТ не иска да излиза от челната тройка, но остъпва 2ро място на лигочите Раци
ТОП 3
1. Дева - 37 гласа
2. Рак -  29 гласа
3. Скорпион - 25 гласа
-----------------------
4. Близнаци - 24 гласа
5/6. Телец / Риби - 23 гласа
7/8. Овен / Козирог -  22 гласа
9. Водолей - 21 гласа
10. Лъв - 20 гласа
11. Стрелец - 12 гласа
12. Везни - 10 гласа

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 19:21 от Джулая

# 1
Не мога да повярвам, че близнаците не са на първо място Grinning

# 2
Близнаци и Козирог заслужават да са в топ 3.

# 3
Мани ги тия 😂😂
Аз съм си с овенчето, не се оплаквам. Девата винаги ще ми държи топ 1 по отврат, още не съм си излекувала травмите. Разказа ми играта с тишина и финес.

# 4
Близнаците са ужасни като партньори, но перфектни като любовници. Иначе са не-тър-пи-ми.
Но пък земните като Козирог и Телец са ми мега скучни.
Та, ще се бият в различни категории.

# 5
Абсолютно съгласна с тая подредба.
Но бих добавила и още 2 земни- Козирог и Телец.
Скъперничеството им, наред с тесногърдието им и чувството на собственост, не пасват никак с широкоскроеността и  ларжа на огнените.

# 6
Водолей съм , крайно непоносими са ми земните зодии. Телец, скучен дървен философ, а Козирог - тъпо, упорито добиче.
Козирог са една идея по- поносими, имат и добри качества.
Обожавам Близнаци, защо имат толкова лоша слава ? Да, изкарват ме от релси, нарциси са, двулики са, с език по- остър от нож.
Но са и много интелигентни, страхотно остроумни, добри- ако са в настроение.
За жалост, злопаметни, но то има ли мъж, който да не е ?
Аз сега си имам работа с Везни- той е мега сладък, чак захаросано любвеобилен и просто прекрасен. И ми е толкова дразнещо хубаво, много ми е спокойно.
Близнаците са по- лоши момчета, има търкания и това ми действа възбуждащо.

# 7
Водолей си, затова ти харесват близнашките въздухари. Несериозни са, закъсняват, лицемерни са. Това ми стига, за да не ги харесам. Клюкари, забиват ножове в гърба, общо взето-ненадеждни.
Везните и те са въздухари, големи женкари, аз лично не ги харесвам.

# 8
Близнаците са страхотни за компания.
Весели, забавни, остроумни, пасваме си много, но това, че са много несериозни и никога не знаеш, кога ще ти извъртят някой номер, ги прави хора, на които не може да се разчита, а това мигновено ми отпада и като потенциал за партньор.  А женкари до мен да не пристъпват.
Бях писала и преди....Много са готини, ама да не са ти в къщата.

# 9
Най гадната зодия е Водолей хъхъхъ. Не си променям мнението вече доста години Simple Smile
И аз обожавам близнаци. Единственият им недостатък (за мен) е, че закъсняват, а аз съм лъв и за мен е важна много, много точността! Ама ще свикна нема начин - любов! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 23:49 от Реа

# 10
  • София
Аз попаднах на някакъв дефектен Близнак, според мен - по-сходен с Телец. Приключих вече, че е пази бошке.
Мъжете Дева нямат оправия - там съм се отказала да се занимавам въобще. Няма един нормален. Нито са подредени, нито са спокойни, нито са с трезва преценка. И често има пияници.

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 10:11 от Rockstar

# 11
За мен топ три са Дева, Козирог и Близнаци...  съответно гласувах за земните зодии, че са двама представители Grinning

# 12
Според тази класация Везни са най- добре. Да пази Господ! Ревниви, нерешителни и вечно чудещи се

# 13
  • София
Аз гласувах за земните зодии, че познавам най-много и най-добре тях. Твърде добре...

# 14
  • Deutschland
Аз за водните, защото основно познавам такива и то отлично.

Общи условия

Активация на акаунт