Брадавици по ръцете

• 703
  • 4
  •   1
Отговори
От две години ми се появяват брадавици по ръцете. Първо ме сърбят, а след няколко дни излиза безчувствена грапавина. Обиколих всички лекари в града. Мазах се с киселини, замразяваха ме, гориха ме с лазери доста пъти, но след всяка процедура нещата стават много, много по-зле. Имам десетки белези и грапавини по дланите и горната част на ръцете, които освен, че всеки ме пита от какво са, се и възпаляват, болят, дразнят при ръчна работа. Пил съм всякакви коктейли от имуностимуланти, дотолкова, че имам съмнения за автоимунно заболяване. Не съм ходил на фитнес, басейн, плаж, сауна и т.н. от както започна всичко, защото не искам да заразя околните и избягвам да докосвам хора и предмети. Къпя се с ръкавици захванати със сиво тиксо, нанасям кремове по лицето и тялото само с тампони и т.н. Обезкосмяването съм го спрял тотално, даже и на фризьор не ходя. Дал съм хиляди левове за имуно терапии. Ще има ли край този кошмар? По същество някой може ли да препоръча лекар независимо къде в България, който да се е справил с толкова упорит проблем?

# 1
  • Бургас
Ами...щом изписват имуностимулатори явно се опасяват,че е вирусно заболяване.
От кой град сте?
Аз съм много доволна от една кожна лекарка в Бургас,но не мога да гарантирам,че ще помогне.
Един познат има червен вятър на крака(така твърди той) и за съжаление купува все скъпи лекарства и няма ефект.
Кожните заболявания са много упорити.
Ако намерите лекар,който помогне,бихте ли споделили,моля?
За какво автоимунно се съмнявате?
Аз съм с автоимунни,имам и кожен проблем,наистина имат всякакви прояви тези автоимунни.

# 2
  • Цюрих
Като малка имах брадавици на двете ръце. Много и ужасно болезнени. Пипах едни жаби и мисля, че от тях нещо ми стана. Но така или иначе имах МНОГО! Не помня точно какво са ми казали лекарите, пък и едва ли майка ми ме е водила на лекар точно за това...
В съседното село, близо до нашето има извор на много гореща вода-42* със сяра. Потапях си ръцете за една седмица и всичко изчезна. Не се е появявал такова нещо оттогава. Селото се казва Леново, намира се в Пловдивска област, община Първомай. Потърсете състава на водата и ако има някакви бани със същата вода, опитайте. Мисля, че ще помогне.
Доколкото помня, много хора го посещаваха за различни кожни проблеми. Водата е изключително лековита.

# 3
здравейте, успя ли да решите проблема?

# 4
Здравейте ,  правили ли сте си тест за човешки папилома вирус ? От някои негови щамове се появяват брадавици.
Аз имах от вътрешната страна на дясна длан и го премахнах с лазер преди 3 месеца. Зарасна много бързо и в момента ръката си ми е както преди.

Общи условия

Активация на акаунт