Най-гадната зодия за мъж! - 3

• 37 182
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
Моята везна е полукариеристка 😆

# 556
  • София

В тоя ред на мисли аз винаги съм се ужасяваша от мъже, които са кариеристи, работят извънредно и работата им е важна не толкова за пари, а за кариера и постоянно доказване. Май козирозите там са лидери
[/quote]

И овни!

# 557
Според мен жена рак и мъж везни могат да се окажат попадение един за друг. Мъж рак и жена везни обаче - не.

# 558
  • София
От около година имам приятел стрелец.
Много ми харесва това , че и двамата сме несериозни и никой не се сърди на другия Хаха.
Разбираме се на приятелско ниво и в друг аспект на живота , щеше да е подходящ за мен партньор.
Много в мил и разбиращ.
Какво мислите за стрелците ?

Вчера си гледах наталната карта и имам Юпитер на асцедент стрелец в овен май 😀

Приятелките ми и приятелите ми са винаги огнени или въздушни зодии, а пък интимните партньори - земни и водни.

# 559
Ела, аз на моя не смея една дума да му кажа, а му направя забележка, а ме е изял с парцалите, така че никога не се караме за нищо...аз съм много чувствителна и се разстройвам като ми каже нещо гадно....нас никой никога не ни е чул да се караме и за хората сме най-хармоничната двойка...
Аз макар и везни с асцедент везни съм работохоличка и предпочитам работата си пред всичко друго, честно казано...не толкова за пари, колкото да съм най-добрата...

# 560
Мале какви лоши спомени имам със Стрелец... Най-деспотичното и ревниво същество евър. Имах и приятел от детинските години преди, с нас страхотен пич, но с приятелката си... До полиция бяха стигали май.
Иначе за мен като Везна най-лошото, което може да ми се случи е Рай Joy Но за всеки влак си има пътници.

# 561
  • Тра-ла-ла
Стрелците са тотално извън концепцията ми за партньори. Твърде иху-аху. Имала съм малотрайно взимане-даване с такъв. Натропа дете на друга и малко след това почина вследствие на свободолюбивия си дух и голямо си огнено его. Т.е. докато тя дундуркаше бебе, той ходеше по запои с коч компании. Самокатастрофирал в пияно състояние.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 14:19 от Джулая

# 562
И овни! 🤣🤣🤣
Аз съм овен, но не харесвам мъже овни. Пият ми енергията, много са шумни, всичко им е на всяка цена.
Другата крайност също ме дразни - лежене на дивана, всичко едва едва, почивка, ден да мине друг да дойде.
Не съм най-големия кариерист, но обичам да имам някакви постижения регулярно и да се развивам. Затова ме дразнят мъже, които нямат никаква амбиция и планове за нищо. Харесвам мъже, които имат хобита, интереси и нещо, което ги вълнува, без значение какво.
След дългата връзка с Рак се оказа, че аз съм минала през няколко възрасти, проявления, смяна на професия, на мислене, провела съм си няколко лични битки, той си е все същия - дивана, какво ще хапнем, какво ще пийне, уморен да дремне. Почивния ден е за лежа е, не за разходки, театри и други такива УЖАСНИ неща 😂😂😂

В тоя ред на мисли аз винаги съм се ужасяваша от мъже, които са кариеристи, работят извънредно и работата им е важна не толкова за пари, а за кариера и постоянно доказване. Май козирозите там са лидери

И овни!
[/quote]

# 563
  • София
И аз се мъчих с един Стрелец до скоро.
На първо четене много мил, галантен, приятен.
Обаче приятелите винаги са на първо място и той никога за нищо не е виновен и абсолютно винаги е прав. Точка.
Не се ли съгласиш следва цупене, сърдене, опит да те накара да се почувстваш виновна без вина.
Е не мерси.

Аз пък харесвам мъже кариеристи, с отговорности, с амбиции, с желание да печелят повече. Такива спускащи се по течението,  пък макар да са склонни да ми отделят много време, не са моето.
Харесвам овни и деви, козирозите са такива също, но обичат да си навират успеха в лицето на хората и често са скрънзливи, пък дори да имат и много.

# 564
  • Нидерландия
Magia: Затова ме дразнят мъже, които нямат никаква амбиция и планове за нищо. Харесвам мъже, които имат хобита, интереси и нещо, което ги вълнува, без значение какво.
 Това важи и за мен,  но със мъж рак съм го приела такъв какъвто е, точно обратното, без амбиции в професия, развитие, ден за ден. Слабо его. Но пък е много галантен, романтичен, вече 27 години се лашкаме една крачка напред и две назад но в крайна сметка имаме всичко от което се нуждаем пък и не ме спира в моите амбиции за кариера а се гордее с мен. Раците не са мъжкари и много много се колебаят. Но явно винаги едното компенсира другото. И мъже деспоти не понасям, по добре по малкото "зло" 🙂

# 565
Маделив, и аз като теб...щом вие сте изкарали 27 години, сигурно и ние ще изкараме толкова ..само да сме здрави.

# 566
Аз съм овен, но не харесвам мъже овни. Пият ми енергията, много са шумни, всичко им е на всяка цена.
Другата крайност също ме дразни - лежене на дивана, всичко едва едва, почивка, ден да мине друг да дойде.
Не съм най-големия кариерист, но обичам да имам някакви постижения регулярно и да се развивам. Затова ме дразнят мъже, които нямат никаква амбиция и планове за нищо. Харесвам мъже, които имат хобита, интереси и нещо, което ги вълнува, без значение какво.
Стрелец съм, но Божее, все едно аз го написах това - дума по дума, че и със запетайките! Единствено по темперамент си допадам с мъже Стрелци, всичко останало е мудно, мууудно, мууууууднооооо .... Но пък мъж Стрелец не бих си взела, не е интересно + всичките му кусури.

# 567
Magia: Затова ме дразнят мъже, които нямат никаква амбиция и планове за нищо. Харесвам мъже, които имат хобита, интереси и нещо, което ги вълнува, без значение какво.
 Това важи и за мен,  но със мъж рак съм го приела такъв какъвто е, точно обратното, без амбиции в професия, развитие, ден за ден. Слабо его. Но пък е много галантен, романтичен, вече 27 години се лашкаме една крачка напред и две назад но в крайна сметка имаме всичко от което се нуждаем пък и не ме спира в моите амбиции за кариера а се гордее с мен. Раците не са мъжкари и много много се колебаят. Но явно винаги едното компенсира другото. И мъже деспоти не понасям, по добре по малкото "зло" 🙂
Всеки си има вкус, нали знаете! 😉
Но пък това е похвално, което пишеш за Рак. Не са такива, от тези които познавам. Егото им е до небето(нищо, че е без покритие). Не подкрепят човека до себе си, смятат, че те трябва да са на първо място и после всичко друго. Ако работата пречи, не може - става проблем. Гордял се е като ме развява пред хора, вкъщи обясняваше, че не се справям, и ако не мога да работя и да гледам семейство, да си търся друга работа. И че ми липсва организация след като има прах и нещо не съм успяла да свърша(например от вратата да измия чиниите, в които е ял, докато аз съм била на работа).

# 568
  • Далечният изток
sorscha, аз това същото и за козирога у нас мога да го кажа....

# 569
sorscha, аз това същото и за козирога у нас мога да го кажа....
Явно си е до мъж!
Брат ми е козирог и приятелката му работи и се е развила доста повече от него. Помага и много вкъщи и в домакинстването. Постоянно обяснява, че работи много и е преуморена и, че задълженията трябва да са по равно. 👍

Общи условия

Активация на акаунт