Отговори
# 705
  • София
Добра ви вечер момичета! Няма да казвам какво правя. Знаете. Всяка вечер е едно и също.🦮🥂🍅🥬🥒🍲🍗.

Цитат
Ами той е толкова лош, и толкова хора е убил и затрил, че и дявола не го иска в ада.
Как си представяш да седнат на една маса четиримата с Вели ? Абсурд! Той беше взел най-правилното решение, но съдбата му попречи ...
А бе за тази вечер няма да ти трябват кърпички, но виж, за понеделник със сигурност

Защо да не си го представям?  Ми,представям си го... Вели, не е лош човек, обстоятелствата са го направили такъв. Иначе  видяхме, че е бил добър син, страхотен полицай...  Видях ме и защо е лош. Но, и той след срещата си с Айлин и Зейнеб, започна да се променя. Пък и Кадир с неговото добро сърце, щеше да му даде прошка. Сигурна съм. Както съм сигурна, че ако беше престанал да се надява на Зейнеб, и тя щеше да го приеме като батко на Кадир.  Образът на Вели претърпя пълна трансформация, направо вече клони към положителното. И, понеже знам, че сериала вече свършва си мисля, че сега ни показват героите, един вид  преди/след.  Че, никой няма е същият след сблъсъкът и преживяното. Никой! Приятно гледане!

# 706
Ире Kissing Heart, приятни гости Blush
аз споделих и за миналата серия на Вратата, като изгледам тая, ще напиша пак нещо. Hands V
оффф  сутринта отварям новините за Киво и като прочетох с Гугъл болница, ми стана зле Confounded, но явно е било профилактично, ако е вярно. само да не го хване хипохондрия, че скорпитата са склонни Wink

Фенче Kissing HeartGrinning
довечера ще дадат и началото на 24 оригинална, предполагам Unamused

Поли Hug, анджък!! Wink

Маркито Hug..май съм склонна да се съглася с теб за Вели, въпреки всичко сторено от него Rolling Eyes
и аз съм милостива, като Кадир Wink

# 707
Много са ми сладки Джемре и Керем, харесвам искреността и спокойствието, което внася Джемре във връзката, както и това, че подтикна Керем да даде път на  по- доброто, което носи в себе си. Защото Мерал например не би могла да стори това, колкото и да се опитва. Та, те двамата постигнаха перфектната хармония.

А този емоционален инвалид Джансъз как не умря, проклетникът! Как го закрепиха, чак ме хвана яд! Но той определено заслужава по- жесток край от бързата смърт от куршумите на Вели!

А, забравих да кажа:" Добър вечер!" и приятно гледане!

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 21:44 от Polina_

# 708
оххх колко са сладки и красиви четиримата....Heart
от сега ми се плаче CryCry

# 709
Айре, и на мен ми се сви сърцето, защото знам какъв е финалът...
Толкова много преживяха, заслужаваха да са щастливи...

# 710
  • София
Ееее... не!😭😭😭🤧🤧🤧

# 711
Поли Hug Hands Plus1
Ире Heart Eyes KissПриятно изкарване с гостите! А има ли вече преведена серия на Вратата ? Видях, че рейтинга е скочил, браво!
Маркито Hug И Кадир и Зейнеп и Джемре и Керем са много милостиви, много великодушни, видяхме, че вече не са настроени така към Вели, както по-рано. Но, дори и за такива като тях е прекалено да забравят какво причини Вели на Зейнеп, че кри с години майката на Кадир, знаейки, че това е най-голямата му болка, да не говорим пък какво щеше да причини на Керем, ако не беше Мерал и то без да му мигне окото  ... Може да не е толкова лош като човек, но не заслужава да седне на масата им след всичко, има неща, които не се прощават, така мисля. Братя с Кадир няма как да станат отново ... ти сама си видяла срещата им тази вечер. Но, всеки си има своите усещания, не е задължително да мислим по един начин за нещата и героите.
Айре Heart Eyes да, изглежда, че ще я дадат Cry Но, нали уж свършваше на 1 септември или не съм разбрала ?
Диве Hug и аз ти благодаря, че ми отговори
Скрит текст:
Значи ... за да ме държи цял ден това усещане мен,овена, дето след 5 минути ми минава всичко, явно така съм го усетила. Добре, приемам, че не съм те разбрала правилно, ок. Да, продължавам да твърдя, че на мен превода на БТВ не ми харесва, доста често ме дразни, аз може да не зная турски, но все съм научила стотина думички и знам, че яврум, ашкъм и др. не означават скъпа Smile Пък за имената на героите да не говорим, добре, че поне Кадир не го произнасят Кадър Stuck Out Tongue Winking Eye И май май единствено посланието на Зейнеп ми хареса повече. Ето, сега и предложението на Кадир не ми хареса как беше преведено. Ти продължаваш да твърдиш, че не гледаш Сблъсък, а Ирония на съдбата обаче ...  а аз не мога да разбера каква е разликата дали дават серията 2 часа или я цепят наполовина, какво , героите говорят нещо друго ли ???
Вече обясних защо нашия превод беше с недостатъци, ако я превеждахме цяла седмица, щяхме да имаме възможност да изгладим нещата. Нейсе! Колкото до посланието на Зейно, за пръв път сега разбирам, че си молила да го споделим, явно съм пропуснала. Ако знаех, щях да ти го препиша, нищо работа. А го споделих, защото сме го превели именно така, не знаех, че специално си го сваляла, за да го постнеш, извинявай. Ако знаех, че това ще те подразни, щях да си го препиша сама.
Цитат
Нямах за цел да сложа двата текста един до друг за сравнение,
НО ти бързайки сложи текста, който съм сваляла от Сблъсък.
Защо? Нямах  никакво намерение да ги съпоставям,
 и да омаловажавам труда на преводачките на Сблъсък,
Защото дават и гледаме в момента Иронията ...
Да, но виждаш, че именно така се получи ... Както и да е, мисля, че се разбрахме Hands Plus1
Мдаа ... ще се реве още тази вечер

# 712
това беше....

Фенче Kissing Heart Hands Plus1
ще разделят оставащото от серията на 2, във вторник трябва да е финала.

# 713
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Въпреки че знам какво се случва, все едно го гледах за пръв път 😢 Направо съм разбита. Утре ще пиша по серията.
Лека 🤗

# 714
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Въпреки че знам какво се случва, все едно го гледах за пръв път 😢 Направо съм разбита. Утре ще пиша по серията.
Лека 🤗
и аз съм така Worried
но въпреки тъгата ни е толкова истински и силен сериала!!!

лека и от мен Hug

# 715
.
            Е, силен сериал и сценарий! Играта на идеално подбрания каст е над коментар!

Четох ви, че тази серия е "по-лежерна" и се загледах. Когато видях в дискотеката физиономията на Джанзисовата гадина и махнах екрана. Включих се минутка преди правата линия на монитора.

Но да си споделя мнението, което исках да направя преди 21 часА, мислейки, че няма да гледам серията. Та моето мнение за Джанзис, е че унищожава всички около Кадир от чисто злодейство и патология. Нищо не иска да каже. Просто убива, за да отмъсти за липсата на синовна обич. За да нахрани глада си за жестокост. Да, имал е тежко детство, но нима на всяко дете би му хрумнало да купи сярня киселина и да залее с нея мъчителя си?!   Единственото положително нещо, което  направи, е че пазеше живота на Кадир, за да не бъде убит. За това пък  го обрече на мъчителна духовна агония.

Фен,

Скрит текст:
"и трябва да го споделя, иначе ще се пръсна Laughing" Разсмах се, докато го четох. Чисто по овенски - пламенно, искрено! 
      Дива да не ме разбере погрешно. Тук става въпрос за черти от Овен-а"

Лека!

# 716
Ах, дружки, рева та се не трая... ☹☹☹
Много мъчно и жално ми е.
Не и Зейно, скъса ми се сърцето. 😭

Остани на крака, Кадир, остани на крака!
Колко понесе този човек, просто не е истина.
Остани на крака, има я Айлин. Тя се нуждае от теб. Тя е светлината.

Лека да Ви е нощта! 🙏

# 717
  • AMS

Ох, дружки, виждам, че сте покрусени всички, но има и още рев.
Вдишайте дълбоко и издишайте бавно.
Та нали ви казах, че писах, но не го пуснах.
Ама сега ще го пусна, защото иначе ще се пръсна.
Не бих нарекла Джансъз дори "много лош".
То за него това е комплимент.

Скрит текст:
Като се е родил, е бил мъртъв. Дори почти са го погребали.
Не е трябвало да оживява, ама на. После там с киселината ...
На 12 години убил баща си. И пази оръжието, с което го е направил!
Лежал в затвора и ... , и ...,  после пак "попаднал на хора".
Ония дето стреляха по колата, явно го спряха
да му "благодарят за добре свършена работа".
Чудя се Асие доброволно ли се е омъжила за него. Според мен - не.
Това клише, за "лошите момчета", че се влюбила, че го обичала,
не ми пасва на този филм.  
Ама две деца имат. Да - едното мъртво, другото сирак.
И той, да той, дал името на второто  - Юсуф. Брееей.
Заради тази измет, това дете по чудо се роди, след тази пътъклама.
И понеже майката, съпругата му, е принудена след всичко това да се отърве от него,
с цената да изостави детето си, само и само да е живо, той взе че я уби.
Изверг!  А и това му е комплимент, като се започне с бомбата на стадиона,  ..., 
та се мине през ..., ..., поредното му оживяване само и само да убие, 
та се стигне до това да натвори още ужасии до финала. Чудовище!
И вместо да се гръмне, той иска синът му Юсуф да го убие. Кретен!
Е, друг чак такъв психопат и идиот в сериал не съм гледала.
Извинявайте!!!

Когато децата заплачат >>>

ПП: Фенче, Орси, няма проблем!
Скрит текст:
За телеца казват, че е има душа на ангел,  сърце на боец и инат на магаре.

# 718
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes така е! Hands Plus1
Ире Heart Eyes Kiss
Цитат
Остани на крака, Кадир, остани на крака!
Колко понесе този човек, просто не е истина.
Остани на крака, има я Айлин. Тя се нуждае от теб. Тя е светлината
И надеждата ...
Орси, Диве, благодаря! Flowers Hibiscus
Не бих казала, че Асийе не се е омъжила за Джансъз доброволно. Тя самата каза на Зейнеп , че е мислела, че ще го промени ...
Снощи и аз не бях в състояние да коментирам финала на серията ... и днес май още не съм ... За това ще си споделя впечатленията първо от хубавите последни моменти на ЗейКад Heart
Много ще ми липсва вечер да си гледам тази толкова щура и красива двойка от другата седмица ... Дори и решението да се оженят си беше типично по ЗейКадски, много им се радвах на притеснения като ученик Кадир и нетърпеливата Зейно. Пръстена и го е купил още на 19 г. и го е пазил през всички тези години ... всеки друг би го изхвърлил ... Толкова  уникална беше любовта им ... Ех, не трябваше да лишава Кадир от животът му Али бей Cry Сцената с предложението беше страхотна ... само как облекчено въздъхна Кадир, че най-после попита любимата жена дали ще го обича цял живот ... А тя пък, както се мусеше, изведнъж такава мила муцунка направи и толкова щастливо му отговори, че и 10 живота да има, все ще го обича Heart Eyes Изпоти се Кадир, докато чакаше какво ще му отговори лудата му любима Grinning Не смееше да се зарадва в началото, да си затвори очите, оглеждаше се, сякаш го беше страх да не се окаже сън, насълзиха му се очите от благодарност и любов ... дори забрави в кой джоб е сложил пръстена Smile Да не говорим как ги запозна с търпеливия дервиш Laughing И Зейно колко сладко му каза, че е голям глупчо Heart Eyes Невероятно играха двамата Heart

Ще споделя един коментар за тази сцена на Татяна / една подруга ВК/, защото много ми харесва
Цитат
Много трогателна сцена ... Кадир, лишен от пеленаче от родителска любов, в юношеството си, изоставен от единствения си скъп и близък човек Зейнеп, когато е бил готов да й предложи брак, преживял страшната трагедия от загубата на семейството си, ненасладил се на любовта на майка си, която намери след цели 35 години и която пред очите му беше убита от баща му, изверга, правейки предложение на единствената и любима жена в живота му, иска да го направи не с обичайния въпрос : Искаш ли да бъдеш моя жена ?, а с : Ще ме обичаш ли през целия си живот ? И чувайки нейното признание за вечна любов, която му е липсвала цял живот, като съгласие да стане негова жена ... Работейки като полицай, всеки ден сблъсквайки се с жестокост, предателство, убийства, рискувайки живота си, той е много срамежлив, стеснителен, неумеещ да говори красиво за любов и да прави комплименти, в душата си е романтичен и раним, ласкав и нежен ... Колко прекрасно се призна в любов :  "Много силно те обичам ... Не зная, когато мисля за теб, то е сякаш съм останал без въздух, губя главата си, като опустошен съм ... Обичам те и в моментите, когато мълча, и когато съм напрегнат, и когато съм щастлив" Невъзможно е без сълзи да гледаш проблесналата сълза от щастие в очите на Кадир, когато Зейнеп му отговори с думите за вечната си любов ... И този 16 години грижливо и предано пазен пръстен, който той представи на Зейнеп като верен приятел, шеговито и с вълнение ... И как Зейнеп само с очи му подсказа, че трябва да постави пръстена на пръста и - това беше много класно и нейната прекрасна, щастлива усмивка в обятията му и невъзможния поглед на Кадир ...
В тези забавени кадри може да се види блестящата игра на Къванч - колко съвсем мънички емоционални подробности предава той и с очите си и с устните си и с израженията на лицето ...Елчин е прекрасна в тази сцена - и търпеливост и нетърпение, и мимолетно избухване, и желанието да помогне на Кадир да се изкаже, и слънчевото, сияещо щастие в очите ... Прекрасно ...
Изгледайте този клип направен със забавени кадри на тази сцена, усещането е невероятно!

https://vk.com/kivanctuba?z=video-123508620_456241289%2F640f181e … l_wall_-123508620

За случващото се след това ще пиша по-късно, само да кажа, че още с тази сцена - Кадир и Айлин и скриващата се прекрасна Зейнеп, която затваря вратата след себе си ни е подготвял Али Айдън за финала, ама кой да допусне тогава това Weary

Хубава събота ви пожелавам, починете си добре! Hug

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 09:49 от queen_fenka

# 719
  • София
Ох... и на мен не ми е до коментари. Още ме избива на плач, като се сетя за снощи. Любимите ми сериали на Къванч са все с трагичен край. Как ревах за Бихтер, така
 снощи за Зейно....така се разтроих,че
цяла нощ сънувам починали мои близки- майка ми, приятелката ми... Хубав уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт