Най-гадната зодия за мъж! - 3

• 37 223
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
Водолеите за маса са намбър 1. Ама за вкъщи...

# 211
А аз я свързвам песента с козирог Grinning

# 212
Ами да, всеки според личният си опит, за всеки има какво да се изпее по принцип.  Smile

# 213
Аз с Дева я свързвам тогава.Joy

# 214
  • Тра-ла-ла
Джулая, кажи две изречения за жените!
Не знам. Основно се занимавам с мъже Stuck Out Tongue Winking Eye Не съм професионалист. Просто обичам да наблюдавам хората и мятам око и на хороскопите им.

Това си ми звучи като най-обикновен, средностатистически; Водолей, Близнак или Везнянко на мен.
Нормално. Водолеят си е в
Водолей като зодиакален знак със своите характеристики. В зависимост от това коя планета попада във Водолей - там/в тази част от личността/ ще се разкриват чертите му.

# 215
  • София
Аз съм Водолей с венера във Водолей и съм имала връзка със същото.
Като си спомням се чудя да се смея ли да плача ли.

# 216
Някъде бях чела, че жената привлича мъжа спрямо (кой знак и е във Венера), а го задържа в живота си с луната (съпругата) Grinning
Дали е вярно...

# 217
  • Бургас
Едното е да кажем какво харесва /Венера/, а другото е от какво има нужда/Луна/ и е най-хубаво, когато са хармонични в тяхната карта, както и с тези на партньорката.Тогава и отношенията им с жените са по-хармонични.

# 218
Имам близки наблюдения върху поне 3 екземпляра с Венера във Водолей.

Първият е със Слънце във Водолей- строго моногамен, един брак, един развод. Жена му се е чувствала сама непрекъснато. Силно религиозен, работохолик, екстремно спестовен, чак до изкривяване. Не особено сексуален. Луна в Скорпион. Скучен, без специални интереси. Обича интересни, нестандартни хора, за да компенсира с вътрешната си празнота. Твърди, че бил влюбен в мен от 28 години. Действията му обаче не отговаряха на думите му. Много приказки, но се опитваше всячески да ме изкара из релси. Желание за психологическо надмощие. Ха-ха. Не мина номера.

Вторият със Слънце в Риби. Не знам дали не излъга за бройката жени, за да се направи на вървежен. Не можах да си скрия шока и отвращението, и последва спречкване. Разюздана история. Никога не бих имала връзка с такова. Добре че си призна от началото. В крайна сметка човек като споделя, трябва да е готов за реакцията на отсрещния. Консервативна съм, и не се извинявам на никого за себе си.
Не може без хора, купища хора, с които да си приказва на маса. Разхвърля си енергията за глупости. Нула амбиция, по-скоро търси начин да използва чужди ресурси. Опортюнист, смел, сменя държави като носни кърпи, но си търси котва, и жена, която непрекъснато го отхвърля. Няма да съм аз. Много драма, желание да доминира интелектуално, да поучава. Отново изкривено отношение към парите, граничещо с патология. Мечтае за богата жена която да го издържа. Разчита на красотата си,  която е наистина е изумителна, но започва да вехне, а още не се е пласирал. Не желае да има деца. Ревнив, търси кавгата, не умее да вирее в спокойна среда.

Третият е със слънце в Стрелец. Врял, открит, щедър, търпелив, нищо общо с горните два екземпляра. Не прави опити да демонстрира превъзходство в никакво отношение. Благ, спокоен, балансиран човек. Гушлив много, тактилен и романтичен. Луната му е в Лъв, и се проявява много силно. Не се интересува от зодии изобщо. Според него аз съм огън и голям пожар (а съм доминантна вода), и добре че бил земен, за да ме балансира.Satisfied
Възприемаме се много различно.
Вярно, започнахме след първоначално отхвърляне и бягство от моя страна (Скорпионът се изплаши, и се скри), и последва много бавен прогрес, може и да съм задействала някакъв скрит механизъм, знам ли....
Всъщност, съм убедена, че точно това е станало. Често ми повтаря, че повече няма да допусне да му избягам.
И 100 пъти ме попита защо, докато в крайна сметка, май ми повярва.

Общото между тримата е, че са красавци и изпъкват в тълпата, и че са многоезични.  Не са от една и съща държава, от 3 различни са.
Харесват чужденки, жени от различни култури. Не могат да съществуват, без да пътуват.
Да, но и аз търся различното, вече познатото ми е предсказуемо и безинтересно. Не мога без да пътувам, а във Водолей нямам нищо.

# 219
Стрелец? Девети дом или друга планета?

# 220
Стрелец? Девети дом или друга планета?

При мен ли?
Водолей ми е 9Дом,  празен,  транзитният Сатурн ще ми направи опозиция с наталния в Лъв .
Нептун ми е в Д6, Стрелец, Луната е в Д6, но в следващия знак, Кoзирог (при неговия Марс).

# 221
  • Бургас
Дез, виж си  и Юпитер
Скрит текст:
.Аз съм също консервативен Телец , но също обичам да пътувам, доста езици съм учила и продължавам да уча.Харесвам точно такива хора и аз - Юпитер ми е но по-особено място.Но нямам желание за емиграция, а ти и живееш в чужда страна.Май сме набори ако съдя по някои положения на планетите, може и при теб да е в такава позиция.

Третият човек е нагледен пример как се съчетават много хармонично Водолей, Стрелец и Лъв и човекът е с приятен характер.

# 222
Юпитер ми е в 10Дом, но вече е влязъл в Овен. Иначе голямата част от МЦ ми е в Риби, като управителя е в Д6, което може би обяснява  работата в чужбина, и и то пак с чужденци.

# 223
Все едно на китайски чета. Как ги разбирате тези неща Венерата в кой дом ви е? Аз как да разбера мойта в кой дом е и за какво отговаря тази Венера?

# 224
Правиш си натална карта и Гугъл. Има множество сайтове с обяснения за планетите, домовете и съчетано.

Общи условия

Активация на акаунт