Най-гадната зодия за мъж! - 3

• 37 869
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
Овните, които познавам в реала са толкова различни като характер, темперамент и начин на живот, че не мога да си изградя еднопосочно мнение за зодията. Стигнала съм до извода, че или са големи пичове и точни хора или са много зле, средно положение няма.

# 331
Синът ми е Дева,на 11 години е и е толкова труден характер,пълен ужас 😤.Винаги при него всичко е несъгласие и отрицание.Знае си неговото.От много малък в детската градина още госпожите ми казваха,че това дете е надрастнало възрастта си.За толкова години и като негова майка мога да кажа,че не се е случило аз като родител да кажа нещо и то да се изпълни-НЕ.Може би,защото аз съм риба.Искам всичко да се случва с лекота,те обичам драми .Предпочитам да угодя и да има спокойствие и мир.
Имам връзка с Рак,много предубеден човек,все притегля думите ми.Винаги и всичко поставя под съмнение. Не е лесно.Но пък има и положителни качества 🙂

# 332
  • София
Може би момченце дева е взело и от баща си чертите.
Аз така виждам моето скорпионче , малко да се за седи при баща си Дева, после цял свят му е крив и сърдит.

# 333
Синът ми е Дева,на 11 години е и е толкова труден характер,пълен ужас 😤.Винаги при него всичко е несъгласие и отрицание.Знае си неговото.От много малък в детската градина още госпожите ми казваха,че това дете е надрастнало възрастта си.За толкова години и като негова майка мога да кажа,че не се е случило аз като родител да кажа нещо и то да се изпълни-НЕ
А пробва ли обратната тактика - да му забраниш нещо, което  всъщност искаш  той да направи, за да може  да я направи? Например - " Днес не учи" и той със сигурност ще седне да учи. Може да даде ефект. Абсолютно  сериозна съм Simple Smile

# 334
Синът ми е Дева,на 11 години е и е толкова труден характер,пълен ужас 😤.Винаги при него всичко е несъгласие и отрицание.Знае си неговото.От много малък в детската градина още госпожите ми казваха,че това дете е надрастнало възрастта си.За толкова години и като негова майка мога да кажа,че не се е случило аз като родител да кажа нещо и то да се изпълни-НЕ
А пробва ли обратната тактика - да му забраниш нещо, което  всъщност искаш  той да направи, за да може  да я направи? Например - " Днес не учи" и той със сигурност ще седне да учи. Може да даде ефект. Абсолютно  сериозна съм Simple Smile
Днес ще пробвам предложението ти 🙂 С такова удоволствие ще си включи плейстейшъна. Но все пак ще опитам.Моя подход към него е с добро.Започна ли с лошо нищо не мога да постигна.

# 335
Уф. Дано да подейства. Само помни, че трябва да звучи като забрана Simple Smile ако и за момент усети сарказам, може да не реагира по очакваният начин. Този трик знам от детегледачки.
Сподели на края на деня ефекта. 🤗

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 09:16 от Vicky_P

# 336
  • София
Ако искате да разберете какъв мъж ви е заложен като зодия, може ориентировъчно да видите по вашия 7ми дом и къде се намира управителят му Simple Smile В някои случаи по мои наблюдения това характеризира точно зодията му, дори може да видите какъв характер има детето ви в собствената си карта Simple Smile

# 337
Ако искате да разберете какъв мъж ви е заложен като зодия, може ориентировъчно да видите по вашия 7ми дом и къде се намира управителят му Simple Smile В някои случаи по мои наблюдения това характеризира зодията му...
Тогава при мен трябва да е Лъв слънчева зодия. При ММ само луната му е в Лъв. Иначе Водолей с асцедент Скорпион. Всъщност всичките ми гаджета се въртят някъде около тези зодии. Предпоследния бе Скорпион асцедент Лъв и луна във Водолей. (Носеше ми късмет между другото). Моят асцедент е Водолей, а седми дом е поделен от Лъв и Дева.

# 338
  • София
Ако искате да разберете какъв мъж ви е заложен като зодия, може ориентировъчно да видите по вашия 7ми дом и къде се намира управителят му Simple Smile В някои случаи по мои наблюдения това характеризира зодията му...
Тогава при мен трябва да е Лъв слънчева зодия. При ММ само луната му е в Лъв. Иначе Водолей с асцедент Скорпион. Всъщност всичките ми гаджета се въртят някъде около тези зодии. Предпоследния бе Скорпион асцедент Лъв и луна във Водолей. (Носеше ми късмет между другото). Моят асцедент е Водолей, а седми дом е поделен от Лъв и Дева.
Ами има силно лъвско влияние Simple Smile не е задължително да е точно зодията в 100% от случаите.

# 339
Може да се каже, че имате донякъде право, тъй като всъщност  мъже от зодия Лъв много ме харесват, но никой никога не ме е грабвал за връзка, заради странният им за мен характер. Имам един единствен приятел ( не интимен)  който не отговоря много на  Лъвската си зодия. Но за дълга връзка почти винаги е скорпион като асцедент или слънчева зодия.

# 340
  • София
Може да се каже, че имате донякъде право, тъй като всъщност  мъже от зодия Лъв много ме харесват, но никой никога не ме е грабвал за връзка, заради странният им за мен характер. Имам един единствен приятел ( не интимен)  който не отговоря много на  Лъвската си зодия. Но за дълга връзка почти винаги е скорпион като асцедент или слънчева зодия.
Асцендент Лъв или Луна в Лъв имат много подобно влияние като зодията. А в личната карта е важно да се види дали имате планети в 7 дом, къде се намира слънцето ви(управител на 7 дом) и какви аспекти прави то, така ще придобиете пълна информация.

# 341
Александър, по какъв начин се изчислява това? Хем ми е интересно, хем сякаш чета китайски Simple Smile

# 342
  • София
Александър, по какъв начин се изчислява това? Хем ми е интересно, хем сякаш чета китайски Simple Smile
Можете да си я направите оттук https://www.astro.com/cgi/ade.cgi?ract=xx68747470733a2f2f7777772 … s=3&btyp=w2gw , а ако искате да ви кажем за 7 дом можете да се присъедините и към групата ни във фейсбук "Астропсихология за всеки"

# 343
Страхотно! 7ми дом ми е празен, но се намира в близнаци, което ми е десцедент. Баща ми, БНД и другата ми дълга връзка са близнаци. Сегашният е с асцедент близнаци. А всъщност хич не ги харесвам.

# 344
Хм, моят 7-ми е в Телец и Хирон? /това така и не ми е ясно за какво служи/, няма планети. Не съм имала и досег дори с мъже Телци, май и не познавам. Но пък са земни, само това е допирателна към Козирога с когото съм.
А откъде се вижда характера на детето в собствената ни карта?

Общи условия

Активация на акаунт